والا قرار بود برای سوکت AM3 هم ارائه کنه یه چند مدل قطعا ارائه میدهنقل قول:
Printable View
والا قرار بود برای سوکت AM3 هم ارائه کنه یه چند مدل قطعا ارائه میدهنقل قول:
نقل قول:
با سلام
دوست عزیز تکتولوژی QPI خیلی پیشرفته تر از تکنولوژی HT هست !!! این رو توی هر PDF که از دو کمپانی مقایسه کنید می تونید مشاهده کنید
بعد از اون من نگفتم ای ام دی بد هست نگاه کنید ای ام دی یک زمانی خوب بود بیاید و اینکه به دلیل اینکه از این مارک خوشتون میاد رو بگزارید کنار و به سراغ اصل موضوع بریم و مقایسه رو درست انجام بدیم
ای ام دی وقتی که کلا اومد تکنولوژی رو معرفی کرد که به عنوان اولین پردازنده از DDr2 پستیبانی کرد فوق العاده پیشرفت کرد اما کمی بعد از اون سیاست خودش رو عقب انداخت متاسفانه به دلیل نداشتن سیاست های درست و اشتباهاتی که کرد به اینتل همه چیز رو واگذار کرد
در مورد قیمت هم باید به نسبت قیمت جهانی مقایسه کرد
این ریویو ها رو یک نگاه بندازین شاید به عمق اینکه ای ام دی که پیشرو تکنولوژی بوده حالا به چه روزی افتاده » : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بعدش هم یک سوال I os اپل بهترین نرم افزار بود حالا گوگل اومد انروید رو زد حالا این مقایسه انجام میشه و با تنوعی که در گوشی های اندروید هست حالا اپل داری گوی رقابت رو میبازه سوال اینجاست ایا تنها کسانی که عاشقانه عشق اپل دارند هیچ وقت حاضر به خرید اندروید نمی شند اما وقتی که می بینند بهترین ها رو می تونند تجربه کنند در اندروید !!!
باز هم به نظر من منظقی باید یک بحث رو ادامه بدید
و باید منتظر ریویو ها موند و دید ایا ای ام دی با معماری بولدیز توانایی بازگشت به قدرت رو دارد یا خیر؟
من که از این تاپیک مطلب درستی یا منطقی دستگیرم نشد! اول یک رنج قیمت مشخص کنید. بعد دو پردازنده با فناوری ساخت مشابه (مثل 45 یا 32 نانومتری) رو باهم مقایسه فنی داشته باشید.
سوکت 1366 ایا میتونه رنج قیمتی بازار AM3 رو پاسخگو باشه؟ پس این یک سیاست شرکت های بزرگ هست که چه بازاری رو هدف قرار دادند و دلیل نمیشه قدرت اینتل در ارائه تکنولوژی بیشتر از AMD باشه.
از اونجایی که اینتل باید نیاز بازار حرفه ای رو پاسخگو باشه ،مجبور به تغییرات اساسی و سریع در تکنولوژی های خودش هست و به دنبال این موضوع نیاز به سوکت های جدید داره. اما AMD در نهایت رنج بازار خودش ،پردازنده های 6 هسته ای و با کش بالاتر رو ارائه میده و در معماری خودش تغییری حاصل نمیشه.
پردازنده های Zambezi رو سوکت AM3 قابل نصب هست(با اپدیت بایوس مادربرد) اما از قابلیت های چیپست 9XX محروم هستید. و به طور استاندارد با سوکت AM3+ و چیپست های سری 9xx همراه میشه.
عضر می خوام شما به من میگید که طرفدار یه برند هستم اما نه خود شما اینطور هستید زمانی که تو ایران با تبلیغات غلط و سودجویانه فروشنده ها یه برند بد شد البته سهم اینتل هم زیاد بود با تبلیغات غلطی که میکرد همه هم قبول دارن که خانواده پنتیوم 4 چه افتضاحی بود یا پنتیوم D یا دوال کور یا خانواده CORE 2 DUO اما بخث اینه که ما همیشه با تبلیغات غلط داریم زندگی می کنیم
راجب IOS هم بگم که بهترین سیستم عامل نبوده و نیست اینم تبلیغ غلط هست و فقط طرفدارای اپل میگن این بهترین هست
حالا این معماری میاد و باید در عمل دید و بعد مقایسه کرد
من دلیلی برا بحث با شما نمیبینم شما یه نظر رو گفتی و نظرت محترم هست ولی نباید کاربر ساده با نظر شما دیدش به یه محصول بد بشه که اینکارو با نظر غلطتون انجام دادین من با این قسمتش مخالفم
دوستان میخوام یک چیزی بگم شاید باورش کمی مشکل باشه اما برای من حقیقت داشت. در جا زدن هت سینگ بر روی سی پی یو در برد های اینتل مشکلات زیادی وجود داره از قبیل اینکه اگر ما درست هت سینک را بر روی سی پی یو محکم نکنیم 30 درصد از بازده کاری سی پی یو های اینتل را از دست خواهیم داد و باید همیشه مراقب باشیم که هت سینک بر روی سی پی یو محکم قرار گرفته باشه که این کار کمی مشکل ساز است و از همه مهم تر الودگی است که در پین های سوزنی مادربردهای اینتل با گذشت زمان به وجود می اید که باعث کاهش عملکرد سی پی یو میشه و تمیز کردن ان هم بسیار خطرناک است چون ممکن است پین ها اسیب ببینند. در یکی از مادربردهای خودم که از بردهای اینتل است ما با استفاده از یک تمیز کننده بسیار نرم 6 تا از پین هارو کج کردم که این باعث کاهش عملکرد سیستم من شد.اما در مادربردهای ای ام دی و هت سینک گذاری ان بر رویی سی پی یو کاملا محکم و ثابت است و تمیز کردن ان نیز بسیار ساده و این خیلی برام من کاربر اهمیت داره.
کاملا موافقم ...:great:نقل قول:
ببینید دوستان اینکه اول کدام شرکت فلان تکنولوژی را در محصولات خودش به کار برده یا در آینده چه خواهد کرد در حال حاضر خیلی به کار ما نمیاد
ما یک سری کار با سیستممون انجام میدیم مثل رندر ، طراحی ، بازی ، تبدیل فرمتهای مولتی مدیا و .......
که سرعت و کیفیت انجام این کارها با نرم افزارهای تست گوناگون قابل محاسبه هستند
amd تا به امروز بزرگترین خدمت را به مصرف کننده هائی مثل ما انجام داده که این به 2 بخش تقسیم میشه
1- پلتفرمهائی با کیفیت ، کارائی و قیمت مناسب به بازار عرضه کرده که خیلی از ماها ازش استفاده میکنیم
2- به دلیل عرضه محصولات با قیمت مناسب جلوی عرضه محصولات اینتل به قیمت بالا را گرفته
اگر همین بلدوزر قرار نبود بزودی به بازار عرضه بشه به شما قول میدم پردازنده های 1155 به قیمتهای حداقل 2 برابر روانه بازار میشد
به هر حال amd از نظر قیمت مستقیما به جنگ اینتل اومده که در چارت زیر میتونید نحوه چینش رقبا از دو کمپانی را ببینید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
حال باید منتظر موند تا ببینیم پردازنده های جدید در نرم افزارهای تست چگونه با هم مقابله خواهند کرد
البته به شخصه پیشبینی میکنم چون amd هم از تکنولوژی 32 نانومتری استفاده کرده ، فرکانس پایه در پلتفورمهاش بسته نیست و کنترلر مموری پردازنده هاش یک جهش بسیار عالی پیدا کرده (1866) شاهد سیستمهای فوق العاده ای خواهیم بود که نظر بخش وسیعی از مصرف کننده ها را بخودش جلب کنه
یه نکته در مورد اینکه چرا ای ام دی که در سالهای 2002 تا حدود 2005 تقریبا سرتر از اینتل بود به نظرم تمرکز این شرکت روی خرید ای تی آی و پروژه فیوژن هم بوده که الان داره جواب میده به نحوی که اولین سری پردازنده های این سری که برای لپ تابهای کم مصرف عرضه شد تقریبا در بازار اروپا و آمریکای شمالی نایاب شده و ای ام دی به TSMC سفارش ساخت تعداد بالاتری داده .
با سلام
دوست عزیز من طرفدار هیچ برند یا مارک خواصی نیستم و طبق عادتی که داشتم همیشه در بودجه ای که داشتم سعی کردم بهترین سیستم ممکنه رو خریداری کنم چه بسا الان سیستم خونه خود من ای ام دی هست و سیستم تست اورکلاک من اینتل هست پس دلیل نمیشه که بگم فلان چیز خوبه فلان چیز بد هست!!نقل قول:
یکی از خوبی های سی پی یو های ای ام دی در ایران داشتن گارانتی هست که خوب یک خیال راحتی به همه ما میده حداقل
یک مثال میشه از سری Core 2 بزنید که دارای ایراد باشند ؟؟ من این حرف شما رو قبول ندارم شاید سری Pentium دارای مشکلات خاصی بودند اما در زمان خود شاه هایی بودند شروع تکامل اینتل از سری Dual Core و بعد سری Core بود که تا به این لحظه هم این سری هنوز ادامه داره و تولید میشه پس نمی تونید بگید سری Core مشکل داشت یا تبلیغات غلطی در اون زمینه شده هنوز هم که هنوزه سی پی یو E8600 از اینتل به داشتن یک سری امکانات از جمله بیس بالا جز بهترین سی پی یو ها دو هسته ای شناخته میشه
دوست عزیز توی بیشتر سایت ها در مورد اینکه بهترین نرم افزار ارائه شده برای موبایل IOS هست بحث شده و خوب اگر دوست دارید یک تاپیک بزنید تا به تمامی سیستم عامل های موبایل به غیر از اندروید مقایسه کنیم ببینیم کدومشون بهتر هست شاید شما یک سری اطلاعات داشته باشید که بتونید من رو راضی کنید که سیمبیان فوسیل بهتر از Ios هست
من دوست عزیز اصلا قصد این رو ندارم که نظر کسی رو عوض کنم اگر با اساس فروم اشنایی داشته باشید هر کسی نظر خاصی میده من که خدا یا کامپیوتر نیستم نظرم رو می دم اما در مورد اینکه کجا رو غلط گفتم میشه بگید شاید این لفظ برای توی این مکان درست نباشه
در مورد کلاس به کلاس سی پی یو ها حق با مظاهر هست هر سی پی یو رو به قیمت باید با سی پی یو دیگه مقایسه کرد ولی در رده High End این بحث شاید در مورد ای ام دی اشتباه باشه چون ای ام دی سهمی در دنیای High End و گیمر ها پولدار نداره!!! شاید یک نفر که می خواد سیستم خریداری کنه به مبلغ 4000 هزار دلار سر علاقه اش بیاد سیستم ای ام دی بگیره اما چیزی که در مورد سیستم های گیمنگ اکثر در سایت ها با این مبلغ ها پیشنهاد می دند بر پایه سیستم های اینتل ههست
من این موضوع رو قبول دارم که سیستم های که در ایران بسته میشه صرفه اقتصادی با ای ام دی هست و اینتل در ایران رده قیمتی سی پی یو بین 70 تا 130 هزار تومان خیلی قوی نداره اما این رو هم باید بگیم که در صورتی که قیمت جهانی مقایسه کنیم شاید اینتل هم حرف های زیادی داشته باشه و وقتی شما می تونید I3 530 رو به قیمت 90 دلار تهیه کنید اون موقع کمی اوضاع متفاوت میشه
در صورتی که دوست دارید دوستانه این بحث رو ادامه بدیم بهتر هست که با سند و مدرک پیش بریم تا اینکه کاربری که تاپیک رو مطالعه می کنه بتونه از شالوده اطلاعات اطلاعات مفید خودشو بدست بیاره و از اون برای خرید سیستمش استفاده کنه
نقل قول:
برا سیستم عامل موبایل اینجا جاش نیست پس بحثی اینجا نیستنقل قول:
خطوط قرمزی که مشخص کردم رو نگاه کن این لفظ درست نیست هست؟
یه نگاه به گذشته خودش صادق این موضوع است که زمانی که یه سری از ای ام دی مشکل دما داشت منکرش که نیستیم سریعا هم برطرف شد اما فروشنده های ایران و یه عده آدم بی اطلاعات گفتن این ای ام دی همش داغ میکنه در صورتی که مشکل همون زمان برطرف شد الان هنوزم یه عده اون حرف رو میزنن
من نمیگم اینتل بد یا ای ام دی خوب هرکدوم مزایای خودشون رو دارن
خانواده Core داعماً معماریش داره عوض میشه و اینو قبول ندارم که Core 2 Duo بخوبی Core i ها هست نه نیست خودتونم میدونین نیست اونم بخاطر تکنولوژی استفاده شده تو سری جدید هست
اینتل یه زمانی خودش با ای ام دی مشکل داشت سر همین HT به نظر شما مزخرف و بدرد نخور همون زمان ای ام دی کلاک پردازنده رو زیاد نمیبرد بالا و میگفت تو کارایی تاثیر نداره و در عوض رو HT مانور میداد و انصافا پردازنده هاش روونتر کار میکردن اما اینتل اومد تو خانواده پنتیوم تا جایی که میتونست گفت فرکانس پردازنده باید بالا باشه تا جایی که تا 3.6 یا 3.8 هم فرکانس داد اما کارایی چی؟ شما که وارد تر از منین میدونید قضیه چیه
تو نسل جدید انتل معماری رو که قبول نداشت رو اومد استفاده کرد با نام دیگه و با تغییرات خاص خودش ولی واقعیت اینه که QPI از نظر ساختاری همون HT هست اما پیشرفته ترش به قول شما
خب مموری کنترلر هم که اومده تو پردازنده و تاثیرش رو خودتون میینین دیگه نگید بده که اصلا باورم نمیشه
خب معماری جدید ای ام دی رو هم که شما میدونین چیه به گفته خیلیا و سایت های معروف در واقع تلفیقی از هایپر تردینگ بصورت پیشرفته تر هست البته تا جایی که من میدونم
راجب این که اینتل های اند هست به قول شما قبول ندارم این 2 پردازنده هر کدوم تو رده خودشون های اند هایی رو دارن پس درست نیست بگیم 990X اینتل های اند هست اما 1100 ای ام دی نیست بعدم اینا قیمتاشون برابرن به نظر شما؟
اصلا اینتل بهتر اگه 2تا 1100 بگیریم و رو یه مادربورد دوال پروسسور بزاریمش چی بازم اینتل قویتره؟