مشکلی نداره 128 خوبه کمترش کنید cpu usage میره بالابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esyoo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با hdtune میتونید تست کنید
کاربر شهرسختافزار
من این مشکل رو این طور حل کردم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esyoo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Windows 7 USB DVD Download Tool کمک این برنامه ویندوز سون رو روی فلش ریختم و در ویندوز اکس پی 64 بینی اون رو اجرا کردم(در حالت بوت اصلا این کار شدنی نیست) و بعد از من موقع انتخاب پارتیشن خواست که درایور های رید رو اضافه کنم.من هم سی دی مادر برد رو گذاشتم و درایور های رید رو اضافه کردم بعد خودش اضافه کرد و شروع به نصب کرد
الان داره نصب میشه
راستی سرعت خواندن با hdtune برابر 156 بود خوبه؟
سوال:
1)چطور درایور های رید رو به ویندوز سون اضافه کنم؟
2)بیشترین رمی که میشه روی این مادر برد بست چی هست؟
http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=fFZ8oUIGmLpwNMjj
8 گیگ ddr2 و 4 گیگ ddr32 x DIMM, Max. 4 GB, DDR 1333*/1066/800 Non-ECC,Un-buffered Memory
Dual Channel memory architecture
4 x DIMM, max. 8GB, DDR2 1066*/800 / 667 MHz, non-ECC, un-buffered memory
Dual channel memory architecture
*The chipset officially supports the memory frequency up to DDR3 1066MHz/DDR2 800. Due to the tuning by ASUS exclusive technology, this motherboard natively supports up to DDR3 1333/DDR2 1066MHz. Please refer to www.asus.com or user manual for Memory QVL
**When installing total memory of 4GB capacity or more, WindowsR 32-bit operation system may only recognize less than 3GB. Hence, a total installed memory of less than 3GB is recommended.
یا
اینکه کلا 8 گیگ رم میشه بست؟
3)منظور از Dual channel چی هست؟(فرض کنید من الان می خوام 4 گیگ رم اضافه کنم)
بعضی ها به من میگن دوتا رم 2 گیگ ببندی (با یک مشخصات) میشه Dual channel مثل این
ولی بعضی جا ها دیدم میگن که باید حتما نوشته شده باشه Dual channel! مثل این یکی
آیا این ها با هم فرق دارند؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ViViD (23-01-10)
سرعت خوبیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esyoo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی مادربردت تا 4 گیگ رم ddr3 یا 8 گیگ رم ddr2 مینونی نصب کنی و نمیتونی هم زمان هر دو مدل رم رو نصب کنی
من بدون درایور win7 رو روی رید نصب کردم ولی چون همیشه اینترنت به سیستمهام متصله نمیدونم ردایورها رو dvd خودش بوده با از اینترنت دانلود کرده
هنوز فرصت نکردم تست کنم امشب حتما تست میکنم خبرشو بهت میدم
در مورد دوال چنل هم اگر رمها یکی باشند فرقی نمیکنه که توی یک پک باشند یا نه
لطفا سئوالهات رو دونه دونه بپرس که سریع بشه جواب داد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با تشکر
چرا نمیشه همزمان ddr2 و ddr3 نصب کرد؟
آیا میشه همزمان 3 تا هارد رو روی این مادر برد رید کرد؟
آخرین ویرایش توسط esyoo در تاریخ 23-01-10 انجام شده است
ViViD (23-01-10)
|
|
خوب نمیشه دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کنترلل رم روی یک مود بیشتر نمیتونه کار کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esyoo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر نمیکنم بتونید ۳ تا هارد رو به jmicron متصل کنید چون سوکتش رو نداره و سوکتهای sata بعدی به چیپست اینتل متصل هستند
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esyoo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دلیل اینکه نیمشه همزمان از دو پلتفورم متفاوت رم استفاده کرد بطور خیلی ساده این هست که شما نمیتونید همزمان هم آفلاین داشته باشی و هم یک جهت 180 متفاوت با همون کارت کانال ببینی برادر اسی جونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
esyoo (23-01-10)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون
ahci چی هست؟!
با تشکر
کاربر شهرسختافزار
وحید جان کار نشد ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://forum1.free-offline.com/318731-post2.html
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks