D J V A H I D (10-02-10), Hamid2547 (10-02-10), kakihot (10-02-10), soheilsh (09-02-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بابا بی خیال شو فنش به تنهایی از ارزش کل مادربرد و رم و CPU ایشان گرانتر میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه amd athlon xp 2500 هم از این کارا داره. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (10-02-10), Hamid2547 (10-02-10), kakihot (10-02-10), soheilsh (09-02-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان و ممنون از راهنمایی هاتون
تمامیه قطعات سیستم رو تست کردم به جز مادربرد و سی پی یو که نمیشد تستش کرد تست کردم و هیچ مشکلی ندارن
الان یه فن کوچیک روی رگلاتور (نمیدونم اسمش رگلاتور هستش یا پل جنوبی ولی دست میزدم روش داغ بود) بغل سی پی یو نصب کردم که مثل این که مشکل رو حل کرد و دما بالای 47 تاحالا نرفته و مشکل فعلا که حل شد.
من نرم افزار cpu cool رو برای سنجش دمای سی پی یو نصب کردم و این اطلاعات رو بهم میده
Temp1 32.0 C
Temp Sens0 43.0 C
Temp Sens1 47.0 C
دمای سی پی یو Temp Sens1 هستش؟
دمای توی بایوس یه اندازه Temp Sens1 هستش
آیا دمای رگلاتور که کم میشه روی اندازه دمای سی پی یو تاپیر داره و باید دمای سی پی یو پایین بیاد؟
دوست خوبم آقای soheilsh گفت که ولتاژ سی پی یو رو دانگرید کن. چیجوری میتونم این کارو انجام بدم؟
دوست خوبم آقای JEskandari گفت سیستم را با MemTest کنترل کنم شاید حافظه دچار مشکل شده باشد. چیجوری این کارو انجام بدم؟
چیجوری میتونم بفهمم که آیا سی پی یو قبلا اورکلاک شده یا نه ؟ چون من خودم که اورکلاک نکردمش شاید صاحب قبلیش این کارو کرده باشه
در ضمن دوستان کسی مین و سی پی یو ارزون قیمت که در حد همین مین و سی پی یو باشه هم عالی هستش اگه داشته باشه من خریدار هستم .لطفا اگه کسی داره بهم پ.خ بده.
|
|
SSA Leopard
نكته: منظور از رگلاتور مدار هاي اطراف cpu هست كه كه برق مورد نياز cpu رو تامين مي كنه
روي دما تاثير غير مستقيم داره نه مستقيم ولي در رابطه با هنگ كردن تاثير مستقيم دارهیا دمای رگلاتور که کم میشه روی اندازه دمای سی پی یو تاپیر داره و باید دمای سی پی یو پایین بیاد؟
از دورون بايوس بايد مقدار vcore رو كاهش بديندوست خوبم آقای soheilsh گفت که ولتاژ سی پی یو رو دانگرید کن. چیجوری میتونم این کارو انجام بدم؟
نرم افزاري هست كه بايد دانلود كنيد و پس از نصب تست بگيريدوست خوبم آقای JEskandari گفت سیستم را با MemTest کنترل کنم شاید حافظه دچار مشکل شده باشد. چیجوری این کارو انجام بدم؟
بنده اطلاعاتي كه دارمنشون ميده هيچ وقت نمي شه فهميد اور شده يا نه ولي بايد نظر دوستان ديگه رو هم جويا شدچیجوری میتونم بفهمم که آیا سی پی یو قبلا اورکلاک شده یا نه ؟ چون من خودم که اورکلاک نکردمش شاید صاحب قبلیش این کارو کرده باشه
کاربر شهرسختافزار
مشکل حل نشده و وقتی سیستم رو ریست کردم دما دوباره رفت بالای 50 و دوباره هنگ
در کیس باز هستش و وقتی کیس رو میخوابونم مثل اینکه مشکل برطرف میشه تا حدودی ولی وقتی در کیس ایستاده هستش مثل اینکه مشکل دوباره پیداش میشه
البته این رو هم بگم که قبلا مین و سی پی یو بیرون از کیس بود و مشکل داشت و وقتی خمیر سیلیکون رو عوض کردم مشکل برطرف شد و تا یک ماه ازش همونجوری استفاده کردم
ولی وقتی که دوباره دیروز بستمش توی کیس باز مشکل پیداش شد
خمیر سیلیکون دوباره زدم ولی باز اوکی نشد
آخرین ویرایش توسط sinaeslami در تاریخ 10-02-10 انجام شده است
چه خمیری استفاده کردید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sinaeslami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sinaeslami (10-02-10)
کاربر شهرسختافزار
خمیر ازین سرنگیها هستش و روش چینی نوشته و یه stars هم بالاش نوشته و این هم فکر کنم سایتش هستش http://www.balancestars.com.cn/
مدل مادربرد من GA-7VA (Rev 2.) هستش و مقدار vcore رو نمیشه تغییر بدم (مثل دمای سی پی یو غیر فعال هستش) و مقدارش 1.708 هستش و گهگاهی یه لحظه 1.692 میشه و دوباره به 1.708 بر میگرده
چیجوری ولتاژ سی پی یو رو دانگرید کنم؟
کاربر شهرسختافزار
این رو هم بگم که گهگاهی سیستم ریست هم میشه
اینها لینکهای MemTest هستند ببین با کدام راحتتری همان را داونلود کن و کامپیوتر را تست کن
** Memtest86+ V4.00 (22/09/2009) **
reza76622201 (10-02-10), sinaeslami (10-02-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون
یک فن دیگه هم اضافه کردم و به یک طرف دیگه ی سی پی یو چسبوندم ولی آنچنان تغییری نکرد
هیت سینک هم داغ میکنه
چیجوری ولتاژ سی پی یو رو دانگرید کنم؟
کاربر شهرسختافزار
الان فقط یک طرف سی پی یو فن نصب نیست و 4 طرف دیگه فن نصب هستش و یدونه هم روی رگلاتور
سیستم داره مثل هلیکوپتر کار میکنه :دی
آخرین ویرایش توسط sinaeslami در تاریخ 10-02-10 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks