مشکلی نداره 128 خوبه کمترش کنید cpu usage میره بالانقل قول:
با hdtune میتونید تست کنید
Printable View
مشکلی نداره 128 خوبه کمترش کنید cpu usage میره بالانقل قول:
با hdtune میتونید تست کنید
من این مشکل رو این طور حل کردم:نقل قول:
Windows 7 USB DVD Download Tool کمک این برنامه ویندوز سون رو روی فلش ریختم و در ویندوز اکس پی 64 بینی اون رو اجرا کردم(در حالت بوت اصلا این کار شدنی نیست) و بعد از من موقع انتخاب پارتیشن خواست که درایور های رید رو اضافه کنم.من هم سی دی مادر برد رو گذاشتم و درایور های رید رو اضافه کردم بعد خودش اضافه کرد و شروع به نصب کرد
الان داره نصب میشه
راستی سرعت خواندن با hdtune برابر 156 بود خوبه؟
سوال:
1)چطور درایور های رید رو به ویندوز سون اضافه کنم؟
2)بیشترین رمی که میشه روی این مادر برد بست چی هست؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
8 گیگ ddr2 و 4 گیگ ddr3نقل قول:
2 x DIMM, Max. 4 GB, DDR 1333*/1066/800 Non-ECC,Un-buffered Memory
Dual Channel memory architecture
4 x DIMM, max. 8GB, DDR2 1066*/800 / 667 MHz, non-ECC, un-buffered memory
Dual channel memory architecture
*The chipset officially supports the memory frequency up to DDR3 1066MHz/DDR2 800. Due to the tuning by ASUS exclusive technology, this motherboard natively supports up to DDR3 1333/DDR2 1066MHz. Please refer to برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] or user manual for Memory QVL
**When installing total memory of 4GB capacity or more, WindowsR 32-bit operation system may only recognize less than 3GB. Hence, a total installed memory of less than 3GB is recommended.
یا
اینکه کلا 8 گیگ رم میشه بست؟
3)منظور از Dual channel چی هست؟(فرض کنید من الان می خوام 4 گیگ رم اضافه کنم)
بعضی ها به من میگن دوتا رم 2 گیگ ببندی (با یک مشخصات) میشه Dual channel برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ولی بعضی جا ها دیدم میگن که باید حتما نوشته شده باشه Dual channel! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]آیا این ها با هم فرق دارند؟
:lol:
سرعت خوبیهنقل قول:
روی مادربردت تا 4 گیگ رم ddr3 یا 8 گیگ رم ddr2 مینونی نصب کنی و نمیتونی هم زمان هر دو مدل رم رو نصب کنی
من بدون درایور win7 رو روی رید نصب کردم ولی چون همیشه اینترنت به سیستمهام متصله نمیدونم ردایورها رو dvd خودش بوده با از اینترنت دانلود کرده
هنوز فرصت نکردم تست کنم امشب حتما تست میکنم خبرشو بهت میدم
در مورد دوال چنل هم اگر رمها یکی باشند فرقی نمیکنه که توی یک پک باشند یا نه
لطفا سئوالهات رو دونه دونه بپرس که سریع بشه جواب داد :wink:
با تشکر
چرا نمیشه همزمان ddr2 و ddr3 نصب کرد؟
آیا میشه همزمان 3 تا هارد رو روی این مادر برد رید کرد؟
خوب نمیشه دیگه :lol: کنترلل رم روی یک مود بیشتر نمیتونه کار کنهنقل قول:
فکر نمیکنم بتونید ۳ تا هارد رو به jmicron متصل کنید چون سوکتش رو نداره و سوکتهای sata بعدی به چیپست اینتل متصل هستند
نقل قول:
دلیل اینکه نیمشه همزمان از دو پلتفورم متفاوت رم استفاده کرد بطور خیلی ساده این هست که شما نمیتونید همزمان هم آفلاین داشته باشی و هم یک جهت 180 متفاوت با همون کارت کانال ببینی برادر اسی جون:love:
خیلی ممنون
ahci چی هست؟!
با تشکر
وحید جان کار نشد ندارهنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]