شما از خط به خط مطالبی که نوشتم حتی یک تحلیل و برداشت درست ندارید.و صرفا مباحث بی ربط رو بسط میدید.
زمانی که میگم مجدد و مجدد...بخونید یعنی همین که نیاز نباشه خط به خط یا حتی یک واژه را براتون بلد کنم و یا شاید به این خط قرمز که میرسید چشمانتون رو میبندید و به خط بعد میرید!!!!.وقتی از Intel Architectures Software developer نام میبرم واسه اینه که کمی از زبان ماشین و Low level programming اطلاعات کسب کنید و واسه درک یک جمله پارسی چند ساعت درجا نزنید.وای به حال برداشت از زبان اصلی.اینستراکشن FMA3 در HASWELL و FMA4 هم AMD در معماری های 2011 به بعد خود به کار میبره که یک تفاوت کوچیک در استفاده کردن مشترک و غیر مشترک از ثبات انباره دارن و عدد 3 در FMA3 به معنای 3 عملوندی بودن و FMA4 به معنای 4 عملوندی بودن هست که یک مثال برای روشن شدنش شرح میدم:
FMA3
a=a+b*c
FMA4
D=a+b*c
یعنی در FMA3 نتایج در یکی از متغییر های مورد استفاده در عبارت جبری قرار میگیره اما در FMA4 در یک متغیر یا ثبات مستقل.
با این حال حتی اگر فقط قابلیت استفاده از یک متغیر هم باشه بازهم قابلیت پیاده سازی هست و تنها باید اصول رو درک کنید.
a=a+b*c
a=b+a*c
a=b+c*a
من اصلا سرم درد نمیکنه که در یک بحث مملو از کج پنداری،برداشت سطحی و شکاف علمی شرکت کنم.اونچه که نیاز بود برای روشن شدن مباحث بگم گفتم و اونجا که قرار بود جلوی اطلاع رسانی غلط رو بگیرم،گرفتم و کاربران عزیز هر گونه سوالی در مورد مباحثی که توسط بنده ارائه شد، داشته باشند با حوصله بیشتر و کنکاش بیشتر در قالب مطالب کوتاه و مقالات براشون ارائه خواهم کرد.

Bookmarks