sinaeslami (12-02-10)
کاربر شهرسختافزار
sinaeslami (12-02-10)
دوست عزیز اینجوری که شما پیش میری بزودی قیمت فنها از قیمت خود سیستم رد میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sinaeslami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما زدن فن به تنهایی درست نیست شما باید فنها را طوری بگذاری که به جریان هوا کمک کنن بطوریکه هوا از جلو و پایین وارد و از عقب و بالا خار ج شود .
در ضمن همونجوری که قبلا گفته شد اون میزان دما برای CPU شما بالا نیست وباید بتونه به راحتی با اون دما کار کنه.
شما حافظه سیستم را یک تست بکن. اینجور هنگ کردنها خیلی راحت میتونه بخاطر حافظه یا مادربرد باشه
nima_hl (10-02-10), sinaeslami (12-02-10)
کاربر شهرسختافزار
حافظه سيستم منظورتون چيه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با هارد و رم هاي مختلف امتحان كردم ولي باز مشكل داشت
کاربر شهرسختافزار
خمیر سیلیکون رو عوض کردم و یه مدل دیگه زدم مشکل حل شد
فن های اضافی رو برداشتم و فقط یکی بالا و یکی بغل نصب کردم و دما تاحالا بالای 42 نرفته و مشکل حل شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad1985 (12-02-10)
|
|
گفتم که این سی پی یو ها اصلا مشکل گرمایی نداشتن ! متاسفانه در ایران قط کافیه تا چیزی باب بشه دیگه تا 10 قرن بعد هم ملت میگن ای ام دی داغ میکنه !
DX400
sinaeslami (12-02-10)
کاربر شهرسختافزار
عجیباً غریبا
یعنی واقعا خمیر سیلیکون انقدر میتونه تاثیر بزاره؟
واقعا جالبه
mohammad1985 (13-02-10)
کاربر شهرسختافزار
ممکن خمیر سیلیکون که قبلا زدید تقلبی بوده باشه خودش بجای انتقال حرارت مانع انتقال شده باشه
reza76622201 (16-02-10)
کاربر شهرسختافزار
فرمايش Hapalii کاملا تاييد ميشه. جنس خمير سيليکون خيلي مهمه(مثلا خمير سيليکوني که قبلا توي باکس پردانزده هاي اينتل به رنگ خاکستري بود عالي عمل مي کرد). اگر خمير بد باشه وضعيت رو بدتر هم ميکنه.
پيدا کردن خمير سيليکون خوب و اصل هم کار راحتي نيست. بهترين خمير هموني هايي هستن که خود کمپانيهاي معتبر زير فن پردازنده از اول بصورت ارژينال مي زنن و توي باکس پردازنده پلمب شده تحويل مي دن.
کاربر شهرسختافزار
دور فن cpu خود را بالا ببرید
کاش من می توانستم
قطره
قطره
خون رگان خود را بگیرم تا باورم کنند
کاربر شهرسختافزار
با سلام من یه مشکل عمده با دمای سی پی یو 5200 اتلون دو هسته دارم موقع بازی کردن دمای سی پی یو بالا میره و خاموش میکنه وقتی کیس رو میخوابونم و سی پی یو رو باز میکنم و سر جاش میبندم عین ساعت کار میکنه ولی وقتی کیس رو بلند میکنم بعد از یه روز بازم داغ میکنه البته اینو هم بگم که فکر نکنم مشکل از سیلی------ باشه چون سیلی------ رو اندازه بهش میزنم شما واسه این مشکل پیشنهادی دارید؟
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks