تو سایت asus گفته این رم با دستگات مچ نیست . یعنی تو لیست رم ها نیاورده استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hashem65 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام نه تاب برنداشته پاور يكي دوتا هم تست نكردم , تست زياد كردم ديگه عقلم به جايي نمي رسه چي كار كنم , اجبارا بردم كه بفرستن گارانتي فقط موقع كه خواست تحويل بگيره گفت از پايه هاي سوكت سي پي يو يكيش يكم كج شده ولي مادربورد سالمه و مياد بالا كار ميكنه ممكنه از اون باشه؟ . من تا به حال داشتم مادر بورد شبيه به اين كه اين طوري شده باشه ولي مشكلي نداشته بود قشنك كار مي كرده . (اين بنده خدا گفت يا درست مي كنن يا عوض ميكنن , اگه بياد باز همون طور باشه چي كار كنم )
تو سایت asus گفته این رم با دستگات مچ نیست . یعنی تو لیست رم ها نیاورده استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hashem65 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بلدوزری خواهد آمد...
برای شکستن پل های شنی ...
AMD دوباره خواهد امد
hashem65 (07-04-10)
اون مادربوردی که قبلا داشتید هم رمتان همین بود؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hashem65 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بلدوزری خواهد آمد...
برای شکستن پل های شنی ...
AMD دوباره خواهد امد
كارتهاي pci روي سيستمت چيا هست . پاورت دقيقا چي هست .
|
|
کاربر شهرسختافزار
رم زیاد تست کردم همه همین طورین اسلاید pci فقط یک کارت صدا بود اونم برداشتم ولی فرقی نکرد . من تو سایت ایسوس تو لیستش اسم این رمو دیدم که !! پاور ۴۳۰ گرین.
آخرین ویرایش توسط hashem65 در تاریخ 07-04-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
مشکل به سلامتی حل شد بردم گارانتی 30 تومن گرفت کلا مادر برد رو عوض کردن یک آک دادن به نظرتون ارزش داشت نه ؟ اره دیگه . ممنون به خاطر لطف همه.
AMD>INTEL (17-07-10)
Pami (17-07-10)
غیر از این هم اصلا جای این تاپیک اشتباه بوده و نباید در اینجا بحث میشده ( انجمن لپ تاپ ) :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهتر هست کاربران عزیز هر مشکلی رو در محل مربوطه مطرح کنن تا نظم انجمن حفظ بشه
Fastest in Iran
AMD>INTEL (17-07-10)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks