سلام
من سرفیس بوک 2 دارم با رم 16 و گرافیک 1060 6 گیگ
در حین بازی بصورت دوره ای دچار افت فریم میشم
همه درایورها هم به روزه
ویندوز 11 و 10 هم تست کردم درست نشد
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
من سرفیس بوک 2 دارم با رم 16 و گرافیک 1060 6 گیگ
در حین بازی بصورت دوره ای دچار افت فریم میشم
همه درایورها هم به روزه
ویندوز 11 و 10 هم تست کردم درست نشد
ممنون میشم راهنمایی کنید
|
سلام
پردازنده تون i5 8350u هست؟ (احتمالا باید همین باشه . درسته؟) :
Surface Book 2 features (microsoft.com)
یا i7 8650u هست؟
نیاز به خیلی اطلاعات داره . اینکه بازی تون چیه و چه نسخه ای هست؟
تنظیماتش روی چیه و همچنین ریزولیشن اش چقدر هست؟
و اگه فرضا اطلاعات نموداریِ بازی را هم بدین (مثل frametime و کلاک پردازنده و gpu و حافظه و میزان استفاده از حافظه ها و ... در زمان بازی) ، خیلی راحت تر میشه تشخیص داد .
اما اولا لپتاپ ها برای گیم چندان خوب نیستن .
surface ها که مجددا از اساس واسه ی گیم طراحی نشدن . بیشتر برای اهداف نرم افزارهای مهندسی و برنامه نویسی و حمل راحت تر و استفاده ی سریعتر طراحی شدن .
===========
اما با این حال ، حتی پردازنده ی i7 8650u ، طبق اطلاعاتی که cpumonkey میده ، زمانی که همه ی هسته هاش استفاده میشن ، فرکانس 2.6ghz داره (که البته ممکنه اشتباه هم کنه یا بسته به قدرت خنک کننده و همچنین تنظیمات power ئه ویندوز یا هر تنظیمات دیگه ای ، نتیجه اش فرق کنه . اما ما همین را فعلا در نظر میگیریم) .
برای خیلی از بازی های روز فرکانس 2.6ghz ، هر چند فرکانس چندان کمی هم نیست ، اما چندان هم خوب نیست .
البته نمیگم مشکل از پردازنده هست یا نیست . میگم این فرکانس برای خیلی از بازی های روز ، چندان ایده آل نیست .
از طرفی ، خود گرافیک gtx 1060m 6gb (mobile)، برای بازی های روز ، هم gpu اش چندان قوی نیست (تقریبا 25 درصد قویتر از gtx 1050ti هست) و اغلب بازی های روز را در تنظیمات پایین تا نهایتا متوسط در ریزولیشن 1080p میتونه بکشه .
هر چند 6 گیگ حافظه ی vram هم اغلب کافیه اما برای بعضی از بازی ها مخصوصا بالاتر از 1080p ، ممکنه کافی نباشه .
همچنین دقت کنید که بهترین حالت برق رسانی وقتی هست که شارژر به لپتاپ وصل باشه . موقع بازی ، شارژر را حتما وصل کنید . اگه شارژر وصل نباشه ، بسته به باطری و .. ، ممکنه کارایی خیلی پایین تر از حد بیاد .
و همچنین موقع بازی ، تنظیمات power ئه ویندوز را روی balance بذارید .
هر چند گزینه ی hight performance بهتره اما شاید ممکنه باعث ناپایداری بشه (هر چند احتمالش زمان بازی خیلی خیلی کمه) .
باز هم به اطلاعاتی که گفتم و میدید ، بستگی داره که متوجه شد که از کجاست .
البته ممکنه بحث و مشکلات نرم افزاری و درایور و یا حتی خود بازی هم باشه که اگه آپدیت باشن ، احتمالش خیلی کمه .
