برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدExcellent. نیما جان ای کاش همه مثل شما چنین دید بازی داشتند. بنده نیز اشاره کردم در مورد نگاه تبلیغاتی IDF و هدف اینتل.برای مثال اگر اینتل ببینه که فروش SB هنوز خوبه و بازار هنوز تشنه اونه پردازنده های بعدی را به عنوان نسل دوم معرفی میکنه و در کنار SB پردازنده های Ivy را به بازار میده
ولی اگر amd بتونه با بلدوزر بخشی از بازار را به دست بگیره ، اینتل برای حمله میاد Ivy را به عنوان نسل جدید ( سوم ) تبلیغ میکنه
اما این موضوع یک شاخه علمی داره که نباید یک نسل از معماری جدید با نگاه تبلیغاتی و صرفا جذب بازار اینتل روبرو بشه.که اصول پیشرفت و گراند آپ معماری هستش و جهش پرفرمنس بالایی نسبت به نسل قبل داره که اندازه کافی در موردش بحث کردم و هم در مورد AMD و اینتل صادق هست.البته AMD همیشه در خبررسانی هاش با صداقت بیشتر با مخاطباش برخورد میکنه.
همانطور که اینتل این مباحث رو در پابلیک منتشر نمیکنه .ما هم نباید پابلیک در موردش صحبت کنیم.(ظرفیت عمومی برای درک،تحلیل و پذیرشش وجود نداره) اما من و تو که میدونیم برنامه های اصلی AMD و Intel چی بوده.ما که میدونیم پروژه Haswell زمان ریلیزش سال 2010/2011 بوده . ما که از تاخیرات Sandtiger AMD خبر داریم ما که میدونم بولدوزر 45 نانومتری از سال 2009 باید ریلیز میشد.ما که خط مشی One-step-ahead اینتل رو در ارائه یک نسل از معماری نوین میدونیم.
متاسفانه کانال های خبرگزاری بدون پرداختن به اصل موضوع همینطور یه ایده تبلیغاتی از یه کلاه به سر ویفر به دست رو در بوق و کرنا می کنند.و خبر از پشت پرده ندارند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مباحث بیشتر رو در این مورد در انجمن Private زیر شاخه SSANT شرح خواهم داد.
Bookmarks