با همه احترامی برای شما قائلم و ضمن تقدیر از این حرکت قابل قدردانی شما ، این نظریه شما رو قویا رد می کنم ..اما سیستم گیمینگ و تاثیر پردازنده : جواب همونه که گفتم چون حداقل ۵۰۰ تا بنچمارک با کرایسیس ، بت من و 3dmark داشتم
دفعه اول خودم هم کف کردم تا آمارها رو دیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید آورکلاک پردازنده و نوع اون هیچگونه نقشی در بازی بالای 1680*1050 ندارند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در حد بسیار پائین ( زیر ۱ فریم ) البته توی زمان لود شدن بازی اثر دارند
به عبارت دیگه وقتی کارت شما مثلا 5870 هستش و های رز بازی میکنید چه پردازندتون athlon 240 باشه چه i7 تعداد فریم هیچ تفاوتی نمیکنه
این قضیه حرفیه که به هر کسی میزنم قبول نمیکنه ، طبق تستها و تحقیقاتم این مسئله 100٪ درسته چون تو این رزولیشن کارت گرافیک حکم یک کامپیوتر واحد رو بازی میکنه و هیچ پروسس پردازشی برای cpu ارسال نمیشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما چه مدل بازی هایی رو Benchmark گرفتید ؟ Testbed شما چه مشخصاتی داشته ؟ مطمئنید گلوگاهی برای Performance نهایی سیستم نداشتید ؟
شاید خیلی از بازی های کنونی پردازش فیزیک زیاد قدرتمندی نداشته باشند، ولی برخی بازی ها هم هستند که به شدت به توانایی پردازنده حساس هستند ..
نمونش : GTA IV ، Left 4 Dead, Farcry2 یا حتی تست استاندارد 3dmark 06 که توانایی پردازنده حتی در تست های sm2 و sm3 هم به شدت تاثیر گذاره ...
یا حتی Crysis که Multithread هم نیست بین دو مدل پردازنده هم فرکانس Intel و AMD برای مثال E8400 و Athlon II 250 در رزولیشن 1050×1680 و تنظیمات فیزیک ماکسیموم، حدودا 15 - 16 FPS اختلاف وجود داره
و خیلی از بازی های دیگه بر بایه API های DirectX و مخصوصا OpenGL که Software Physic Processing قدرتمندی دارند و من الان حضور ذهن ندارم
می تونی این مورد رو یه کم بیشتر تشریح کنی ؟این قضیه حرفیه که به هر کسی میزنم قبول نمیکنه ، طبق تستها و تحقیقاتم این مسئله 100٪ درسته چون تو این رزولیشن کارت گرافیک حکم یک کامپیوتر واحد رو بازی میکنه و هیچ پروسس پردازشی برای cpu ارسال نمیشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیاز به ساده سازی مسائل پیچیده نیست .. هر چه قدر تخصصی تر عنوان کنی شیوا تر میشه ..
فقط ازت ممنون می شم مستند و با استفاده از منابع معتبر باشه ..
عرایض من در این پست هم ، منابع معتبر فراوانی داره .. اگر مایل بودی تک تک عنوان می کنم ..
ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks