روی بالانس هم به همین منواله زودتر افت فریم داشتمبازی هم تمام بازی ها همینطوره استثنا نداره
مثلا با حالت 4k سی فریم میده ولی اون لحظات افت فریم به 3 فریم میرسه
همه چیز اپدیته
کاربر شهرسختافزار
روی بالانس هم به همین منواله زودتر افت فریم داشتمبازی هم تمام بازی ها همینطوره استثنا نداره
مثلا با حالت 4k سی فریم میده ولی اون لحظات افت فریم به 3 فریم میرسه
همه چیز اپدیته
آخرین ویرایش توسط mohsen73 در تاریخ 14-10-22 انجام شده است
SajjadKhati (14-10-22)
4K با این سیستم؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen73 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این FHD را هم در تنظیمات متوسط به بالا ممکنه به زور بکشه .
آخر ، اسم و نسخه ی بازی را نگفتید .
کلا نیاز به اطلاعات بیشتر (نمودار اطلاعات کلاک cpu و gpu و رم و همچنین میزان استفاده ی حافظه های رم و vram و همچنین دمای هر دو پردازنده و بهتر میشه که نمودار frametime و همچنین pagefile هم باشه و ... حین بازی داریم تا متوجه بشیم) . این اطلاعات را هم توسط نرم افزار msi after burner
اما این همه میزان افت ای که گفتید که یهو از 30 فریم ، به 3 فریم میرسه و مدتی روی این افت فریم میمونه و بعد ، مدتی خوب میشه و دوباره بعد از مدتی ، افت فریم تکرار میشه ، احتمالا مشکل از کمبود حافظه باشه (حالا کمبود رم یا vram ، باز احتمالا بیشتر به کمبود vram میشه مشکوک تر بود) .
البته این ها احتمالات هست . برای جواب دقیق ، نمودار اون اطلاعات در اون نرم افزار نیاز هست .
mohsen73 (14-10-22)
کاربر شهرسختافزار
بله 4k بازی گاد اف وار رو بالا میاره ولی روی حدود30 فریم بعددورهای افت داره ومیرسه به سه فریم و بعدش درست میشه 30 فریم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفاراهنمایی کنیدچطوراطلاعات رو باmsaiafter burner پایش کنم
- - - Updated - - -
مشکل از رم و ویدیو رم نیست احتمالا cpu باشه
آخرین ویرایش توسط mohsen73 در تاریخ 14-10-22 انجام شده است
تنظیمات بازی روی چیه؟ (low یا middle یا hight یا ultra) ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen73 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا سئوالات را کامل جواب بدید (گاها یه سئوال را چند بار تکرار کردم) .
god of war 2018؟
msi afterburner را نصب کنید (من نسخه 4.5 را دارم . قبلا یادم میاد نسخه های بالاتر ، حداقل شاید با درایورهای سیستم من مشکل داشت . حالا نمیدونم دقیق که روی بقیه ی سیستم ها چطورن) .
در قسمت تنظیمات ، در سربرگ monitoring برید و لیست اطلاعاتی که قابلیت نمایش داره را نشون میده (بالای لیست نوشته active hardware monitoring graph) .
در این لیست ، هر اطلاعاتی که میخواین بصورت نمودار (در صفحه ی اصلیِ همین نرم افزار) نشون بده ، کنار و سمت چپِ آیتم در همون لیست ، باید تیک گزینه اش را انتخاب کنید .
خیلی از گزینه ها ، بصورت پیش فرض این تیک را دارن و فعال هستن اما گزینه هایی مثل framerate و frametime و اینها (و چند تای دیگه) ، بصورت پیش فرض این تیک را ندارن و فعال نیستن . سمتِ چپِ این گزینه ها در همون لیست ، تیک شون را بزنید تا فعال بشن (گزینه ی page file هم اگه فعال نیست ، فعال کنید . کلا همه ی گزینه ها را فعال کنید . یعنی اون گزینه های آخر که framerate 0.1% low و اینها هستن ، کلا همه را در اون لیست فعال کنید) .
============
اگه میخواین اطلاعاتش زمان بازی کردن فعال بشه ، اول اون گزینه و اون آیتم را در لیست انتخاب کنید (فرضا گزینه ی gpu usage در لیست را انتخاب کنید) و بعد در قسمت وسط همون صفحه (وسط صفحه ی همون سربرگِ monitoring) ، چک باکس ای بنام Show in On-Screen Display را تیک بزنید تا بتونید زمان بازی کردن هم این اطلاعات را ببینید .
البته برای دیدن اطلاعات ، زمان بازی ، نیاز هست که در سربرک On-Screen Display هم یه کلیدی را برای گزینه ی On-Screen Display انتخاب کنید تا وقتی اون دکمه از کیبرد را میزنید ، این اطلاعات بهتون نمایش بده (البته اطلاعات زمانی که روی صفحه ی بازی نمایش میده ، برای من مهم نیست) .
===========
این نرم افزار اجرا باشه . بعد بازی کنید . هر وقت افت فریم شروع شد و تا زمانی که مجددا خوب نشد (و مطمئن نشدین که در اون دوره ، کامل خوب نشده) ، همچنان به بازی کردن ادامه بدین .
بعد ، با گزینه ی alt+tab ، موقتا پنجره ی بازی را minimize کنید (یا فرضا فورا alt+f4 بزنید و فورا ببندید) و بعد ، از تمام نمودارهایی که در پنجره ی اصلی این نرم افزار هستن ، عکس بگیرید و اینجا بذارید .
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 14-10-22 انجام شده است
mohsen73 (14-10-22)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks