مرسی نیما جان .. واقعا صبر و حوصله زیادی داری ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما یک نکته رو اینجا به شما یادآوری می کنم، اونم اینه که شما باید گلگوگاه های Performance رو در سیستمت پیدا کنی و برای استاندارد سازی نتایجی که به دست میاری، اونا روبه حداقل برسونی ..
در حال حاضر از نظر شخصی بنده یک کارت گرافیک Mid-range نمیتونه گزینه خوبی برای تحلیل نتایج توانایی پردازنده در بازی فوق العاده سنگین Crysis باشه، چون خودش یه گلوگاه محسوب میشه ..
برای این منظور ابتدا یا از Crysis warhead استفاده کنید یا آخرین Patch موجود برای این بازی رو تهیه کنید . نصب آخرین ورژن DirectX و درایور Catalyst هم خیلی مهمه ..
در وحله دوم، گزینه Physics رو در همه تست هابه صورت ثابت روی حداکثر مقدار ممکن ( Enthusiast ) قرار بدید
در وحله سوم یا Detail بازی رو کاهش بدید به حدی که به طور میانگین حداقل 50FPS داشته باشید، یا اینکه از کارت گرافیک High-END برای مثال Radeon HD5870 در تست ها استفاده کنید ..
برای شبیه سازی واقعی تر موضوع از فرکانس های پایین تر ( 2GHZ ) شروع کنید و بهتره هر Step حداقل 20% فرکانس پردازنده رو افزایش بدید ...
در واقع هدف من اینه که شما گلوگاه VGA رو تو تست هات کم رنگ تر کنی تا پردازنده فرصت عرض اندام پیدا بکنه ..
من به شما پیشنهاد می کنم همین کانفیگ تغییر فرکانس پردازنده رو در بازی GTA IV هم امتحان کنید ...
ضمنا در مورد تاثیر فرکانس حافظه و در کل Memory Bandwidth در تست های Game ، نظر مشابه نظر شما رو دارم ..

Bookmarks