Computex (18-12-09), D J V A H I D (18-12-09), Extreme (18-12-09), hapalii (18-12-09), lorn (18-12-09), Mahdi_Moosavi (18-12-09), MARINE (18-12-09), Moein (19-12-09), mohammad1985 (18-12-09), PUMAOC (18-12-09), soroush_es (18-12-09), vb_m (18-12-09)
سلام
هم نمیدونم جای خوبی تاپیک رو زدم و هم عنوان رو همینطوری زدم تا بعد با همفکری هم یه فکری براش بکنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قضیه اینه که چند وقته این قضایای سیستم گیمینگ و پرفورمنس بازیها داره تو مخم میره
تصمیم گرفتم یک تست کامل از گرافیکها ، مادربردها و پردازندههای موجود تو بازار انجام بدم
احتمالا تست پاور رو هم بهش اضافه میکنم
هیبرید کراس فایر رو هم دقیق میخوام تست و ریزالت گیری کنم
تا اینجا 10 تا مین 7 تا پردازنده 4 تا پاور رو ردیف کردم
احتمالا تا وسط هفته از سری ati 4xxx هم چندتا مدلش رو تهیه میکنم
هدفم از تست اینها هستش
۱ - تست تاثیر cpu و مادربرد در ریزالت بازیها
۲ - تست هیبرید کراسفایر
۳ - مقایسه میزان مصرف واقعی سیستم با برنامهها و سایتها برای انتخاب پاور مناسب
۴ - مقایسه ddr2 و ddr3 در گیمینگ
۵ - تست و مقایسه وسترن ، سیگست و سامسونگ
۶ - بقیش رو شما بگید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه میخوام یه جمع بندی بکنم ببینم این چیزهائی که دارم به کار میبرم تا چه حد دقیقه
مثلا : بنظر من توی سیستمهای گیمینگ پردازنده نقش مهمی نداره این رو هم به صورت مجزا تست کردم ولی هیچ موقع یه صورت یکجا نبوده
اینم که اینجا مطرح کردم به خاطر اینه که تو رو درواسی بیافتم و یه تست کامل و دقیق انجام بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کار یک تست شخصیه و جنبه تبلیغاتی نداره ، همه این کارها با بودجه شخصی بوده تا اینجا ، ولی اگر از کسی کمک بگیرم مطرح میکنم
برای مثال در ضمینه تست پاور باید مزاحم مهندس عمرانی بشم و راجع به دستگاههای تست پاور اطلاعات بگیرم
سعی میکنم i7 و i5 رو هم تهیه کنم که دیگه در حد بوندس لیگابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید رویو بزنیم
حالا بگین بنظر شما چه پارامترهائی مهمه ، از چه برنامههائی برای بنچ استفاده کنم و خلاصه هر چی به ذهنتون میرسه بگید تا آخر کار دقیق هممون بدونیم که یک سیستم برای یک کار بخصوص باید چه مشخصاتی داشته باشه
خلاصه این یه ایده خام بوده که الان ۲ - ۳ هفتس که دارم شکلش میدم و لوازمش رو مهیا میکنم
اگر از این حرفهای جسته گریختم چیزی دستگیرتون شد نظرتون رو بفرمائید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 17-12-09 انجام شده است
Computex (18-12-09), D J V A H I D (18-12-09), Extreme (18-12-09), hapalii (18-12-09), lorn (18-12-09), Mahdi_Moosavi (18-12-09), MARINE (18-12-09), Moein (19-12-09), mohammad1985 (18-12-09), PUMAOC (18-12-09), soroush_es (18-12-09), vb_m (18-12-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ايول
يه چيزي كه ما تا حالا درست و حسابي نفهميديم كراس فاير پيوندي؟ مثلا دقيقا من نفهميدم HD 4200 با چه گرافيكهائي كراس فاير پيوندي ميشه آيا با سر 4000 مثل (4350-4550-4650-4670) ميشه يا نه و چقدر تاثير داره اين رو اگه يه تستي بزني ممنون ميشم
کاربر شهرسختافزار
نیما جان سلام!
به نظر من ایده بسیار خوب و عالی هست. این کار شما واقعا میتونه کمک بسیار شایانی به دوستانی که میخوان یک سیستم Gaming بخرن بکنه.
چون بعضا خود من میبینم برخی برای سیستم های Gaming حاضرند هزینه زیادی برای یک پردازنده بکنن. در حالی که اگر همین هزینه رو کمی کمتر کنن و به جاش کارت بهتری تیه کنند ، مسلما کارایی بالاتری خواهند گرفت.
برای بنچ هم به نظر من بهتره روی بنچ های خود بازی ها بیشتر تکیه بشه. چون علی رغم اینکه برنامه هایی مثل 3D Mark و امثال اون تست های جامع و کاملی رو از کارت میگیرند اما برای اغلب تازه واردان ناملموس هست.
البته اضافه کردن مانیتور هم به لیست برای سیستم های Gaming لازم به نظر میاد اما خوب هزینه شما هم مسلما بالاتر میره! روی این مورد هم یه سبک سنگینی بکنید! چون واقعا مانیتور یکی از تاثیر گذارترین قطعات روی گیمر هست.
با آرزوی موفقیت برای شما. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (18-12-09), nima_hl (18-12-09)
عضو VIP شهرسختافزار
سلام نیما جان اگر دوست داشتی میتونی روی کمک من توی تست ها حساب کنی تا جایی که بتونیم در خدمتیم .
نظریه خوبی هست منم سرم درد میکنه واسه این کارا برنامه هایی هم خودم دارم که اگه دوست داشتی با هم مطرح میکنیم .
با تشکر نیما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
D J V A H I D (18-12-09), lorn (18-12-09), Moein (18-12-09), mohammad1985 (18-12-09), nima_hl (18-12-09)
کارتهای 4350 و 4650 رو دقیقا برای همین موضوع تهیه کردم و چیپ 785 و 780 هم کامل تست میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیما جان شما واقعا لطف داری حتما مزاحمت میشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Extreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمالا شنبه یک شنبه یکم برنامههای دیگم رو خالی میکنم و از روز ۲ شنبه به بعد سعی میکنم هر روز یک قسمت از تستها رو انجام بدم و شبش نتیجه رو تو فروم در یک تاپیک با عنوان مشخص قرار بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lorn (18-12-09)
|
|
SSA Leopard
با تشكر از نيما عزيز كه مثل هميش داره به دانش فروم اضافه مي كنه و ما هم بهره مي بريم
اقا نيما در مورد تست كارتهاي گرافيك مي شه از برنامه تست gpgpu استفاده كنيد منم تازه اسمش و شنيدم و جايي خوندم كه فشاره زيادي مياره
در ضمن مي تونيد توانايي(تست) اوركلاك قطعاتي كه در دستتون هست رو بزاريد
nima_hl (18-12-09)
سلام ..
برنامه بسیار خوبیه نیما جان.
منتها چند نکته رو باید حتما رعایت کنی.
1. حتما موضوعاتی رو که می خوای روشون کار کنی رو لیست کن و بر اساس اونا قطعاتتت رو تهیه کن.
2. تست های خودت رو حتما در شرایط استاندارد بگیر . شرایط استاندارد رو هم برای هر بخش جداگانه تعریف کن.
3. از کمک دوستان هم اگر تونستی حتما استفاده کن تا گروهی روی تست ها کار کنید.
پی نوشت : یه نکته هم اشاره کرده که پردازنده توی سیستم های Gaming تاثیری نداره. البته اینطوری نیست و تاثیر پردازنده توی تست بسیار مهمه. بهت پیشنهاد می کنم علاوه بر تاثیر پردازنده ( یعنی مثلا تفاوت بین Ci7 و Phenom II ) تاثیر فرکانس رو هم بسنجی که واقعا بهت نتایج خوب و قابل توجهی میده.
بقیه مواردی هم که اشاره کردی خوبه و میشه روش کار کرد.
موفق باشی ..
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
با تشکر از لطف شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین دوست من واقعیت اینه که تعداد کمی از دوستان دنبال آورکلاک میرن و اونها خودشون مسیر رو پیدا میکنند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه شخصه با آور کلاک اونم به طور سنگین مخالفم ماکزیمم فرکانس پردازنده معمولی اونه که بدون ولتاژ اعمال بشه ( در پردازندههای نسل جدید amd حدود 3.4 گیگاهرتز ) بیشتر از اون چون نیاز به خنک کننده حرفهای داره از نظر اقتصادی به جز موارد بخصوص به صرفه نیست
یه نکته رو هم توجه داشته باش اگر بخوام فاکتور فرکانس رو اضافه کنیم به میزان نجومی تعداد تست ها بالا میره
تا این لحظه و به صورت پراکنده بیش از 1000 بنچمارک ثبت شده دارم و در صورت افزودن فرکانس همین تعداد به بیش از 10 برابر افزایش پیدا میکرد و یک سالی طول میکشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه برنامه ریزی دارم خودم ولی به این صورت مسئله رو عنوان کردم که بتونم از سواد و معلومات اساتیدی مثل شما هم استفاده کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون موارد رو سعی میکنم حتما رعایت کنم
اما سیستم گیمینگ و تاثیر پردازنده : جواب همونه که گفتم چون حداقل ۵۰۰ تا بنچمارک با کرایسیس ، بت من و 3dmark داشتم
دفعه اول خودم هم کف کردم تا آمارها رو دیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید آورکلاک پردازنده و نوع اون هیچگونه نقشی در بازی بالای 1680*1050 ندارند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در حد بسیار پائین ( زیر ۱ فریم ) البته توی زمان لود شدن بازی اثر دارند
به عبارت دیگه وقتی کارت شما مثلا 5870 هستش و های رز بازی میکنید چه پردازندتون athlon 240 باشه چه i7 تعداد فریم هیچ تفاوتی نمیکنه
این قضیه حرفیه که به هر کسی میزنم قبول نمیکنه ، طبق تستها و تحقیقاتم این مسئله 100٪ درسته چون تو این رزولیشن کارت گرافیک حکم یک کامپیوتر واحد رو بازی میکنه و هیچ پروسس پردازشی برای cpu ارسال نمیشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 18-12-09 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks