[QUOTE=Over_Cracker;231504]
من کجای بحثم گفتم که FMA3 در نسل قبلی وجود داشته؟اتفاقا من در همون پاراگراف اول تعریف روشنی شرح دادم:
حتی داخل پرانتز با رنگ قرمز مشخص کردم که متاسفانه چشم به اون هم بستید.
از AVX به عنوان یک اینستراکشن ست جدید در معماری سندی بریج یاد کردم که هر معماری جدیدی باید ارائه بده . FMA3 و FMA4 رو هم به عنوان اینستراکشن ست های Haswell و معماری جدید AMD یاد کردم.
من در کجای این بخش که ارائه کردم،دو عملوند رو حذف کردم؟در واقع این بحث جزئی از اصول کلی هستش که یک توییک بهش دادم و هیچ فرقی با اصلش نداره.
شما میتونید به راحتی چند عدد در آنها جایگذاری کنید و از الگوریتمی که خدمتون عرض کردم هم استفاده کنید.فقط جابجایی محتوای متغیر صورت میگیره و شاخص انتساب و خروجی یکی هست.چون ما سه نوع خروجی در FMA3 میتونیم داشته باشیم.یکی متغیر قبل از "+" و دومی متغیر بعد از "+" و دیگری متغیر بعد از "*" در صورتی که همون A در همه نقاط میتونه حضور داشته باشه .
دوست عزیز توضیح بخش fma3 که اصلا نیازی نبود.شما وقتی این رو میگی:من کجای بحثم گفتم که FMA3 در نسل قبلی وجود داشته؟اتفاقا من در همون پاراگراف اول تعریف روشنی شرح دادم:
یعنی این موضوع ساده که یک کاربر دون پایه مطلع هم ازش خبر داررو نمیدونید و اونم به کار نرفتن FMA در نسل قبلی.برای همین گفتید میخواید کدوم بخش هارو نقض کنه.البته توجیح این کاری نداره چون واسه 3d GENERATIN که اینتل خودش در کنفرانس گفته بود هم خواستید نقض بیارید و بگید چشای ما مشکل داره اون 2nd هست نه 3d.شما آنچنان از FMA3 صحبت می کنید و سمت بهش میدید که مخاطب تصور میکنه با یک پدیده خاصی روبرو هست و قراره فاکتور های یک معماری از نسل Core را نقض کنه
بعد که من علت اصلی تغییر نسل رو IGP ایوی عرض کردم بدون توجه به اون حرف های بیربطی مثل:
یاتوسعه انعطاف پذیر IGP به علت طراحی ماژولار معماری سندی بریج هستش که این معماری رو قادر ساخته بدون تداخل یک بخش با سایر بخش ها،اپدیت های مورد نیاز صورت بگیره مثل تعداد واحد های اجرایی متفاوت IGP در Core i3/5/7 .و در Ivy bridge هم حداکثر تغییرات و آپدیت(و نه طراحی گراندآپ) ممکن صورت گرفته که حتی بخش های مختلفی رو برای امنیت نرم افزار در رینگ 0 سیستم عامل درگیر خودش میکنه.
حرف هایی کاملا بیخود و بی ربط نسبت به صحبت هایی که از من نقل قول کردید.یعنی یک جور صحبت های تکمیلی بیخود مثل توضیح FMA3 که بگید ما نی بلدیم.خرجشم گشتن در Google search هست.با تغییرات عمده ای که در IGP رخ داده،میشه اونا در حد تغییرات یک معماری پایه و در مرحله Tock فرض کرد و نه بیشتر.چند تا تصویری که در IDF مبتنی بر نسل سوم Ivy bridge منتشر میشه،فقط بیانگر یک پیوستگی بین نسل دو و سه هست. که مهمترینش یکسان بودن پروسه 22nm که هر دو هم از ترانزیستور های مشابه Tri-Gate استفاده می کنند در حالی که از اساسی ترین موارد طراحی همانند L1/L2/LLC هیچ تفاوتی بین SANDY /IVY وجود نداره و این مورد مربوط IGP هم میشه که از LLC به عنوان یک کش اشتراکی در توپولوژی حلقوی سندی بریج استفاده میکنه.
من اونجا هم بهت گفتم که fma3 و fma4 اینستراکشن ست ها به اون شکلی که مثل گذشته تصور میکردیم نیستن پسر گل بلکه نوعی individual instructions هستن.اونجا هم بهت گوشزد کردم بازم حرف خودتو زدی.تو اگه میبینی توی ویکی زده The FMA instruction set is the name of a future extension to the 128-bit SIMD instructions باس بخش پایین و توضیحات تکمیلی اون رو هم بخونی ."FMA3 and FMA4 are not instruction sets, they are individual instructions که در یک فروم برای تصصیح سازی ویکی مطرح کرده.FMA3 و FMA4 رو هم به عنوان اینستراکشن ست های Haswell و معماری جدید AMD یاد کردم.
حالا برای اینکه اینهارو بفهمی مثل متوجه شدن fma3 که بعد از گفتن من بود یک سرچ در google بکنید و درموردش اطلاعات کسب کنید اینجا بزارید مردم لذتشو ببرنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فقط ترو خدا دوباره نیای تعریف instruction set رو واسه ما بکنی مثل FMA3 چون همه میدونیم که i-set ها چی هستن پس نیازی به ترجمه دوباره لینک های ویکی .لطفاً بیا واسه ما نهوه implimentation این جور دستور العنل ها FMA رو در پردازنده نسل بعد اینتل توضیح بده. عملکرد دقیق دستور العمل های اختصاصی FMA ها نیاز به کمی برسی داره چون AMD با اینتل فرق میکنه .
[B]من شخصاً از شما انتظار دارم با برسی این نوع individual instruction ها که در رجیستر cisc پردازنده هستن باعث ایجاد چه نو advantage ها , disadvantage در معماری نسل اینده اینتل میشن . طرق Logic synthase های اینگونه individual instruction رو در قسمت logic control پردازنده توضیح بدی ممنون میشم.راهشم کمی مطالعست و البته از کارمندان اینتل بودن چون اینها public نیست .
حذف.................
الان شما اینو برای مریخی ها ترجمه کن تا بعد اون حرف های بنده خدا که در 2 پست به شما هم با این تصویر:محمد جان،پردازنده های Ivy bridge و به طور کل پلتفرم Maho bay تماما جزئی از نسل دوم محسوب میشن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا این نوشته:
The 22nm 3rd generation Intel Core processors will deliver significant performance, power savings, graphics and media enhancements for Ultrabook devices and PCs in 2012.
یا حتی نقل قول خودتون که مثلا برای نقض اورده بودید اما دقیقا پایه اثبات شد:
The Vision of Ultrabook Realized
The Ultrabook vision is a multi-year, industry-wide effort that will roll out in three phases. Eden said phase one is in process and will be realized this holiday season with the introduction of the first Ultrabook devices, while phase two will begin with the launch of Intel's 3rd generation Core processors in the first half of 2012. In 2013, Intel will introduce its next-generation, 22nm "Haswell" processor, signaling phase three of the transition to Ultrabook devices. Eden demonstrated "Haswell" running multiple applications at one time on stage at IDF. Devices powered by the future chip will ultimately transform the personal computing experience as a result of the new levels of power savings in the processor that will help provide more than 10 days of connected standby battery life, as well as give people the most complete and satisfying computing experienc
دلیلش را هم توضیح دادم که اون هم تغییر اساسی بخش gpu که باعث شده اینتل اون رو 3d generation بزاره.
Bookmarks