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 14-10-22 انجام شده است
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
mohsen73 (14-10-22)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8650 هست
هنگام بازی فریم ریت خوبی میگیرم ولی یه لجظاتی به صورت دوره ای افت فریم دارم
مثلا هر یک دقیقه افت فریم دارم تا یک دقیقه بعدی
به شارژر هم متصلم
تنظیمات رو میزارم روی بالانس بببینم چطور میشه نتیجش و میگم
- - - Updated - - -
روی بالانس هم به همین منواله زودتر افت فریم داشتم
مثلا با حالت 4k سی فریم میده ولی اون لحظات افت فریم به 3 فریم میرسه
آخرین ویرایش توسط mohsen73 در تاریخ 14-10-22 انجام شده است
SajjadKhati (14-10-22)
سلامی مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen73 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همچنان که حین بازی ، شارژر وصل هست و تنظیمات را روی balance میذارید ، علاوه بر اون ، اگه درست نشد ، یه بار دیگه روی hight performance هم بذارید و ببینید چطور میشه .
اگه همچنان درست نشد ، اطلاعات زمان بازی که گفته بودم ، نیاز هست .
بالاخره نام و نسخه و تنظیمات و ریزولیشن بازی را نگفته بودید؟
ویندوز و درایورها و نرم افزارهاتون به روز هست؟
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
mohsen73 (14-10-22)
روی بالانس هم به همین منواله زودتر افت فریم داشتمبازی هم تمام بازی ها همینطوره استثنا نداره
مثلا با حالت 4k سی فریم میده ولی اون لحظات افت فریم به 3 فریم میرسه
همه چیز اپدیته
SajjadKhati (14-10-22)
4K با این سیستم؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen73 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این FHD را هم در تنظیمات متوسط به بالا ممکنه به زور بکشه .
آخر ، اسم و نسخه ی بازی را نگفتید .
کلا نیاز به اطلاعات بیشتر (نمودار اطلاعات کلاک cpu و gpu و رم و همچنین میزان استفاده ی حافظه های رم و vram و همچنین دمای هر دو پردازنده و بهتر میشه که نمودار frametime و همچنین pagefile هم باشه و ... حین بازی داریم تا متوجه بشیم) . این اطلاعات را هم توسط نرم افزار msi after burner
اما این همه میزان افت ای که گفتید که یهو از 30 فریم ، به 3 فریم میرسه و مدتی روی این افت فریم میمونه و بعد ، مدتی خوب میشه و دوباره بعد از مدتی ، افت فریم تکرار میشه ، احتمالا مشکل از کمبود حافظه باشه (حالا کمبود رم یا vram ، باز احتمالا بیشتر به کمبود vram میشه مشکوک تر بود) .
البته این ها احتمالات هست . برای جواب دقیق ، نمودار اون اطلاعات در اون نرم افزار نیاز هست .
mohsen73 (14-10-22)
|
بله نسخه 2018
روی high
https://s6.uupload.ir/files/capture_8ip4.png
https://s6.uupload.ir/files/capture2_r5.png
SajjadKhati (14-10-22)
بازی های دیگه هم دچار این مشکل میشم
با توجه به نمودار هایی که دیدم اینه که سریع چند لحظه کارت گرافیک افت می کنه
این ، خیلی از اطلاعات را نداره و نذاشتین .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen73 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اطلاعات gpu1 usage ، framerate ، frametime وram usage و خیلی از موارد دیگه را نداره .
اسکرول در صفحه ی اصلی نرم افزار را پابین کشیدین که از ادامه ی اطلاعات ، عکس بگیرین ؟
mohsen73 (14-10-22)
https://s6.uupload.ir/files/capture3_m58y.pngبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این عکس رو ملاحظه کنید
اون دوره افت مربوط به قسمتیه که فریم ریت پایین اومده
- - - Updated - - -
https://s6.uupload.ir/files/capture3_m58y.pngبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این عکس رو ملاحظه کنید
اون دوره افت مربوط به قسمتیه که فریم ریت پایین اومده
SajjadKhati (14-10-22)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks