مشکل داری 7400 رو به احتمال قوی ساپرت نمیکنه !
شما به فروشنده بگو میبرم اگر ساپرت نکرد میارم اگر گفت نمیشه کیستو ببر بعد بگو شما بنداز رو سیستم اگر ساپرت کرد .....
:give_rose:
Printable View
مشکل داری 7400 رو به احتمال قوی ساپرت نمیکنه !
شما به فروشنده بگو میبرم اگر ساپرت نکرد میارم اگر گفت نمیشه کیستو ببر بعد بگو شما بنداز رو سیستم اگر ساپرت کرد .....
:give_rose:
عزیز جان با این معلوم نیست !نقل قول:
شما درب کیس رو باز کن بعد روی مادربرد دنبال واژه ای به نام ( Rev : ) باش بعد ببین شمارش چنده .
سلام:
برادر زودتر میگفتی rev6.6 حالا چی:love:
اینجا رو نگاه کن :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
میبینی که سی پی یو مد نظرت تو لیست هست پس با آپ دیت بایاس می تونی از این سی پی یو استفاده کنی .
سلام:
حرف شما کاملا متینه ببخشید که توجه نکردم ولی اگه میشه بگید کدوم از این Rev ها رو بگیرم و اگه می شه بگید که اصلا این Rev چی هست ممنون می شم کامل توضیح بدید:merci:
راستی برای آپدیت بایوس مشکلی پیش نمیاد از Flash Memory استفاده کنم چون فلاپی ندارم:11():
((یاعلی))
فکر کنم نرم افزار داشته باشه که توی ویندوز بتونی آپدیت کنی ، با فلش هم اگر ساپرت کنه میشه .
شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]رو واسه E7400 بریز مشکلی نیست ( آخرین ورژن هم هست ).
سلام:
ممنون به نظر شما با QFlash انجام بدم چطوره البطه اگه لینکشو بذارین ممنون می شم:merci:
((یاعلی))
روي برد احتمال نصبش هست ولي اگر اذيت نكنه و سرعتش از حد واقعي پائين تر نباشه . اگر ميتونيد بردت رو عوض كن .
سلام:
از همه شما که توی این بحث شرکت کردین ممنونم دست همه درد نکنه :merci: آقا من 7400 می خرم ولی اگه مشکل داشت به نظر شما پسش دادم چه مدلی رو بگیرم که ازیت نکنه اگه میشه یه توضیحی در مورد این Rev بدین که بدونم چیه:love:
((یاعلی))
Rev یعنی Reversion به معنای نسخه ی دباره یا ....
فرقش خیلی واضح هست ، وقتی زده 1.00 بعد جدیدش میاد و زده 1.1 هم از لحاظ باتنی احتمال داره فرق کرده باشه هم از لحاظ ظاهری . ( یعنی بهینه سازی میشه که بتونه ساپرت بیشتری یا ... داشته باشه . )