پاسخ: هماهنگی برای تست X58 extreme giga , cpu core i7 920 با مدیران و دوستان فروم
سلام ..
من با پیشنهاد شما موافقم. یعنی روز پنج شنبه بعد از ظهر و یا جمعه که البته خودم ترجیح میدم پنج شنبه باشه .
اگر شما با این زمان موافقید اعلام کنید که بقیه دوستان هم اعلام آمادگی کنن .
ممنون
پاسخ: هماهنگی برای تست X58 extreme giga , cpu core i7 920 با مدیران و دوستان فروم
نقل قول:
سلام ..
من با پیشنهاد شما موافقم. یعنی روز پنج شنبه بعد از ظهر و یا جمعه که البته خودم ترجیح میدم پنج شنبه باشه .
اگر شما با این زمان موافقید اعلام کنید که بقیه دوستان هم اعلام آمادگی کنن .
ممنون
اوکی همین پنج شنبه که فکر نکنم بشه چون فرداست و همانگی یه مقدار سخته هفته اینده باشه فکر بهتره . البته باز هم تصمیم گیرنده نهایی خودتون . تا هفته دیگه سایر دوستان هم با خبر میشن و میتونن بیا ن . نظر شما چیه ؟
درود
ممنون . پس تصویب شد روز پنج شنبه به مورخه 3/11/1387 با بچه ها هماهنگ میکنیم و در خدمتشون هستیم
روی من هم حساب کنید منم میام اگر فردا بود نمیتونستم چون شدیدا کار داشتم :1. (38):
نقل قول:
روی من هم حساب کنید منم میام اگر فردا بود نمیتونستم چون شدیدا کار داشتم :1. (38):
قدمتون روی چشم عزیز .
xtreme عزیز دفتر خودمون خوبه ؟
سلام ..
اگر خودتون راضی هستید که عالیه .
فقط چند مورد لازم هست :
1. اینکه تست و روال تست چطوری باید باشه ؟ آیا اوورکلاک هم می خواید باشه ؟
2. کولینگ خوب برای سیستم دارید یا اونو تهیه کنیم ؟
فعلا همینا به ذهنم رسیده ..
ممنون
پی نو شت : مدل دقیق مادربورد را هم بگید لطفا ..
ممنون
نقل قول:
سلام ..
اگر خودتون راضی هستید که عالیه .
فقط چند مورد لازم هست :
1. اینکه تست و روال تست چطوری باید باشه ؟ آیا اوورکلاک هم می خواید باشه ؟
2. کولینگ خوب برای سیستم دارید یا اونو تهیه کنیم ؟
فعلا همینا به ذهنم رسیده ..
ممنون
پی نو شت : مدل دقیق مادربورد را هم بگید لطفا ..
ممنون
درود
باشه پس قرار در دفتر لیون .
1 - خوب مشکلی نیست یه جوری و تا حدی اور بشه که به قطعات اسیب نرسه ممنون میشم . ولی متاسفانه فن برای این کار سراغ ندارم اگر دداشته باشید که عالی میشه .
2- اگر ممکنه جور کنید واقعا عالیه
مدل دقیق هم GIGABYTE X58 Extreme هستش .
در ضمن امکاناتی و برنامه هایی که نیاز هستش رو بفرمایید که اینجا اماده کنم . و تعداد دوستانی که میخوان بیان که خدای نکرده شرمندشون نشیم .
مادربورد X58 Gigabyte Extreme یه مشکلی داره و اونم اینه که تنها کولر LGA 1366 بهش می خوره .. که الان هم من در دسترس ندارم ..
اما مادربورد حرفه ای مثل fOXCONN Bloodrage هم جای سوراخ های LGA 775 رو داره و هم LGA 1366
بنابراین فکر کنم از اوورکلاک بالا باید چشم پوشی کنیم ..
نقل قول:
مادربورد X58 Gigabyte Extreme یه مشکلی داره و اونم اینه که تنها کولر LGA 1366 بهش می خوره .. که الان هم من در دسترس ندارم ..
اما مادربورد حرفه ای مثل fOXCONN Bloodrage هم جای سوراخ های LGA 775 رو داره و هم LGA 1366
بنابراین فکر کنم از اوورکلاک بالا باید چشم پوشی کنیم ..
درود
خوب در حد معمولی و تا حدی که بهش فشار نیاد میشه اور کرد .
خوب من اینها رو دارم و میتونم در اون روز برای تست در اختیار بگذارم :
280GTX ZOTAC برای 3way SLI
HD 4870 Connect3D برای کراس فایر پ
خوب دوستان اگر دوست داشتن اینها رو هم میتونن تست کنن و اگر تمایلی داشتن اینجا هستش :
مادربورد DFI X38 lanparty + CPU Q6600 + RAM هر چی شما بخواید . برای تست 775
M.B ASUS P5QC دارم برای تست رمهای DDR3 با رمهای DDR2
HD4850 , HD3870 x2 هم موجوده .
4670 هم هستش برای مقایسه کراس اون با 4850
کلا دوستان اینها موجوده و اگر فرصت شد و کسی دوست داشت میتونه روی اینها هم کار کنه
پاور هم یه دونه 885 'گرین تهیه میکنم . برای کارمون .
تنها مشکل من نداشتن فن خوب برای این کار هستش و اگر کسی میتونه توی این زمینه کمک کنه ممنون میشم .
نظرتون چیه و من در خدمتم .
اگر ساعت اون روز هم مشخص بشه ممنون بعد از چه ساعتی ؟