برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برا سیستم عامل موبایل اینجا جاش نیست پس بحثی اینجا نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خطوط قرمزی که مشخص کردم رو نگاه کن این لفظ درست نیست هست؟
یه نگاه به گذشته خودش صادق این موضوع است که زمانی که یه سری از ای ام دی مشکل دما داشت منکرش که نیستیم سریعا هم برطرف شد اما فروشنده های ایران و یه عده آدم بی اطلاعات گفتن این ای ام دی همش داغ میکنه در صورتی که مشکل همون زمان برطرف شد الان هنوزم یه عده اون حرف رو میزنن
من نمیگم اینتل بد یا ای ام دی خوب هرکدوم مزایای خودشون رو دارن
خانواده Core داعماً معماریش داره عوض میشه و اینو قبول ندارم که Core 2 Duo بخوبی Core i ها هست نه نیست خودتونم میدونین نیست اونم بخاطر تکنولوژی استفاده شده تو سری جدید هست
اینتل یه زمانی خودش با ای ام دی مشکل داشت سر همین HT به نظر شما مزخرف و بدرد نخور همون زمان ای ام دی کلاک پردازنده رو زیاد نمیبرد بالا و میگفت تو کارایی تاثیر نداره و در عوض رو HT مانور میداد و انصافا پردازنده هاش روونتر کار میکردن اما اینتل اومد تو خانواده پنتیوم تا جایی که میتونست گفت فرکانس پردازنده باید بالا باشه تا جایی که تا 3.6 یا 3.8 هم فرکانس داد اما کارایی چی؟ شما که وارد تر از منین میدونید قضیه چیه
تو نسل جدید انتل معماری رو که قبول نداشت رو اومد استفاده کرد با نام دیگه و با تغییرات خاص خودش ولی واقعیت اینه که QPI از نظر ساختاری همون HT هست اما پیشرفته ترش به قول شما
خب مموری کنترلر هم که اومده تو پردازنده و تاثیرش رو خودتون میینین دیگه نگید بده که اصلا باورم نمیشه
خب معماری جدید ای ام دی رو هم که شما میدونین چیه به گفته خیلیا و سایت های معروف در واقع تلفیقی از هایپر تردینگ بصورت پیشرفته تر هست البته تا جایی که من میدونم
راجب این که اینتل های اند هست به قول شما قبول ندارم این 2 پردازنده هر کدوم تو رده خودشون های اند هایی رو دارن پس درست نیست بگیم 990X اینتل های اند هست اما 1100 ای ام دی نیست بعدم اینا قیمتاشون برابرن به نظر شما؟
اصلا اینتل بهتر اگه 2تا 1100 بگیریم و رو یه مادربورد دوال پروسسور بزاریمش چی بازم اینتل قویتره؟
Bookmarks