پاسخ: بحث و اخبار بروز بازار و جنگ قیمت پردازنده های Intel و AMD !
نقل قول:
شایان جان اما همین طوری که اطلاع داری پردازنده های جدید AMD که در سوکت جدید اون هستند خیلی از پردازنده های اینتل ( بارسلونا را میگم با کد هسته B1 ) و Agena FX !
یک سوال دیگه این پردازنده E2140 قیمت دقیقش چنده و با چه فنی اورکلاک شده و ... این ها را بگو اگه میشه....
موفق باشی
شهریار:1. (23):
عزیزم فعلا در مورد بارسلونا و آجنا صحبت نمیکنیم تا بنچ های معتبرش بیاد رو اینترنت!!!
در مورد E2140 هم باید بگم این پردازنده قیمت بسیار مناسبی داره و بین 85 تا 95 هزار تومن هم قیمتش هست در مورد فنش هم چیزی که جالبه اینه:
نقل قول:
Intel ships the Pentium E2140 with a standard Socket-775 heatsink/fan cooling unit which looks identical to the Core 2 Duo cooling units we’ve seen in the past. However, since these processors don’t push the thermal limits of this heatsink design, Intel has gone for a simple aluminum alloy core instead of a full-on copper core like Core 2 bundled coolers. Beyond this fact, the cooler is the same between the two chip lines. The fan appears to be manufactured by Foxconn, which is a 4-pin PWM enabled fan which runs at very low noise levels by default
خلاصه کلام:
این فن استاندارد خودش هست و از نوع خاصیه که هیت سینک آلمینیومی داره و فنش هم ساخت Foxconn هست و با همین هم تا این حد اورکلاک شده!!
اینم عکس این فن با هیت سینک:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
و چیزی که یادم رفت بگم اینکه این پردازنده روی مادربورد
eVGA Nvidia nForce 680i LT SLI Motherboard اورکلاک شد و رم های Kingstone HyperX DDR2-800 روش بوده
در مورد حرف شما هم Galaxy عزیز اینکه بحث فن که منتفیه چون فن استاندارد خودشه!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوم اینکه الان با تدارکاتی که شرکت های ساخت مادربورد دادن دیگه OverClock کردن به آسونیه چند کلیک کردنه مثل برنامه ی AiBooster و ... و این برنامه هم خودشون اتوماتیک همه چیرو تنظیم میکنن
اگر هم کسی اورکلاک نمیکنه دیگه میل خودشه یا پول بیشتر و چندتا کلیلک کمتر یا پول کمتر به علاوه سه چهار تا کلیک!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
در مورد حرف شما هم Galaxy عزیز اینکه بحث فن که منتفیه چون فن استاندارد خودشه!!
دوم اینکه الان با تدارکاتی که شرکت های ساخت مادربورد دادن دیگه OverClock کردن به آسونیه چند کلیک کردنه مثل برنامه ی AiBooster و ... و این برنامه هم خودشون اتوماتیک همه چیرو تنظیم میکنن
اگر هم کسی اورکلاک نمیکنه دیگه میل خودشه یا پول بیشتر و چندتا کلیلک کمتر یا پول کمتر به علاوه سه چهار تا کلیک!!
شایان جون ( ببخشید خودمونی شدم :1. (26): ) فن بسیار جالب هست اما یک نکته ظریف اینجاست که اگه شما همین الان رای گیری کنی می توانی به راحتی متوجه بشی که چند درصد از افراد همیشه پردازندشان اورکلاک هست ! :1. (11): و چیزه خیلی جالب اینجاست که شما روی پردازنده ای موضوع بحث تون را قرار دادید که شاید پایین 10 درصد از فروش این شرکت را در بر بگیره بحث ما سر قیمت و به صرفه بودن برای خرید پلتفرم و پردازنده با هم هست ! اگه میشه در مورد پردازنده های دیگه هم که از نظر رنج قیمتی برابر باشند و بتوانند در مورد هم قیمت خود در ای ام دی مقابله کنند توضیح بدید ! منظورم این نیست که اورکلاک شده باشند و ... در حالت عادی !
برای مثال بیایم این را بررسی کنیم E4300 با Athlon X2 4400+ ببینیم که پتلفرم خوب برای هر دو چه قیمت در می آید و از همه مهم تر با توجه به رنج قیمتی برابر کدام قوی تر هستند !
:1. (3):
آخه عزیزم ما قرار نیست پردازنده های AMD رو با Intel مقایسه کنیم میخوایم ببینیم این کاهش قیمت به درد بخور هست یا نه؟!؟
به نظر من نیست به همین دلایلی که گفتم هر جور حساب کنی اگر از محصولات Intel استفاده کنی به صرفه تره در ضمن وقتی صحبت از پلیتفرم کامل میکنید ایم رو هم مد نظر داشته باشید که با خرید یه مادربورد 200 تومنی اینتل رنج وسیع و جدید پردازنده های اینتل رو میتونین انتخاب کنین ولی AMD چی؟؟ اگر بهترین مادربوردش هم 100 تومن باشه بازم به صرفه نیست فردا که بخوای سیستم رو آپدیت کنی کلان باید مین رو هم عوض کنی پس میبینی که خرج سیستم های AMD بیشتر در میاد!!
من به عنوان یک مصرف کننده نظرم اینه که ای ام دی برای افراد عادی مناسبتره در مجموع. یک بحث هم اینکه این مین که شما میگی بعدا سیپیو جدید روش میزنند تا چند سال دیگه lga775 رو اینتل میزنه؟ اگر جوابت اینه که 10 سال حتی : من میگم خوب تا اون موقع رمها و مادربردهای و شکافهای توسعه جدیدتر میان و مجبوری برای پرفورمنس کل سیستم مین هم عوض کنی. مگر اینکه طرف کرم تو وجودش باشه که سالی چندتا سیپیو عوض کنه یا اورکلاکر باشه که اونوقت اسمش مردم عادی نیست و میشه خواص. ببیخشید که غیر کارشناسی نظر میدم
نقل قول:
من به عنوان یک مصرف کننده نظرم اینه که ای ام دی برای افراد عادی مناسبتره در مجموع. یک بحث هم اینکه این مین که شما میگی بعدا سیپیو جدید روش میزنند تا چند سال دیگه lga775 رو اینتل میزنه؟ اگر جوابت اینه که 10 سال حتی : من میگم خوب تا اون موقع رمها و مادربردهای و شکافهای توسعه جدیدتر میان و مجبوری برای پرفورمنس کل سیستم مین هم عوض کنی. مگر اینکه طرف کرم تو وجودش باشه که سالی چندتا سیپیو عوض کنه یا اورکلاکر باشه که اونوقت اسمش مردم عادی نیست و میشه خواص. ببیخشید که غیر کارشناسی نظر میدم
فعلا که اینتل هنوز چیزی در مورد تعویض سوکت نگفته و اینکه هر چند سال در میون به نظر شما PCI Express یا Ram پیشرفت میکنه ؟؟ هر سال یه رم جدید میاد؟ معلومه که نه الان شما فاصله DDR2 با DDR3 رو ببین چقدره تازه الان هم که DDR3 معرفی شده کلی طول میکشه تا جا بیفته!!
پس تو این مدت ما همینجوری سیستم قدیمیه خودمونو نگه داریم؟!؟! جواب این سوال هم معلومه!!
وقتی یه مادربورد اینتل از نسل P35 بخری به نظرم تا 5 سال راحت هر CPU یا Ram و VGA رو میتونی روش نصب کنی ولی AMD بگیری چی؟؟ ممکنه فرداش AMD اعلام کنه میخوایم سوکت جدید بدیم بعد شما هم مجبور میشی برای هر ارتقاع ناچیزی مین رو عوض کنی
(دوستانی که مادربورد هایی با چیپ 945 داشتن و سری Core Duo اومد قشنگ متوجه منظور من میشن که با یک آپیت بایوس ناقابل میتونستن این پرازنده رو نصب کنن
نقل قول:
فعلا که اینتل هنوز چیزی در مورد تعویض سوکت نگفته و اینکه هر چند سال در میون به نظر شما PCI Express یا Ram پیشرفت میکنه ؟؟ هر سال یه رم جدید میاد؟ معلومه که نه الان شما فاصله DDR2 با DDR3 رو ببین چقدره تازه الان هم که DDR3 معرفی شده کلی طول میکشه تا جا بیفته!!
پس تو این مدت ما همینجوری سیستم قدیمیه خودمونو نگه داریم؟!؟! جواب این سوال هم معلومه!!
وقتی یه مادربورد اینتل از نسل P35 بخری به نظرم تا 5 سال راحت هر CPU یا Ram و VGA رو میتونی روش نصب کنی ولی AMD بگیری چی؟؟ ممکنه فرداش AMD اعلام کنه میخوایم سوکت جدید بدیم بعد شما هم مجبور میشی برای هر ارتقاع ناچیزی مین رو عوض کنی
(دوستانی که مادربورد هایی با چیپ 945 داشتن و سری Core Duo اومد قشنگ متوجه منظور من میشن که با یک آپیت بایوس ناقابل میتونستن این پرازنده رو نصب کنن
شایان جون دید جالبی بررسی نمی کنی ! بگم چرا ؟ چون من حاضرم تضمین کنم تا 7 سال آینده یک پردازنده Athlon 64 X2 6000+ با یک مادربورد ( اگه خازن هاش خراب نشه :1. (35): ) 100 تومانی می تواند به راحتی تمامی کار های مورد نیاز را جواب بدهد چراکه من با یک پردازنده Athlon 64 3200+ الان هیچ مشکلی ندارم چه برسه به پردازنده دو هسته ای 6000+ :1. (25): پس اصلا بحث سوکت منتفی هست ! چراکه معمولا نیازی اصلا به تعویض نیست ! در ضمن سوکت AM2+ را بهت توصیه می کنم یک دور مشخصاتش را بخون :1. (26): بعد اگه خواندی به نظرت باز هم همین میاد ؟!
