قسمت اول :
در ابتدا هر چیز از نظر شخص من ادامه دادن این بحث تا زمانی که دلایل محکمی وجود نداشته باشه بی فایده هست و اوضاع رو بهتر نمیکنه هیچ بدتر هم میکنه
در مورد گفته ی استاد گرامی هم : این دوره زمونه مثل زمان قدیم نیست که شما بگویید و دیگران قبول کنند در حال حاضر برای همه چیز باید مدرک داشته باشید حتی برای زنده بودن پس پیگیری کردن کار معقولی هست و خواهد بود !
قسمت دوم :
استاد گرامی طبق گفته ی شما ماربرد های با رنگ مشکلی بی کیفیت هستن.
حال اگر یک مادربرد مثل RAMPAGE EXTREME رو در نظر بگیرد ، حرفتون رو باید به بیش از 10 هزار اورکلاکر و هزاران سایت بررسی قطعات و ... ثابت کنید ، این مادربرد قوی ترین مادربرد جهان در کلاس 775 هست و رنگش هم مشکلی هست !
قصد توهین ندارم ، ولی در صورت ترجمه کل مطلب شما و فرستادن اون برای شرکت هایی مثل ایسوز هم شما باید دلایل بسیار قانع کننده ای داشته باشید و از همه لحاظ این بردها رو بررسی کرده باشید اونم در تیراژ های بالا 1000 عدد !
دوستان رو نمیدونم ولی برای من فقط یک چیز مهم هست که اونم بفهمم منبع اصلی این اطلاعات کجا هست و آیا این منبع انقدر معتبر هست یا خیر ( از لحاظ جهانی نه فقط در ایران )
در آخر هم از دوستان در خواست دارم درصورتی که قصد ادامه مطلب رو دارند همه موارد ادبی و ... رو رعایت کنند
موفق باشید ، سید امیر

Bookmarks