پاسخ: مشکل با ریستارت شدم مادر بورد
سلام نه تاب برنداشته پاور يكي دوتا هم تست نكردم , تست زياد كردم ديگه عقلم به جايي نمي رسه چي كار كنم , اجبارا بردم كه بفرستن گارانتي فقط موقع كه خواست تحويل بگيره گفت از پايه هاي سوكت سي پي يو يكيش يكم كج شده ولي مادربورد سالمه و مياد بالا كار ميكنه ممكنه از اون باشه؟ . من تا به حال داشتم مادر بورد شبيه به اين كه اين طوري شده باشه ولي مشكلي نداشته بود قشنك كار مي كرده . (اين بنده خدا گفت يا درست مي كنن يا عوض ميكنن , اگه بياد باز همون طور باشه چي كار كنم )
نقل قول:
سلام , یک مشکلی هست که خیلی عذابم میده و کلافم کرده این مشکل قبلا بود ولی فقط داخل بازی ها ریستارت می شد الان داخل محیط ویندوز و مخصوصا مواقعی که با فتو شاپ کار می کم ریستارت میشه صفحه آبی میاد تمام قطعات رو هم به غیر از مادربود و سی پی یو تست کردم سالم هست سی پی یو که بعید می دونم خراب یا مشکل داشته باشه من فکر می کنم از مادر بورد هست . مشکلی نبود نمی دونم باز چی شد. برای گارانتی هم می برم میگه باید مشکلش قابل معلوم باشه تا ما بفرسیتم گارانتی این یک بار ری استارت می کنه یک با نه ولی تو فتو شاپ 100% ری استارت میکنه.
قطعاتم این هست
Asus P5Q Deluxe
CPU 6600 8MB
Haed 500 - 250
DVD RW Pioneer
RAM 2 GIG ADATA
Power ATX 600
اینم یک عکس از موقع ری استارت شدن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تو سایت asus گفته این رم با دستگات مچ نیست . یعنی تو لیست رم ها نیاورده است
نقل قول:
سلام نه تاب برنداشته پاور يكي دوتا هم تست نكردم , تست زياد كردم ديگه عقلم به جايي نمي رسه چي كار كنم , اجبارا بردم كه بفرستن گارانتي فقط موقع كه خواست تحويل بگيره گفت از پايه هاي سوكت سي پي يو يكيش يكم كج شده ولي مادربورد سالمه و مياد بالا كار ميكنه ممكنه از اون باشه؟ . من تا به حال داشتم مادر بورد شبيه به اين كه اين طوري شده باشه ولي مشكلي نداشته بود قشنك كار مي كرده . (اين بنده خدا گفت يا درست مي كنن يا عوض ميكنن , اگه بياد باز همون طور باشه چي كار كنم )
اون مادربوردی که قبلا داشتید هم رمتان همین بود؟
كارتهاي pci روي سيستمت چيا هست . پاورت دقيقا چي هست .
رم زیاد تست کردم همه همین طورین اسلاید pci فقط یک کارت صدا بود اونم برداشتم ولی فرقی نکرد . من تو سایت ایسوس تو لیستش اسم این رمو دیدم که !! پاور ۴۳۰ گرین.
مشکل به سلامتی حل شد بردم گارانتی 30 تومن گرفت کلا مادر برد رو عوض کردن یک آک دادن به نظرتون ارزش داشت نه ؟ اره دیگه . ممنون به خاطر لطف همه.
دوست عزیز اگه مطمئنی از رم نیست جای رم ها رو تمیز کن و ببین در نصب ویندوز ریستارت میده یا نه؟؟اگه رم مشکل داشته باشه تو نصب ویندوز هم باید صفحه آبی بده. هر چی هست توی رم...
غیر از این هم اصلا جای این تاپیک اشتباه بوده و نباید در اینجا بحث میشده ( انجمن لپ تاپ ) :دی
بهتر هست کاربران عزیز هر مشکلی رو در محل مربوطه مطرح کنن تا نظم انجمن حفظ بشه
يك تاپيك و پرش و پاسخ سخت افزاري ايجاد بشه . عالي ميشه .