آخه حرف منطقی نیست فقط طرفداری همین الان از بچه ها می خوام روی این دو تا سیستم یک نظر بدهند :
AMD Athlon 64 X2 6000+
مادربوردشم یک مادربورد MSI K9N SLI جمعا میشه : 250 هزار تومان !
حالا یک جمع از سیستم هم قیمت از اینتل :
Intel Core 2 E6420
مادربورد هم یک GigaByte GA-945P-S3(rev. 3.3 میشه 250 هزار تومان حدودا !
از نظر قیمت قدرت یک مقایسه بکن اصلا قابل قیاس نیست ! :1. (23):
نظر بقیه بچه ها چیه ؟
موفق باشید
سرباز انجمن:1. (23):
نقل قول:
عزیزم فعلا در مورد بارسلونا و آجنا صحبت نمیکنیم تا بنچ های معتبرش بیاد رو اینترنت!!!
در مورد E2140 هم باید بگم این پردازنده قیمت بسیار مناسبی داره و بین 85 تا 95 هزار تومن هم قیمتش هست در مورد فنش هم چیزی که جالبه اینه:
خلاصه کلام:
این فن استاندارد خودش هست و از نوع خاصیه که هیت سینک آلمینیومی داره و فنش هم ساخت Foxconn هست و با همین هم تا این حد اورکلاک شده!!
اینم عکس این فن با هیت سینک:
و چیزی که یادم رفت بگم اینکه این پردازنده روی مادربورد
eVGA Nvidia nForce 680i LT SLI Motherboard اورکلاک شد و رم های Kingstone HyperX DDR2-800 روش بوده
به قطغ می تونم بگم بهتر از این مادربورد نمی تونستند انتخاب کنند ، رم هم همین طور و قطعا با سیستم پایین تری به این نتیجه نمیرسیدند...:1. (29):
نقل قول:
شایان جون دید جالبی بررسی نمی کنی ! بگم چرا ؟ چون من حاضرم تضمین کنم تا 7 سال آینده یک پردازنده Athlon 64 X2 6000+ با یک مادربورد ( اگه خازن هاش خراب نشه :1. (35): ) 100 تومانی می تواند به راحتی تمامی کار های مورد نیاز را جواب بدهد چراکه من با یک پردازنده Athlon 64 3200+ الان هیچ مشکلی ندارم چه برسه به پردازنده دو هسته ای 6000+ :1. (25): پس اصلا بحث سوکت منتفی هست ! چراکه معمولا نیازی اصلا به تعویض نیست ! در ضمن سوکت AM2+ را بهت توصیه می کنم یک دور مشخصاتش را بخون :1. (26): بعد اگه خواندی به نظرت باز هم همین میاد ؟!
آخه حرف منطقی نیست فقط طرفداری همین الان از بچه ها می خوام روی این دو تا سیستم یک نظر بدهند :
AMD Athlon 64 X2 6000+
مادربوردشم یک مادربورد MSI K9N SLI جمعا میشه : 250 هزار تومان !
حالا یک جمع از سیستم هم قیمت از اینتل :
Intel Core 2 E6420
مادربورد هم یک GigaByte GA-945P-S3(rev. 3.3 میشه 250 هزار تومان حدودا !
از نظر قیمت قدرت یک مقایسه بکن اصلا قابل قیاس نیست ! :1. (23):
نظر بقیه بچه ها چیه ؟
موفق باشید
سرباز انجمن:1. (23):
در مورد آینده و برند های دیگه نظری ندارم اما معمولا این طور هم نیست من الان خودم از سوکت 939 استفاده می کنم و هیچ مشکلی هم ندارم تا چندین سال آینده !
من با نظر شما مبنی بر اینکه تا چند سال آینده با 6000+ مشکلی ندارین موافقم تازه در حال حاضر شما با یک پردازنده 4400 X2 هم می تونید تا چندین سال بیمه باشید چه برسه به 6000 ایکس تو ! :1. (32):
منهم که گفتم ادمهای عادی. اگر ادمی باشه که فقط با سیپیو ور بره و هی عوض کنه حرفت درسته اما این دسته اقلیت میشند. در ضمن من کمتر کسی رو دیدم سیپیو خالی عوض کنه. و معمولا تغییرات کلی تر هست.