اردلان جان اگر میتونی پاور رو جدا تست کن روی یک سیستم دوستی آشنایی کسی !
و گرافیک هم همینطور تستش کن روی یک سیستم دیگه اگر سالم بود که مشکلی نداری میری CPU رو میخری .
Printable View
اردلان جان اگر میتونی پاور رو جدا تست کن روی یک سیستم دوستی آشنایی کسی !
و گرافیک هم همینطور تستش کن روی یک سیستم دیگه اگر سالم بود که مشکلی نداری میری CPU رو میخری .
پاور رو بفرستي گرين برات تعمير ميكنن . من ميتونم برات ترتيبش رو بدم .
دوست عزیر این errore صفحه آبی از کارت گرافیکته شک نکن چون این اتفاق یه بار برای من پیش امد و مشکل
از کارت گرافیک بود
:great:
سلام آقا خيال خودتو راحت كن پاور رو عوض كن يا قبل از اين كه رو سيستم جديد نصب كني ببر گارانتي تا اونا تست كنن كه خيالت راحت بشه در كل پاور خراب براحتي ميتونه چيپست مادربورد رو بسوزونه :wink: مخصوصا اگه در اثر ولتاژ بالا پايين خازن هاي داخل پاور باد كرده باشن .
شما یکبار این اتفاق براتون افتاده مربوط به کارت گرافیک بود دیگه قرار نیست فقط این دلیلش باشه صفحه آبی کدهای مختلفی داره ( کد ارور ها ) و هرکدوم به یک دلیل هستننقل قول:
پست خودتون هم که نقل قول شده رو یک نگاهی بندازید به نظرم باید بیشتر دقت کنید ( به نظر خودتون اگر پشت سر هم و مرتب بنویسید بهتر نیست ؟ )
:give_rose:
آخه گارانتی تموم شدهنقل قول:
یه چیزی رو توجه کنید
من وقتی پاور رو دادم تعمیرگاه تست کنه گفت مشکلی نداره و ولتاژ ها رو دقیق میده و رو سیستم خودم هم تست کردم مشکلی نداشته
روی سیستم خودم هم یه بار با پاور قدیمی تست کردم و پاور جدید رو فقط به هارد وصل کردم که سیستم بالا بیاد
ولی باز هم مشکل بود
به نظرم مشکل از پاور نیست
بیشتر رو گرافیک مشکوکم
تو اين موقعيت ها بايد قطعات جداگانه تست بشه تا به قطعه معيوب برسي
كد صفحه آبي كه ميده رو داري ؟
نقل قول:
والا یادم نیست الان
ولی مطمئنم چند تا ارور مختلف بود
در ضمن هنگامی که میخاستم ویندوز رو نصب کنم هم یا سیستم رستارت میشد یا هنگ میکرد
دقیقا بعد از قسمتی که درایور ها رو لود میکنه مینویسه Starting installing Windows ( تو تب خاکستری پایین )
سلام ممكن هم هست از كابل هارد يا خوده هارد باشه ها !!:whistle: