شایان خان Galaxy گفت SLI نه Platinum این هم مشخصاتش :نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
موفق باشید
شهریار:1. (23):
Printable View
شایان خان Galaxy گفت SLI نه Platinum این هم مشخصاتش :نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
موفق باشید
شهریار:1. (23):
به به ...
می بینم که توی این یک روزی که ما نبودیم چشم ما رو دور دیدید ! (شوخی)
خب الان بحث چیه ؟ی
====
ه جا بحث در مورد سوکتها شده بود ، بد نیست دوستان عزیز ( مخصوصا شایان جان) بدونند که نسل بعدی سوکتهای AMD همان AM2+ خواهد بود و جالبتر اینه که بدونید پردازنده هایی که روی AM2 نصب میشن ، براحتی میتونند روی AM2+ هم بدون هیچ مشکلی نصب بشوند !
نه ، اینطور نخواهد بودنقل قول:
ارسالی توسط Dark Devil
AMD در کل دو تا سوکت جدید خواهد داشت :
1. سوکت AM2+ که در موردش بالا صحبت کردم و این روز هم اضافه میکنم که تمامی پردازنده های AM2+ روی
مینهای دارای سوکت AM2 کار خواهند کرد ( با این تفاوت که از HT 2.0 استفاده خواهند کرد)
2. سوکت AM3 که جالبتر تر (!) اینه که بدونید AM3 در روی مینهای AM2+ به راحتی کار خواهند کرد ، یعنی نیاز به ارتقاء مادربرد ندارید ( برای استفاده از CPU های جدید AM3)
در کل AMD برنامه های خوبی برای ارتقاء پردازنده هاش در نظر گرفته و همونطوری که توضیح دادم خیلی از طرحهای جدیدش رو با هم مچ کرده تا مصرف کنندگان با حداقل مشکل برای ارتقاء مواجه بشن
=====
من پلن دوم رو انتخاب میکنم ، البته مادربردش چیز جالبی نیست و قطعا یکی از P35های گیگا رو برمیدارمنقل قول:
حالا شما بگو کدوم بهتره:
AMD X2 6000+ + MSI K9N SLI که میشه حدود 300 تومن (نه 250 تومن)
یا یه Asus P5K + Intel E2140 که اورکلاک شدش در حده 6000 هست با قیمت کمتر از 250 تومن؟؟؟
نقل قول:
در ضمن دمای بالای 30 درجه ؟!؟! جدی خنده داره ! پردازنده های معمولی Core و آتلون همگی معمولا در حالت لود ویندوز و کارهای معمولی هم بالای 30 درجه دارند برای مثال پردازنده من در حالت معمول 35 درجه کار می کند ! سلرون ها مثلا به نظر شما با 30 درجه اون ها که در حالت معمولی 60 درجه هستند !
عزیزم عجله نکن تو خوندن و پست دادن گفتم 30 درجه بالاتر یعنی هرچی هست موقع کار سنگین دماش یک دفعه 30 درجه بالاتر بره !!! (مگه CPU شما تو 0 رجه کار میکنه که 30 درجه بالاترش میشه 30؟؟!؟!؟!:1. (25):)نقل قول:
دماش 30 درجه بالاتر میره یعنی مشکل.....
اینم که تو اون بازی ها مشکل نداشتین حتما گرافیک بازی رو پایین گذاشتین چون CPU شما جز حداقل پردازنده مورد نیاز برای اون بازی هاست و کارت گرافیک کمبود سرعت CPU رو جبران میکرده:1. (26):
در مورد قیمت هم :
دیگه در مورد چیش بحث کنم؟؟!؟!نقل قول:
درسته که فعلا اینتل در جنگ قیمت شکست خورده محسوب میشه
نقل قول:
ایول بحث داره خوب میشه اما یک سوال پیش اومده و دلم می خواد منصفانه جواب بدید :
بین دو اون تا سیستم پلن دوم را انتخاب می کنید ؟! شایان متاسفانه چون قیمت اشتباهی Platinum دادند میشه 300 قیمت الانش 250 میشه به نظر شما یک پردازنده Athlon 64 X2 6000 بهتر از E2140 نیست !؟!؟!؟!:1. (37):
در مورد سوکت ها اگه درست یادم باشه در یک پستی شهریار جان هم اشاره به Am2+ کردند ولی شایان خان متاسفانه بدون دیدن Road Map گفتند :1. (28):
به نظر شما Athlon 64 X2 6000 به صرفه تر نیست برای خرید با 20 هزار تومان حدودا تا هفته آینده نسبت به E6420 ؟!
ممنون
:11():
در اواسط بحث یک سوال کوچیک از شما :نقل قول:
اگه بخواین یکی از این دو تا را بخرید کدوم را می خرید ( بدون تعصب که ماشاالله در وجودتون موج میزنه :1. (35): ( شوخی ) :1. (23):
Athlon 64 X2 6000 یا E6420 ؟
ممنون
:1. (21):
بله ببخشید اشتباه از من بود!!:1. (26):نقل قول:
---------------------------------------
مهراد جان این حرف ها ماله قبل از رقابت با Intel ه صبر کن بیاد تو بازار و اینا هم عاقبتش مثل X2 و ًQuad هاش بشه اون وقت AM4 که باز خوبه تو همین چند سالی AM5 اش رو هم میبینیم:1. (27)::1. (35):
---------------------------------------
الان بیاین یه چیز رو مشخص کنیم به نظر شما محصولاتی که تا زمان عرضه محصولات جید هر دو شرکت میان مثل سری Penryn و همین Barcelona و .. کدوم قویتر هستن؟!؟!؟! لطفا طرف داری رو بیخیال شین و واقعا منطقی بگین!
من چون نظرم اینه که پردازنده های بعدی اینتل قویتر هستن برای همین تاکید میکنم رو پلیتفرم های مبتنی بر اینتل حالا شمام بگین نظرتون چیه؟
:1. (23):
بدون تعصب میگم E6420!!! (جدی بدون تعصب گفتم!!!)نقل قول:
من یه تجربه ای با پردازنده های AMD داشتم که کلا بیخیالشون میشم حالا خواستین تجربم رو میگم:1. (26):
شایان جان یک شرکت بزرگ مثل اینتل یا AMD کشک نیستند که یک شبه صبح که بلند شدند بخواند پلتفرم جدید بدند شما مطمئن باش اگه دیر تر از زمان مشخص شده در Road Map ندند پلتفرم های مشخص شده را زود ترش چیزی را ارائه نمی کنند .نقل قول:
یک نکته ظریف دیگه میشه بگید مثل X2 ها میشند یعنی چی ؟! :1. (27): در این باب دو تا مسئله هست یکی اینکه اون زمانی که X2 ها بودند اصلا اینتل هنوز Core ها را حامله هم نبود و بعدی اینکه همین الان مشاهده میکنید AMD با همین پردازنده های قدیمی فروش بیشتر و قدرت بیشتر / قیمت را داره !
خوش حالم که بالاخره بخث در مورد این کاهش قیمت به خوبی و خوشی خاتمه یافت تقریبا گرچه هنوز خیلی ادامه می تونه داشته باشه با بررسی بازار :1. (29):
در مورد محصولات آینده بد نیست Agena FX را یک نگاه بندازی ( خبرش هم توی انجمن و هم توی سایت اصلی هست ) ( منابع خارجیش هم توی TGDaily و Fudzilla )
قربانت شهریار:11():
شهریار جان AMD الان از نظر قدرت با CPU های معال خوش از اینتل قدرت کمتری داره درست ه که قیمت اش پایین تره در ضمن من تمام خبر های مربوط به Agena رو خوندم و این رو هم گفتم که اینا فقط حرفه باید منتظر بنچمارک بود
منظورم هم از X2 رقابت با معادل خودش Core ها بود به زمانش کاری نارم چون حالا رو همین حرف خودتم شده میگی Agena قویتره از محصولات فعلی اینتل حالا من میگم صبر کن سری جدید اینتل رو ببین!!
:1. (2)::1. (2)::1. (2)::1. (2)::1. (2)::1. (2)::1. (2): شایان خان بدون تعصب میگی E6420 واقعا مشخصه بدون تعصب گفتی :1. (27)::1. (27)::1. (27): اگه خواستی من حاضرم بنچ مارک هم از سایت های معتبر بگذارم !نقل قول:
یک چیزی که خیلی برای من جالبه صحبت های فروشنده هاست که شاید شما هم یکیش باشید :
ای ام دی زود میسوزه ! :1. (25): یا اینکه ای ام دی زیاد هنگ میکنه ! :1. (25): ای ام دی هر روز خرابه ! :1. (25): اورکلاک نمیشه :1. (25):
یا مثلا یکسری می گویند زود سوخت این ها هزار و یک دلیل داره و در ضمن پردازنده های AMD K6 به دلیل کمبودن مقطع برای خنک شدن می سوخت که در سری های بعدی Sempron و Athlon درست شد اما باز هم Athlon XP ها یکم مشکل داشت که معمولا اون هم به دلیل استفاده بد مصرف کننده بود اما سمپرون و آتلون 64 بود که ای ام دی را AMD کرد ! :1. (23): من الان این پردازنده را تا 2.8 اورکلاک می کنم با فن استک که تازه فن اصل پردازنده هم نیست و ماله AMD IRan هست ! اما پردازنده قبلی من 1.7 Celeron بود به دلیل معماری آلومینیومی که داشت بعد از چند دقیقه دماش زیاد میشد و بازی هنگ میکرد و کند ایجاد میشد جالب تر اینجا بود که تا 2.0 هم اورکلاک نمیشد ! :1. (32):
خوش حال میشم با گفته های من تجربه ی خود را بگید که باید خیلی جالب باشه !
موفق باشید
سرباز صفر انجمن :1. (35):