پاسخ: بحث و اخبار بروز بازار و جنگ قیمت پردازنده های Intel و AMD !
نقل قول:
شهریار جان AMD الان از نظر قدرت با CPU های معال خوش از اینتل قدرت کمتری داره درست ه که قیمت اش پایین تره در ضمن من تمام خبر های مربوط به Agena رو خوندم و این رو هم گفتم که اینا فقط حرفه باید منتظر بنچمارک بود
منظورم هم از X2 رقابت با معادل خودش Core ها بود به زمانش کاری نارم چون حالا رو همین حرف خودتم شده میگی Agena قویتره از محصولات فعلی اینتل حالا من میگم صبر کن سری جدید اینتل رو ببین!!
Mr.Shayan :1. (14): همین الان مشاهده می کنیم واقعا ! Athlon X2 3600+ و 3800+ :ه هر دو ارزان تر از E2140 هستند از E2140 قوی ترند !
یکم بالا تر حدود صد تومان 4400+ X2 با E4300 هست که بازم قوی تره ! یکم بالاتر میشه 5600X2 که بازم از E6400 قوی تر هست و بالاترش هم Athlon X2 6000+ که از E6420 قوی تره !
این هم معادل ها !
قضاوت با شما - شهریار - مهراد عزیز و تمامی دوستانی که این بحث داغ را دنبال می کنند ! :1. (23):
موفق باشید
گروه بان انجمن:1. (25):
1- لطفا چیزی نمیونی اظهار نظر نکن!! من هیچ وقت نگفتم AMD میسوزه یا اور نمیشه و... میتونی از شهریار بپرسی من نه اینجا و نه تو p30 چنین چیزی نگفتم! و چنین عقیده ای هم ندارم در ضمن فروشنده ها اکثر شون اصلا اطلاعاتی ندارن که حرف میزنن!!!
2- اورکلاک کردن Celeron چه به Athlon آخه ؟!؟! میگفتی Sempron با Celeron منطقی بود!!
3- معادل انتخاب کردن همیشه به قیمت نیست به رده ای که پردازنده توش هست پس با این حساب که شما معادل گرفتی AMD اصلا در رده E6600 و E6700 محصول نداره!!!
--------------------------------
حالا در مورد E2160 نظرتون چیه بچه ها که تا 3.2 ~ 3.4 اور میشه و X6800 رو جلو میزنه و قیمتش هم بین 90 تا 100 تومنه؟!؟!؟!
نقل قول:
1- لطفا چیزی نمیونی اظهار نظر نکن!! من هیچ وقت نگفتم AMD میسوزه یا اور نمیشه و... میتونی از شهریار بپرسی من نه اینجا و نه تو p30 چنین چیزی نگفتم! و چنین عقیده ای هم ندارم در ضمن فروشنده ها اکثر شون اصلا اطلاعاتی ندارن که حرف میزنن!!!
2- اورکلاک کردن Celeron چه به Athlon آخه ؟!؟! میگفتی Sempron با Celeron منطقی بود!!
3- معادل انتخاب کردن همیشه به قیمت نیست به رده ای که پردازنده توش هست پس با این حساب که شما معادل گرفتی AMD اصلا در رده E6600 و E6700 محصول نداره!!!
--------------------------------
حالا در مورد E2160 نظرتون چیه بچه ها که تا 3.2 ~ 3.4 اور میشه و X6800 رو جلو میزنه و قیمتش هم بین 90 تا 100 تومنه؟!؟!؟!
:1. (5)::1. (5): خیلی جالبه ها !!! خیلی جالبه !!! جدیدا مبنا قیمت نیست که این خیلی جالبه !!! اگه من درست یادم باشه مبنا همیشه این بوده که شرکت مقابل اون سری را برای مقابله با چه سری ای از شرکت مقابل پردازنده هاشو عرضه کنه ! اینتل هم Core 2 Duo را برای مقابله با X2 ها معرفی کرد اولا ! ثانیا اینکه در این حالت پردازنده ی معادل همیشه و همیشه بر اساس قیمت انتخاب میشه ! دیگه وقتی جوابی ندارید این را میگید من هم دیگه پست نمیدم تا یکی دیگه به من بگه این سوال سه شایان خان درسته یا خیر !
موفق باشید
سرباز انجمن:1. (21):
نقل قول:
:1. (5)::1. (5): خیلی جالبه ها !!! خیلی جالبه !!! جدیدا مبنا قیمت نیست که این خیلی جالبه !!! اگه من درست یادم باشه مبنا همیشه این بوده که شرکت مقابل اون سری را برای مقابله با چه سری ای از شرکت مقابل پردازنده هاشو عرضه کنه ! اینتل هم Core 2 Duo را برای مقابله با X2 ها معرفی کرد اولا ! ثانیا اینکه در این حالت پردازنده ی معادل همیشه و همیشه بر اساس قیمت انتخاب میشه ! دیگه وقتی جوابی ندارید این را میگید من هم دیگه پست نمیدم تا یکی دیگه به من بگه این سوال سه شایان خان درسته یا خیر !
موفق باشید
سرباز انجمن:1. (21):
سپهر جان لطفا کمی مودبانه تر ...
اما در مورد مبنا قیمت درسته مبنا قیمت در رده های مشخص شده هست ...
موفق باشید
شهریار:11():
نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
والا تا اونجا ما میدونیم ، اول میان دو تا CPU که هم قیمت هستند حدوداً انتخاب میکنند
و بعدش پرفورمنس اونها رو هم با برنامه های مختلف می سنجند
و بعد یه فاکتوری بدست میاد به نام Performance / Price که از مهم ترین ویزگیهای یک CPU هست
=====
واقعیت اینه که در حال حاضر در رده های متوسط و پایین AMD خیلی بهتر از اینتل در زمینه Perf./Price کار کرده
تعصب بی جا مانع بحث صحیح است
شایان جان من هم مثل تو طرفدار اینتل هستم ولی بالاخره یه سری واقعیتهایی هست که نمیشه انکار کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مهراد جان تعصب بیجا نیست!!! اصلا بحث این حرفا نیست در مورد رده بندی مقایسه ها هم کی میگه همیشه قیمت ه؟؟!؟!
الان E6700 از بالاترین سری ه X2 که 6000+ باشه قویتره و اگر به قیمت مقایسه کنی هم معادلش رو باید بری تو FX ها پیدا کنی که کار اشتباهیه چون معادل سری FX در اینتل سری Xterme هست پس میبینین که ملاک معادل گرفتن همیشه قیمت نیست!!
نقل قول:
والا تا اونجا ما میدونیم ، اول میان دو تا CPU که هم قیمت هستند حدوداً انتخاب میکنند
و بعدش پرفورمنس اونها رو هم با برنامه های مختلف می سنجند
و بعد یه فاکتوری بدست میاد به نام Performance / Price که از مهم ترین ویزگیهای یک CPU هست
=====
واقعیت اینه که در حال حاضر در رده های متوسط و پایین AMD خیلی بهتر از اینتل در زمینه Perf./Price کار کرده
تعصب بی جا مانع بحث صحیح است
شایان جان من هم مثل تو طرفدار اینتل هستم ولی بالاخره یه سری واقعیتهایی هست که نمیشه انکار کرد
مهراد جان کاملا درست هست . حرف شما منطقی هست ! من تا یک مدت پیش که با شهریار آشنا بشم طرفدار اینتل بودم اما الان سپس الان طرفدار هیچ کدوم نیستم اما این فاکتور قدرت / قیمت را که من یاد گرفتم بیشتر از ای ام دی خوشم میاد ولی طرفدار هیچ برندی نیستم ! ( به جز جنیوس :1. (38): )
موفق باشید
گروهبان گالاکسی:1. (40):
نقل قول:
مهراد جان تعصب بیجا نیست!!! اصلا بحث این حرفا نیست در مورد رده بندی مقایسه ها هم کی میگه همیشه قیمت ه؟؟!؟!
الان E6700 از بالاترین سری ه X2 که 6000+ باشه قویتره و اگر به قیمت مقایسه کنی هم معادلش رو باید بری تو FX ها پیدا کنی که کار اشتباهیه چون معادل سری FX در اینتل سری Xterme هست پس میبینین که ملاک معادل گرفتن همیشه قیمت نیست!!
قبوله AMD بالای 6000 در سری X2 نداره و E6700 در پردازنده های دو هسته ای هم رده در اینتل و ای ام دی اول ! اما به غیر از اون که بیشتر هم سر بحث ما بود که پردازنده های بیشتری از نظر فروش و تعداد را تشکیل میده ای ام دی درسته ؟:1. (23):
موفق باشید
فرمانده کل قوا گالاکسی :1. (38): ( عزلم نمیخواین بکنید این قدر پر رویم ؟! ):1. (29):
نقل قول:
فرمانده کل قوا گالاکسی
ماشالله در عرض 2 روز از سرباز صفر رسیدید به فرمانده کل قوا هااااا ...! ( شوخی)
======
خب نتیجه بحث چی شد ؟
نقل قول:
خب نتیجه بحث چی شد ؟
1- برای کسی که اورکلاک کردن بلده و میخواد پول کم بده و سیستمشو میخواد ارتقاع بده و در حال حاضر پول نداره اینتل E2140 و E2160 بهترین گزینه هست
2- برای کسی که تازه کاره و اورکلاک نمیکنه و قصد هیچگونه ارتقاع در طی چند سال رو نداره AMD
-------------
ولی چیزی که مشکوکه اینه که من الان چندین سایت که دارم میرم چه E-shop و چه خبری قیمت X2 6000+ رو دارن بالای 200 دلار میدن!!! (شهریار اینجا دیگه لینک خبرت رو بذار PLZ )