پاسخ: هماهنگی برای تست X58 extreme giga , cpu core i7 920 با مدیران و دوستان فروم
دوستان اگر دوربین خوب هم دارید ممنون میشم که بیارید . اینجا داریم ولی متاسفانه کیفیت مناسبی نداره
پاسخ: هماهنگی برای تست X58 extreme giga , cpu core i7 920 با مدیران و دوستان فروم
جز من و برادر امیر کسی اعلام آمادگی نکرد !
نقل قول:
جز من و برادر امیر کسی اعلام آمادگی نکرد !
راستش آقا پیام عزیز... من قبل از همه دوستان علاقه خودمو واسه شرکت تو این جلسه اعلام کردم ولی متاسفانه یک مقدار راه دوره... و سعادت اینو نداریم که خدمت دوستان و آقای حسینی عزیز برسیم...:give_rose:
آدرس: تهران،خیابان ولیعصر،بین میدان ولیعصر و چهار راه طالقانی،روبروی مرکز کامپیوتر ایران،کوچه گیلان،پلاک 14،واحد 2
تلفن هم اگر مشکلی در پیدا کردن ادرس دوستان پیدا کردن 88947927 - 8
آقای حسینی ..
نرم افزار های لازم را در اختیار دارید دیگه ؟
نقل قول:
آقای حسینی ..
نرم افزار های لازم را در اختیار دارید دیگه ؟
یه سری نرم افزارها رو داریم ولی شما روشون حساب نکنید و اگر برنامه ای دارید ممنون میشم که بیارید . خدای نکرده دوست ندارم شرمنده دوستان بشم .
سلام خدمت آقاي حسيني و ....من احتمالا فردا ميام.فقط اكه كاري از دستم بر مياد لطفا بكين و همه جوره در خدمتم.
با تشكر
نرم افزار ها به عهده ی من
انواع مختلف موجوده :wink:
:give_rose:
نقل قول:
سلام خدمت آقاي حسيني و ....من احتمالا فردا ميام.فقط اكه كاري از دستم بر مياد لطفا بكين و همه جوره در خدمتم.
با تشكر
دریس جان حضورت خودش کلی کاره عزیز .
نقل قول:
نرم افزار ها به عهده ی من
انواع مختلف موجوده :wink:
ممنون دوست گلم . خیلی خیلی ممنونم .
درود
اقای مهندس عمرانی عزیز هم همین الان زحمت کشیدن دو تا پاور 885W و 1030W گرین برای ما فرستادن که در همینجا از ایشون تشکر میکنم .
ایشون همیشه توی اینجور کارها پیش قدم بودن و هستن .
همیشه پیروز باشن