سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه برنامه ریزی دارم خودم ولی به این صورت مسئله رو عنوان کردم که بتونم از سواد و معلومات اساتیدی مثل شما هم استفاده کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون موارد رو سعی میکنم حتما رعایت کنم
اما سیستم گیمینگ و تاثیر پردازنده : جواب همونه که گفتم چون حداقل ۵۰۰ تا بنچمارک با کرایسیس ، بت من و 3dmark داشتم
دفعه اول خودم هم کف کردم تا آمارها رو دیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید آورکلاک پردازنده و نوع اون هیچگونه نقشی در بازی بالای 1680*1050 ندارند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در حد بسیار پائین ( زیر ۱ فریم ) البته توی زمان لود شدن بازی اثر دارند
به عبارت دیگه وقتی کارت شما مثلا 5870 هستش و های رز بازی میکنید چه پردازندتون athlon 240 باشه چه i7 تعداد فریم هیچ تفاوتی نمیکنه
این قضیه حرفیه که به هر کسی میزنم قبول نمیکنه ، طبق تستها و تحقیقاتم این مسئله 100٪ درسته چون تو این رزولیشن کارت گرافیک حکم یک کامپیوتر واحد رو بازی میکنه و هیچ پروسس پردازشی برای cpu ارسال نمیشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks