Aaron Swartz (01-07-16)
Aaron Swartz (01-07-16)
آقا امید منظورتون اینه که این پاور ها خوبن یا نه؟ آقا اگه نیستن بفرمایین. خب یه چند روزی کامپیوتر رو خاموش نگه می دارم. آیا مورد اعتماد هستند؟
پاور نو و گارانتی دار مدلی که عرض کردم تهیه کنید . فکر میکنم مغازه دار مدل کار کرده ای که موجود داره را میخواد به شما بفروشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (01-07-16)
آزه دقیقاً این دوتا کار کرده بودن. این پاور 500 واتی که فرمودین در پردازش های سنگین دچار مشکل نمیشه؟ آخه زیاد اطلاعاتی ندارم در این مورد.
دوم اینکه من پاور 550 وات cooler master elite v2.0 رو دیدم. قیمتش از این پاور 500 پایین تر بود. یه ذره عچیب نیست؟
|
به نظر خودتون اگر مشکلی داشت پیشنهاد میکردم . حرف مغازه دار قبول کنید بسیار بهتره . من به حرف خودم صدرصد مطمئن هستم و لزومی نمیبینم ده بار تکرار کنم . بله الایت از این پاور ازونتره چون یک رده پایین تره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (01-07-16), TechRadar (01-07-16)
باشه باشه چرا عصبانی میشید. همون 500 کولر مستر رو میخرم.با هم دعوا که نداریم درسته آقا امید عزیز؟
عصبانی نشدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . چون دو صفحه به شما توضیح میدم . نمیدونم چرا قبول نمی کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (01-07-16), unlimited (02-07-16)
به کسی که اطلاعاتش پایین تر از شماست باید حق داد. ما که منکر راهنمایی های خوب و صبر و حوصله زیاد شما برای کاربران نیستیم. من تنها تفریحم همین کامپیوتر هستش. من دو باز تو خرید وسایل الکترونیکی ضرر کردم. نمی خوام یک باز دیگه ضرر کنم به همین خاطر زیاد آزرده نشین.
من عمرم تو این کار گذشتم . مثل مغازه دار منفعت مالی از شما به من نمیرسه . دلیلی هم نداره راهنمایی اشتباه کنم . اون فروشنده هم میخواست دو پاور کارکرده رو به شما بفروشه .قبل از خرید سیستم هم مشورت میگرفتید مسلما ضرر نمیکردید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (01-07-16), Nima061 (01-07-16), unlimited (02-07-16)
من این بار ضرر نکردم. اون دو ضرر هم مربوط به موبایل و تبلت بود. من روی رزولیشن HD بازی می کنم و نیازی نمی بینم که به رزولوشن های بالاتری برم. چون هر چقدر رزولیشن رو بالا ببرم کم تر می تونم سیستمی رو نگه دارم. من فقط تو بازی COD فرق low با Ultra رو می فهمم. آقا امید عزیز شما شوخی شوخی هر چی دلتون میخواد به آدم میگین. بعدش هم من بودجه ام 1500 بود. اون موقع ها من اصلا انجمن اینجا رو نمی دونستم. واقعا با 1500 چی میشه بست؟ بگین. می دونم این نظرم هم ممکنه باعث اخطار و بیرون کردن من از این انجمن بشه.
آقا امید بدونین که من هرگز قصد ناراحت کردن شما رو ندارم که هشت نه سالی هست تو این انجمن مشفولین. فقط حرف دلم رو زدم. امیدوارم از حرفم نرنجیده باشین.
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 01-07-16 انجام شده است
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks