به نظر من چون گرافیکت جدیده
یه اپدینت مادربورد کن شاید حل بشه
احتمال داره حل هم نشه چون مادربوردت زیاد جدید نیست
SSA Leopard
در ضمن منم يه مشكل دارم همسن جا مطرح مي كنم اسپم نشه
سيستم به شرح زيره
min:ga-ma56s-s3
ram :patriot 2*1gig bus 800
cpu : atlon II 250
GPU: 5770
power: 580 green
از وقتي كارت رو عوض كردم سيستم رو كه روشن مي كنم 6-8 ثانيه طول مي كشه تا بوق سيستم به صدا در بياد و لگو مادر برد نمايش داده بشه
به نظر شما مشكل چيه بنده مادربرد رو به آخرين ورژن بايوس تجهيز كردم و فكر مي كنم ايراد يا از كارت هست يا از مادر برد
کاربر شهرسختافزار
به نظر من چون گرافیکت جدیده
یه اپدینت مادربورد کن شاید حل بشه
احتمال داره حل هم نشه چون مادربوردت زیاد جدید نیست
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز. آيا منوي اوليه کارت گرافيک که حاوي اطلاعاتي مثل پردازنده گرافيکي و ميزان حافظه کارت گرافيکه قبل از صفحه مادربورد مياد يا خير؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SSA Leopard
خير
نمياد همچين مشخصاتي
|
|
کاربر شهرسختافزار
ببينيد بين 5 تا 8 ثانيه بعد از روشن کردن کيس تا آمدن صفحه اول معرفي سيستم (قبل از بوت منو) قابل اغماضه.
کاربر شهرسختافزار
دوستان فکر می کنم مشکلم از
دست کاری VDram باشه نه آخه مادربرد اون رو به صورت 1066 میشناسه
من به صورت دستی این کار کردم و گذاشتم رو فرکانس 1333
مشکل از این نیست
کلا بعضی از کارتها روی بردهای گیگابایت دیرتر تصویر میدن . بیشتر بر میگرده بر سر ناسازگاری بایوس ها . مشکل خاصی نیست .
reza76622201 (05-01-10)
کاربر شهرسختافزار
خوب اين که امتحانش مجانيه. برش گردونين روي 1066 ببينيد درست ميشه. اما اگر نشد بازم ميگم جاي نگراني نيست و فرمايش اميد جان هم کاملا صادقه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MARINE برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست من
به احتمال زیاد اگه سیستمت ویروسی نباشه مشکل از مادربردته چون مادر برد ایسوز با سی پی یو های اینتل خیالی باهم جور نیستند
(مادربرد ایسوز - سی پی یو ای ام دی)(مادربرد گیگا سی پی یو اینتل)
دوست من این حرف درست نیست
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks