پاسخ: بحث و اخبار بروز بازار و جنگ قیمت پردازنده های Intel و AMD !
نقل قول:
1- برای کسی که اورکلاک کردن بلده و میخواد پول کم بده و سیستمشو میخواد ارتقاع بده و در حال حاضر پول نداره اینتل E2140 و E2160 بهترین گزینه هست
2- برای کسی که تازه کاره و اورکلاک نمیکنه و قصد هیچگونه ارتقاع در طی چند سال رو نداره AMD
-------------
ولی چیزی که مشکوکه اینه که من الان چندین سایت که دارم میرم چه E-shop و چه خبری قیمت X2 6000+ رو دارن بالای 200 دلار میدن!!! (شهریار اینجا دیگه لینک خبرت رو بذار PLZ )
آقا عجله نکن تا همه ی فروشگاه ها آپدیت شن یک و دوم اینکه یورو و دلار را دقت کنید...
خوب تا این یک هفته طول بکشه ما میایم و قیمت پردازنده ها را از پایین ترین شروع میکنیم میگید و در حالت های مختلف اور شده و نشده با پردازنده هم قیمت خودش در شرکت مقابل بررسی میکنیم ؟ موافقید ؟ به نظرم منطقی و غیر طرفدارانه هست ...
موفق باشید
شهریار:1. (34):
بچه ها این تاپیک داغ ترین تاپیک این بخش خواهد شد !!! چرا ؟ چون :
اینتل اعلام کرد قصد دارد 22 July پردازنده Quad Core Q6600 قیمتش از $530 به 266 دلار تغییر خواهد کرد !!!!
بچه ها منبع سایت مورد علاقه شایان جون GUDZILLA ( فودزیلا ! )
من میگم توی مدت این ماه بیایم بررسی کنیم...
موفق باشید
شهریار
یک سوالی. ایا این درسته که سیپیوهای گرانتر مثل e6300 تو اورکلاک از ارزونترها مثل e4300 ضعیفتر عمل میکنند؟ علتش چیه؟
نقل قول:
یک سوالی. ایا این درسته که سیپیوهای گرانتر مثل e6300 تو اورکلاک از ارزونترها مثل e4300 ضعیفتر عمل میکنند؟ علتش چیه؟
با اجازه بزرگتر های فروم مثل شهریار - شما - شایان - مهراد و ... خان :1. (38):
ببین هر چه پردازنده سریعتر باشه دمای بیشتری مصرف میکنه و ولتاژ بیشتری میکشه ببین برای مثال یک پردازنده 45 نانومتری که باسیلیکون به عنوان نیمه هادی استفاده می کنه و با سرعت 2.8 گیگاهرتز کار می کند دمای بیشتری نسبت به پردازنده 45 نانومتری ای که با سرعت 2.1 گیگاهرتز کار می کند دارد ! :1. (29): و یک چیزه دیگه اینکه اگه زیاد دما بره بالا و تکنولوژی ساخت نره بالا باعث افزایش دمای بسیار زیاد و در نتیجه مشکل در سیلیکون و پردازنده ایجاد می شود ! برای همین هر چه پردازنده از تکنولوژی بهتری بر خوردار باشد و سرعت کمتری داشته باشد قابلیت اورکلاک بیشتری خواهد داشت به خصوص که ضریب اون پردازنده بالا هم باشه که فوق العاده کیف میده !
موفق باشید
سپهد گالاکسی :1. (21):
با سلام
جنگ قيمت بين اينتل و AMD هميشه بسود مشتري بوده و اين خيلي خوبه.
در زمان ارائه سي پي يوهاي 64 بيتي Amdاگر اشتباه نكنم اي ام دي فاش كرده بود بخاطر رقابت شديد با اينتل مجبور شده بود سي پي يوهاي خود را به قيمتي پايين تر از قيمت تمام شده براي خود بفروشد.
بايد منتظر تغييرات قيمتهاي جديد باشيم
يك ليست قيمت هم براي كل سي پي يو هاي اينتل در ماه مي براتون ميزارم.
فيل PDF هستش :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ممنونم.موفق باشيد
دوستان حقیقتش را بخواین من این بحث را دنبال کردم ولی شرکت نکردم چون بعضی از دوستان با تعصب برخورد می کنن من این قضیه را به ماشین تشبیه می کنم یه نفر دوست داره فلان ماشین سوار بشه ما که نمی تونیم زورکی سلیقه خودمون را بهش تحمیل کنیم فقط درستش اینه که مزایا و معایبش را توضیح بدیم طر ف دوست داشت عوض کنه دوست نداشت همین را سوار بشه الان من می بینم دوستان یه بحثهایی را می کنن که تخصصی نیست و فقط بر اساس تعصبه مثلا می گن amd اور کلاک نمیشه یا بحث قدیمی و غیر اصولی داغ کردنش و یا اینکه میگن فلان محصوله intel گرونه به نظر من وظیفه ما اطلاع رسانی صحیح و بدور از هر گونه جانبداری باشه تا یه مصرف کننده بهترین انتخاب را داشته باشه در مورد اور کلاکamd دوستان دیدن که خوده من بدونه هیچ کولینگی 60% اتلون 3000 را اور کردم و یا athlon x2 3600 را 50% . در مورد سوختن هم هر کدوم از دوستان خواستن تا من ادرس یه isp را بدم که یه اتلون 900 داره که یه ساله سیستم را خا موش نکرده یا در مورد گرونی محصولات high end اینتل وقتی در حال حاظر بیشترین توان را تو این محصولات می بینیم خوب بعضی ها هستند که شرایط کارشون طوری هست که حاظر هستند چند برابر هم هزینه کنه تا کارش بهتر راه بیفته پس اگه دوستان موافق باشند ما کاره اطلاع رسانی با دلیل و مدرک و بدون تعصب و جانبداری داشته باشیم تا هم خودمون هم دیگران استفاده ببرند.
با تشکر
با سلام
دوستان من ليست Cut Price سي پي يوهاي اينتل رو تا 22 جولاي ميزارم
ضمنا اينتل Cut Price در سي پي يوهاي موبايل خود قرار انجام بده ببينيد (Cut Price كاهش قيمت )
اين جنگ به كجا خواهد رسيد.
موفق باشيد
محمد
خبر: امروز بازار رضا و ایران رفته بودم. هنوز کاهش زیادی اتفاق نیفتاد. مثلا 6000 am2 بالای 230 تومان بود هنوز و کمیاب . e4300 اینتل هم بود 110 تومان. حالا نمیدونم قبلا چند بودن. رم هم جاش اینجا نیست اما ارزونتر نشده و حتی بعضی مدلها 3 4 تومان هم گرون شده بود
کاملا با آقای وریا موافقم !
والا من یادم نمیاد کسی به جز ش.... ن جان گفته باشند تعصبی ! بگذریم ...
موافقم من هم با پیشنهاد شما و شهریار عزیز موافقم بیایم بررسی کنیم از رده های پایین تا به بالا ضمن اینکه قدرت / قیمت را بیشتر فاکتور در نظر بگیریم چه طوره ؟
موفق باشید
پرفسور گالاکس ( خلع لباس نظامی شدیم !)
کات پرایس جدید AMD
AMD دوباره دست بکار شد و قیمت برخی از محصولات خودش رو کشید پایین ...
کات پرایس ها به این شرح اند :
X2 6000 از 241 دلار به 178 دلار !
X2 4000 از 89 دلار به 73 دلار
البته باز هم کاهش قیمت داره ولی مهمترین هاش همینهایی بود که گفتم ...
AMD has also reducted prices for single-core Athlon 64 chips and Sempron line. Check AMD site for the complete price's list. The prices are valid in 1000-unit tray quantities.
این 4000 قیمتش خیلی عالیه ...