پاسخ: هماهنگی برای تست X58 extreme giga , cpu core i7 920 با مدیران و دوستان فروم
هیچ حرفی نمیمونه در اینکه جناب حسینی سنگ تمام گذاشتند برای بچه های سایت
من اگر بودم حتماً میامدم پاور 780 گرین و 4870X2 و فن زالمان خودم رو میاوردم برای تست حیف که نیستم لذت میبرم از اینکه این همه قطعات برای تست در خدمت عزیزان میگذارید خوش به حال هر کسی رفت جای مارو هم خالی کنید
موفق باشید
پاسخ: هماهنگی برای تست X58 extreme giga , cpu core i7 920 با مدیران و دوستان فروم
نقل قول:
هیچ حرفی نمیمونه در اینکه جناب حسینی سنگ تمام گذاشتند برای بچه های سایت
من اگر بودم حتماً میامدم پاور 780 گرین و 4870X2 و فن زالمان خودم رو میاوردم برای تست حیف که نیستم لذت میبرم از اینکه این همه قطعات برای تست در خدمت عزیزان میگذارید خوش به حال هر کسی رفت جای مارو هم خالی کنید
موفق باشید
خواهش میکنم عزیز این یک تفریح سخت افزاریه . و جاتون رو خالیم کنیم .
پاور رو هم که گفتم 885 شاید تغییر دادم و 1230 واتش کردم .
آقای حسینی بچه های لیون کامپیوتر هم تشریف دارند؟!
:give_rose:
نقل قول:
آقای حسینی بچه های لیون کامپیوتر هم تشریف دارند؟!
:give_rose:
چند تایی هستن ولی همین امروز تو سایت گذاشتم که بیان .
سعید جان
یه ویدیو کنفرانس را بندازید که بنده و آقای خسروی هم بتونیم حضور داشته باشیم عالیه :11():
نقل قول:
سعید جان
یه ویدیو کنفرانس را بندازید که بنده و آقای خسروی هم بتونیم حضور داشته باشیم عالیه :11():
درود
من مخلص شما و اقای خسروی هم هستم اگر امکانش باشه حتما انجام میشه
دوستان اگر موافقا روز پنج شنبه ساعت 3 بعد از ظهر شروع کنیم .
خوب همه چیز اوکی هستش به جز فن که اگر دوستان زحمتشو بکشن ممنون میشم . بقیه وسایل موجوده .
من هم اگر دوستان موافق باشند بسته ی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رو میارم ویندوز 7 در دو نسخه + یکسری نرم افزار های تست اگر موافق هستید اعلام کنید :wink:
شاد و سلامت باشید :11():
لطفا دوستانی که قراره بیان اعلام کنن تا تعداد دوستان مشخص شه .
من به احتمال 99 در 100 هستم :great: