سلام:
یعنی اگه آپدیت کنم 7400 مشکلی نداره؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
((یا علی))
کاربر شهرسختافزار
سلام:
یعنی اگه آپدیت کنم 7400 مشکلی نداره؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
((یا علی))
|
|
کاربر شهرسختافزار
ببخشید من زیاد وارد نیستم اگه می شه بگید کدوم ورژن رو بگیرم یا اگه اطف کنید لینک مستقیمشو بذارید که عالیه ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
((یا علی))
کاربر شهرسختافزار
مشکل داری 7400 رو به احتمال قوی ساپرت نمیکنه !
شما به فروشنده بگو میبرم اگر ساپرت نکرد میارم اگر گفت نمیشه کیستو ببر بعد بگو شما بنداز رو سیستم اگر ساپرت کرد .....
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینجا رو نگاه کن :
http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...2540#anchor_os
میبینی که سی پی یو مد نظرت تو لیست هست پس با آپ دیت بایاس می تونی از این سی پی یو استفاده کنی .
کاربر شهرسختافزار
سلام:
حرف شما کاملا متینه ببخشید که توجه نکردم ولی اگه میشه بگید کدوم از این Rev ها رو بگیرم و اگه می شه بگید که اصلا این Rev چی هست ممنون می شم کامل توضیح بدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی برای آپدیت بایوس مشکلی پیش نمیاد از Flash Memory استفاده کنم چون فلاپی ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
((یاعلی))
کاربر شهرسختافزار
فکر کنم نرم افزار داشته باشه که توی ویندوز بتونی آپدیت کنی ، با فلش هم اگر ساپرت کنه میشه .
شما این ورژن رو واسه E7400 بریز مشکلی نیست ( آخرین ورژن هم هست ).
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام:
ممنون به نظر شما با QFlash انجام بدم چطوره البطه اگه لینکشو بذارین ممنون می شمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
((یاعلی))
Saeed-Milan (01-04-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام:
از همه شما که توی این بحث شرکت کردین ممنونم دست همه درد نکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید آقا من 7400 می خرم ولی اگه مشکل داشت به نظر شما پسش دادم چه مدلی رو بگیرم که ازیت نکنه اگه میشه یه توضیحی در مورد این Rev بدین که بدونم چیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
((یاعلی))
آخرین ویرایش توسط Saeed-Milan در تاریخ 01-04-09 انجام شده است علت: اصلاح
کاربر شهرسختافزار
Rev یعنی Reversion به معنای نسخه ی دباره یا ....
فرقش خیلی واضح هست ، وقتی زده 1.00 بعد جدیدش میاد و زده 1.1 هم از لحاظ باتنی احتمال داره فرق کرده باشه هم از لحاظ ظاهری . ( یعنی بهینه سازی میشه که بتونه ساپرت بیشتری یا ... داشته باشه . )
Saeed-Milan (01-04-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks