lorn (18-12-09), mohammad1985 (18-12-09), ripek (27-12-09), Xtreme (18-12-09)
عضو VIP شهرسختافزار
با همه احترامی برای شما قائلم و ضمن تقدیر از این حرکت قابل قدردانی شما ، این نظریه شما رو قویا رد می کنم ..اما سیستم گیمینگ و تاثیر پردازنده : جواب همونه که گفتم چون حداقل ۵۰۰ تا بنچمارک با کرایسیس ، بت من و 3dmark داشتم
دفعه اول خودم هم کف کردم تا آمارها رو دیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید آورکلاک پردازنده و نوع اون هیچگونه نقشی در بازی بالای 1680*1050 ندارند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در حد بسیار پائین ( زیر ۱ فریم ) البته توی زمان لود شدن بازی اثر دارند
به عبارت دیگه وقتی کارت شما مثلا 5870 هستش و های رز بازی میکنید چه پردازندتون athlon 240 باشه چه i7 تعداد فریم هیچ تفاوتی نمیکنه
این قضیه حرفیه که به هر کسی میزنم قبول نمیکنه ، طبق تستها و تحقیقاتم این مسئله 100٪ درسته چون تو این رزولیشن کارت گرافیک حکم یک کامپیوتر واحد رو بازی میکنه و هیچ پروسس پردازشی برای cpu ارسال نمیشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما چه مدل بازی هایی رو Benchmark گرفتید ؟ Testbed شما چه مشخصاتی داشته ؟ مطمئنید گلوگاهی برای Performance نهایی سیستم نداشتید ؟
شاید خیلی از بازی های کنونی پردازش فیزیک زیاد قدرتمندی نداشته باشند، ولی برخی بازی ها هم هستند که به شدت به توانایی پردازنده حساس هستند ..
نمونش : GTA IV ، Left 4 Dead, Farcry2 یا حتی تست استاندارد 3dmark 06 که توانایی پردازنده حتی در تست های sm2 و sm3 هم به شدت تاثیر گذاره ...
یا حتی Crysis که Multithread هم نیست بین دو مدل پردازنده هم فرکانس Intel و AMD برای مثال E8400 و Athlon II 250 در رزولیشن 1050×1680 و تنظیمات فیزیک ماکسیموم، حدودا 15 - 16 FPS اختلاف وجود داره
و خیلی از بازی های دیگه بر بایه API های DirectX و مخصوصا OpenGL که Software Physic Processing قدرتمندی دارند و من الان حضور ذهن ندارم
می تونی این مورد رو یه کم بیشتر تشریح کنی ؟این قضیه حرفیه که به هر کسی میزنم قبول نمیکنه ، طبق تستها و تحقیقاتم این مسئله 100٪ درسته چون تو این رزولیشن کارت گرافیک حکم یک کامپیوتر واحد رو بازی میکنه و هیچ پروسس پردازشی برای cpu ارسال نمیشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیاز به ساده سازی مسائل پیچیده نیست .. هر چه قدر تخصصی تر عنوان کنی شیوا تر میشه ..
فقط ازت ممنون می شم مستند و با استفاده از منابع معتبر باشه ..
عرایض من در این پست هم ، منابع معتبر فراوانی داره .. اگر مایل بودی تک تک عنوان می کنم ..
ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
lorn (18-12-09), mohammad1985 (18-12-09), ripek (27-12-09), Xtreme (18-12-09)
سلام و عرض ادببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنچمارک کرایسیس رو دم دست دارم رزولیشن 1680*1050 با 16XQ و HIGH از روی جداولی که دارم خدمتتون مینویسم ، بدیهی است که این تستها در همین هفته مجددا گرفته میشه و همراه اسکرین شات تقدیم میشه ( گرافیک ati 5750 )
athlon ii x4 620 @ 2600 (xp) ----- 29.715
athlon ii x4 620 @ 2600 (w7) ----- 28.755
athlon ii x4 620 @ 3100 (xp) ----- 29.790
athlon ii x4 620 @ 3100 (w7) ----- 28.855
athlon ii x4 620 @ 3406 (xp) ----- 29.790
sempron 140 @ Defu (xp) ----- 29.460
ram test
athlon ii x4 620 @ 2600 (xp)
ddr3 800 6-6-6-15 dual chanel ----- 29.660
ddr3 800 6-6-6-15 single chanel ----- 29.560
ddr3 800 10-10-10-24 dual chanel ----- 29.415
ddr3 1066 6-6-6-15 dual chanel ----- 29.705
متاسفانه امشب به شدت خسته هستم و بقیه برگه های بنچمارک رو پیدا نکردم
البته اگر اندکی بهم فرصت بدین همه این موضوع رو دقیقتر و با اسکرین شات تقدیم میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه آدمهای بیسوادی مثل بنده مجبور هستند مسائل پیچیده رو ساده نگاه کنند تا بتونند درکش کنند
این اعداد و ارقام بالا بمن میگن پردازنده و رم در هنگام تست دنبال نخود سیاه میگشتن ( البته همون طور که عرض شد این تست رو روی بیشتر از ۴۰ آیتم با کانفیگهای مختلف گرفتن )
الان هم نمیخوام رو این موضوع بحث کنم ولی اگر تمایل دارید همین تست رو روی سیستمی که در اختیار دارید بگیرید تا گرافیک مشابه شما رو تهیه کنم و با پردازندههای پائین تر تست بگیرم
Mahdi_Moosavi (19-12-09), ripek (27-12-09)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
مرسی نیما جان .. واقعا صبر و حوصله زیادی داری ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما یک نکته رو اینجا به شما یادآوری می کنم، اونم اینه که شما باید گلگوگاه های Performance رو در سیستمت پیدا کنی و برای استاندارد سازی نتایجی که به دست میاری، اونا روبه حداقل برسونی ..
در حال حاضر از نظر شخصی بنده یک کارت گرافیک Mid-range نمیتونه گزینه خوبی برای تحلیل نتایج توانایی پردازنده در بازی فوق العاده سنگین Crysis باشه، چون خودش یه گلوگاه محسوب میشه ..
برای این منظور ابتدا یا از Crysis warhead استفاده کنید یا آخرین Patch موجود برای این بازی رو تهیه کنید . نصب آخرین ورژن DirectX و درایور Catalyst هم خیلی مهمه ..
در وحله دوم، گزینه Physics رو در همه تست هابه صورت ثابت روی حداکثر مقدار ممکن ( Enthusiast ) قرار بدید
در وحله سوم یا Detail بازی رو کاهش بدید به حدی که به طور میانگین حداقل 50FPS داشته باشید، یا اینکه از کارت گرافیک High-END برای مثال Radeon HD5870 در تست ها استفاده کنید ..
برای شبیه سازی واقعی تر موضوع از فرکانس های پایین تر ( 2GHZ ) شروع کنید و بهتره هر Step حداقل 20% فرکانس پردازنده رو افزایش بدید ...
در واقع هدف من اینه که شما گلوگاه VGA رو تو تست هات کم رنگ تر کنی تا پردازنده فرصت عرض اندام پیدا بکنه ..
من به شما پیشنهاد می کنم همین کانفیگ تغییر فرکانس پردازنده رو در بازی GTA IV هم امتحان کنید ...
ضمنا در مورد تاثیر فرکانس حافظه و در کل Memory Bandwidth در تست های Game ، نظر مشابه نظر شما رو دارم ..
.
.
....
......
lorn (20-12-09), MicroSystem (19-12-09), Moein (19-12-09), nima_hl (19-12-09), reza76622201 (19-12-09), ripek (27-12-09)
من گلوگاه ملوگاه بیل میرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی به جز کارت گرافیکی که پایه ثابت بود همه قطعات ( مین ، cpu ، رم ) رو عوض کردم باز نتیجه همونی بود که بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد استاندارد سازی هم باهاتون موافقم و با Crysis warhead هم شدیدا موافقم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد تغییر دیتیل هم تا حالا به ذهنم نرسیده بود ، چون توی فریم ریت بالاتر تغییرات محسوس تره ، ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
امروز رفتم سروقت هیبرید کراسفایر
متاسفانه کارتهای 4670 ، 4650 و 4350 با چیپست 780 و 785 هیبرید نمیشن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تست هیبرید رو از تو لیست خط زدم
اما یه سئوال دیگه داشتم
برای بنچمارک فتوشاپ ، تست رندر 3D و ادیت فیلم برنامهای مد نظر دارید که بشه روی ریزالتش حساب کرد ؟
تست رندر تری دی رو از 3d max استفاده کن .
