سلام
هم نمیدونم جای خوبی تاپیک رو زدم و هم عنوان رو همینطوری زدم تا بعد با همفکری هم یه فکری براش بکنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قضیه اینه که چند وقته این قضایای سیستم گیمینگ و پرفورمنس بازیها داره تو مخم میره
تصمیم گرفتم یک تست کامل از گرافیکها ، مادربردها و پردازندههای موجود تو بازار انجام بدم
احتمالا تست پاور رو هم بهش اضافه میکنم
هیبرید کراس فایر رو هم دقیق میخوام تست و ریزالت گیری کنم
تا اینجا 10 تا مین 7 تا پردازنده 4 تا پاور رو ردیف کردم
احتمالا تا وسط هفته از سری ati 4xxx هم چندتا مدلش رو تهیه میکنم
هدفم از تست اینها هستش
۱ - تست تاثیر cpu و مادربرد در ریزالت بازیها
۲ - تست هیبرید کراسفایر
۳ - مقایسه میزان مصرف واقعی سیستم با برنامهها و سایتها برای انتخاب پاور مناسب
۴ - مقایسه ddr2 و ddr3 در گیمینگ
۵ - تست و مقایسه وسترن ، سیگست و سامسونگ
۶ - بقیش رو شما بگید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه میخوام یه جمع بندی بکنم ببینم این چیزهائی که دارم به کار میبرم تا چه حد دقیقه
مثلا : بنظر من توی سیستمهای گیمینگ پردازنده نقش مهمی نداره این رو هم به صورت مجزا تست کردم ولی هیچ موقع یه صورت یکجا نبوده
اینم که اینجا مطرح کردم به خاطر اینه که تو رو درواسی بیافتم و یه تست کامل و دقیق انجام بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کار یک تست شخصیه و جنبه تبلیغاتی نداره ، همه این کارها با بودجه شخصی بوده تا اینجا ، ولی اگر از کسی کمک بگیرم مطرح میکنم
برای مثال در ضمینه تست پاور باید مزاحم مهندس عمرانی بشم و راجع به دستگاههای تست پاور اطلاعات بگیرم
سعی میکنم i7 و i5 رو هم تهیه کنم که دیگه در حد بوندس لیگابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید رویو بزنیم
حالا بگین بنظر شما چه پارامترهائی مهمه ، از چه برنامههائی برای بنچ استفاده کنم و خلاصه هر چی به ذهنتون میرسه بگید تا آخر کار دقیق هممون بدونیم که یک سیستم برای یک کار بخصوص باید چه مشخصاتی داشته باشه
خلاصه این یه ایده خام بوده که الان ۲ - ۳ هفتس که دارم شکلش میدم و لوازمش رو مهیا میکنم
اگر از این حرفهای جسته گریختم چیزی دستگیرتون شد نظرتون رو بفرمائید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks