پاسخ: هماهنگی برای تست X58 extreme giga , cpu core i7 920 با مدیران و دوستان فروم
نقل قول:
امیر جان مشخصات کامل سیستم و کولینگ رو شرح میدی ؟
==============================
با تشکر از جناب حسینی برای فراهم کردن امکانات و محل تست .
CPU : Corei7 920
Main : Giga X58 Extreme
Ram : G-Skill 3 x 1GB Timing 8
VGA : Zotac 280GTX
Power : Green 885
Cooling : Stock
:give_rose:
پاسخ: هماهنگی برای تست X58 extreme giga , cpu core i7 920 با مدیران و دوستان فروم
:cry: خیلی دوست داشتم بیام ولی روم نشد . پیش خودم گفتم نه من کسی رو میشناسم نه کسی منو . پرو پرو برم اونجا چی بگم . :1. (28): از ساعت 12 تا 5 پاساژ ایران بودم ولی نتونستم خودمو راضی کنم . دیگه همونجا موندم بچه ها 100 تا سیستم باید میبستن کمک کردم بهشون . :cry:
نقل قول:
:cry: خیلی دوست داشتم بیام ولی روم نشد . پیش خودم گفتم نه من کسی رو میشناسم نه کسی منو . پرو پرو برم اونجا چی بگم . :1. (28): از ساعت 12 تا 5 پاساژ ایران بودم ولی نتونستم خودمو راضی کنم . دیگه همونجا موندم بچه ها 100 تا سیستم باید میبستن کمک کردم بهشون . :cry:
درود
اینجا متعلق به شماست عزیز چا نیومدید . انشاا.. در فرصتهای بعد
امیر جان فقط فکر کنم لینک عکس برای اون تستهای 4850 رو اشتباها گذاشتین .
ارور مرورگره آقای حسینی لینک رو کپی نمیکنه الان رفتم توی اینترنت اکسپلورر درستش کردم :give_rose:
بابت این امر پوزش میطلبم :yes:
نقل قول:
ارور مرورگره آقای حسینی لینک رو کپی نمیکنه الان رفتم توی اینترنت اکسپلورر درستش کردم :give_rose:
بابت این امر پوزش میطلبم :yes:
ممنونم امیر جان من فقط مطالبتون رو با اجازتون توی فروم خودمون هم گذاشتیم از زبان خودتون .
نقل قول:
ممنونم امیر جان من فقط مطالبتون رو با اجازتون توی فروم خودمون هم گذاشتیم از زبان خودتون .
من مطلب رو فقط نوشتم صاحب مطلب شمایید :love: من چیکاره هستم :yes:
با سلام :11():
دیدم نتایج را نتایج خیلی خوبی بود البته اصلا نتایج قضیه مهم نیست . مهم اینه که بچه های جاهای مختلف تونستند روزی در کنار هم دیگه جمع بشند و تست بگیرند . خوشحالم که این قرار به خوبی برگزار شد و امیدوارم این قرار ها با امکانات بیشتر به خصوص در بخش اورکلاکینگ :1. (38): در آینده برگزار بشه .
باتشکر
شهریار :love: