ممنون از لطف همگی .
ان شاء الله 100 درصد که شد خبرتون می کنم .
کاربر شهرسختافزار
اگه تا 900 میتونی بدی این عالیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من
SSA Super V.I.P
ممنون از لطف همگی .
ان شاء الله 100 درصد که شد خبرتون می کنم .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
کاربر شهرسختافزار
با عرض سلام و احترام
من تمام سیستم حتی کیس و پاور هم معرفی کردم شد 850 این سیستمی که شهریار معرفی کردن با در نظر گرفتن بقیه موارد روی 1100 فی میخوره.
در ضمن با micron موافقم p5k نسبت به قیمت بهتره.
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
يه نگاهي به دو تا برد بندازي بد نيست ها ...به خدا خسته شدم انقدر گقتم تنها فرق Ds3l با Ds3r رید هست
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
شما برید یک دوتاسایت شاپ خوبه ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یک هدسینک روی چپی که کمک سی پی یو هست بزرگ شده یک بررسی P31 DS3L ببنید بعد بیاین با اون مقایسه کنید دلیل P35 DS3L رو فقط 1 دونه بررسی دیدم که اون گفته بود نسبت به قیمتی که داره خیلی کارایی بیشتری داره
بعد من وقت کنم یک سیستم پیشنهاد میکنم
شاید شما گرون حساب میکنید !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
یک سیستم برای پولدارای خوش فکز:
Cpu: Q6600
Mb: P5n32-e Sli
Ram: Ocz Reaper Pc2 8500 2gig Ddr2
Gpu: 2*8800gt
Psu: Green 1030
Case: Tuniq 3
Cpu Cooler: Ocz Vaquisher Or Vendetta
Monitor: Cw1931
Mouse: Razer Copperhead
Keyboard: Logitech
Dvd Rom:liteon
البته من خودم با دی وی دی رایتر موافق نیستم.
طبق محاسبات من حدودا 2200
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
|
|
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abitdoost برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام خوبي دوست عزيز؟
شما تا حالا سيستم هاي Alienware را ديديد ؟ ببينيد لطفا :
http://alienware.com
در صورتي كه كسي بخواد اين قدر پول بده به نظر بهتره همجين سيستم هايي بخره كه سفارشي فكر كنم بيارند .
ممنون
شهرياربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
SSA Super V.I.P
راستی دوستان نظرتون در مورد AMD Athlon 64 6400+ BE چیه ؟
بهتر نیست یدونه از اینا بندازم که مادربوردشم ارزون تر در بیاد ولی دو تا 8800GT بگیرم که SLI کنم ؟!
البته قیمت میره بالاتر .
فوقش یدونه 8800GTS 512MB میندازم .
نظرتون چیه ?
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط sAsAn.K در تاریخ 07-01-08 انجام شده است
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدنه دو هسته اي نگير توي تست هاي فعلي ضعيف تر از پردازنده هاي معرفي شده هست اما وقتي تفاوت اساسي مشخص ميشه كه برنامه هاي جديد به مرور زمان بياند
تو قيمت نهايي را بگو تا يك جوري رديفش كنيمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت شهريار
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Administrator
مثلا مادربرد AMD Support چی میخوای بگیری که SLI Support هم باشه ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همین 8800GT زیادی هم هست:D دیگه SLIش به چه درد میخوره ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks