محمد عزیز،اگر کمی به همون تصویری که خدمتون دادم دقت میکردید،موضوع براتون روشن میشد.(به رنگ آبی ،سپس مشکی و دوباره ابی و جایگیری چیپ های فرزند دقت کنید)خواندن و نام گذاری و اعلام رسمی میکرو معماری Core ،اینقدر ساده نیست که بشه با یک آپدیت یا شرینک کردن در موردش صحبت کرد ،اونی که در تصویر IDF مشخص شده،شاید از نگاهی خواسته بگه که فبریکیشن 22 نانومتری متصل به نسل سوم معماری هست(اگر 1-2-3 رو جعبه A و 4-5-6 رو جعبه B در نظر بگیریم،اگر چه شماره 3 متعلق به جعبه A هست اما به جعبه B هم متصله!) .بسیار روشنه که Ivy bridge اصلا معماری نوین محسوب نمیشه که حتی بخواد پایه گذاری نسل جدید Core باشه. در همون لینکی که ارائه کردید یک درهمپیچیدگی منجر به کج پنداری دیده میشه که براتون روشن میکنم:
The Vision of Ultrabook Realized
The Ultrabook vision is a multi-year, industry-wide effort that will roll out in three phases. Eden said phase one is in process and will be realized this holiday season with the introduction of the first Ultrabook devices, while phase two will begin with the launch of Intel's 3rd generation Core processors in the first half of 2012. In 2013, Intel will introduce its next-generation, 22nm "Haswell" processor, signaling phase three of the transition to Ultrabook devices. Eden demonstrated "Haswell" running multiple applications at one time on stage at IDF. Devices powered by the future chip will ultimately transform the personal computing experience as a result of the new levels of power savings in the processor that will help provide more than 10 days of connected standby battery life, as well as give people the most complete and satisfying computing experience.
جالبه همین کد رمزی که در پست قبلیم به عنوان معماری جدید ازش نام بردم،اومده به عنوان نسل دوم 22 نانومتری یاد کرده اگر صرفا از نگاه پروسه ساخت بررسی کنیم،درسته اما وقتی Ivy bridge رو معماری نسل سوم Core بشمریم،قطعا باید در مرحله Tock قرار بگیره که نسل دومش با اپدیتی بشه Tick و یک افتضاح و شکست زنجیره رود مپ اینتل شکل میگیره که بعد، Broad well با معماری اپدیت شده رو باید نسل چهارم Core در نظر بگیریم!!!.
نتیجه گیری:مباحثی که شما دیدید،به نحوی در IDF منتشر شده که منظور آنها با برداشت شما متفاوت هست.و در تمامی وایت پیپر ها و گایدلاین های منتشره اینتل،نسل سوم با Hasswell منشتر خواهد شد.برای هر معماری جدید،ترتیب نام گذاری جدید برای پردازنده،در مراحل تاک تیک،تعریف و به طور رسمی از سوی اینتل در نسل مذکور تعریف میشه.
تا اینجا سعی کردم مبحث را براتون روشن کنم ،ساده سازی و مثال بیارم،هر چند این موضوع اینقدر ساده است که منطقش از 2+2 فراتر نمیره.(معماری از گراند اپ،در دو سوکت سری مین استریم ،علاقمندان به اکستریم)
با تمام این مباحث،چارت اصولی نسل های مختلف رو برای کاربران تشریح میکنم :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ابتدا به راهنمای جدول،دقت کنید:
رنگ ابی:پردازنده هایی که در آینده منتشر خواهد شد.
رنگ سیاه:پردازنده هایی که با کد رمز مختلف تحت یک معماری واحد،نسل به نسل منتشر شدند.(از گذشته تا کنون)
رنگ خاکستری:بیانگر نام معماری جدید می باشد.
ممکنه معماری 32 نانومتری westmere ،متصل به فرایند ساخت سندی بریج باشه،اما جای تاسف داره که از معماری نهالم جداش کنیم و به عنوان یک نسل از سری Core i معرفیش کنیم.
نسل سوم:Hasswell
نسل چهارم:Skylake
__________________________________________________ __________________________________
محمد جان،سو تفاهم چرا؟شما و من و هر شخص پژوهنده ای باید از منابع مختلف معتبر و غیر معتبر استفاده کنه و با انعطاف و صرف تفکر به نقاط کور برسه و لذت در اینجا هست که نقاط کور باز بشه و مطالب جدید یاد بگیریم.همانطور که ارائه همون پست شما باعث شد که مطالب بسیاری تحقیق،بررسی و پژوهش تا اینجا پیش بیاد.و الا ممکن بود من،شما و دیگر کاربران بر آنها جاهل بمونیم.

Bookmarks