DX400
امروز با stream گرامی یه صحبتی داشتیم و ایشون یک سری دلایل منطقی و درستی آوردن که تست 5770 رو روی رزولیشن 1680*1050 برای تاثیر پردازنده قبول ندارند
چون به نظرشون 5770 توی این رزولیشن گلوگاه میشه و اجازه نمیده پردازنده در ماکزیمم توان خودش بازده داشته باشه
اینجا ۲ راهکار داریم کم کردن رزولیشن یا استفاده از گرافیک قویتر
به شخصه تمایل دارم تست یک قطعهای رو انجام بدم که تهیه اون برای عموم سخت نباشه و بنظرم تعداد کمی از دوستان تمایل به خرید 5970 دارند
برای همین تصمیم گرفتم 5850 تهیه کنم و با اون تستها رو انجام بدن
حالا به نظر دوستان این تست رو روی چه رزولیشنی انجام بدم که از نظر اساتید گلوگاهها مانع از تست صحیح نشه ؟
برای مثال تست 5850 در رزولیشن 1680*1050 با کیفیت پائین یا متوسط میتونه درست باشه ؟
یه سئوال دیگه هم دارم که در پست بعدی میزنم تا صحبتها مخلوط نشه
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 27-12-09 انجام شده است
اما سئوال دومم از اساتید بر میگرده به برنامههای تست
طبق صحبتهائی که با نیمای (exterme) عزیز داشتم تستهای زیر رو برای این بررسی در نظر گرفتم ( رزولیشن 1680*1050 و مدیوم دیتیل )
unugune heaven dx11
unugune heaven dx10
unugune heaven dx9
crysis warhead dx10
crysis warhead dx9
3dmark vantage - gpu test
resident evil 5 dx10
resident evil 5 dx9
حالا میخوام به کمک شما این لیست رو تغییر بدم لطفا لیست پیشنهادیتون رو بفرمائید
فقط ۲ نکته رو رعایت کنید لطفا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
۱ - تعداد تستها خیلی زیاد نشه چون واقعا زمان میبره همین حدود 8 تا ماکزیمم 10 ایتم بیشتر نباشه
۲ - اگر بازی بخصوصی رو مطرح میکنید حتما benchmark tools اونم دقت داشته باشید که در دسترس باشه که بشه باهاش تست دقیق گرفت
منتظر نظراتتون هستم
|
|
سلام دوستانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من CPU اینقدر هم که میگید تاثیرش کم نیست . تاثیر قطعات در موتورهای فیزیکی مختلف کاملا فرق میکنه
من خون خودم GTA IV رو قبل از آورکلاک CPU و بعد از آور تست کردم حالا درست یادم نیست اما چیزی حدود 17 فریم اضافه شد با آور 500 MHZ و تاثیر قوی CPU رو در بازی های مختلف زیاد دیدم
البته در مورد GTA IV باید بگم که قطعات هم پایین نبود که فشار کاملا رو CPU باشه.
راستی داشت یادم میرفت به نظر من بهتره GTA IV هم به لیست اضافه کنید Benchmark tools خوبی هم داره تو فروم های خارجیه سایت های معروف هم زیاد دیدم روش بحث می کنند
آخرین ویرایش توسط HoSsEiN.iR در تاریخ 28-12-09 انجام شده است
nima_hl (28-12-09)
حسین جان مرغ یه پا داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein.ir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس gta iv رو هم به لیست اضافه میکنم ( ظاهرا بنچمارک تولز داره )، باز اگر از این بازیها میشناسید که به نظرتون پردازنده توش مهم هستش معرفی بفرمائید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HoSsEiN.iR (28-12-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks