برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به خاطر اینکه دویتمون ببینه نقل قول کردم .
دوست عزیز 3.25GB = 3328MBبایوس 3328MB...ویندوز 3.25GB...
3.25GBx1024 =3328MB
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به خاطر اینکه دویتمون ببینه نقل قول کردم .
|
خوب حالا تشریف میبری تو دفترچه ی مادربرد نگاه میکنی در قسمت مموری و QVL اگر چنین رمی تو لیستش بود معلومه که مادربرد با این رم کاملا سازگاری داره ولی اگر نبود دیگه باید خودت یه کارایی بکنی تا سازگار بشه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا بایوس یک ورژن قبل را تست کن شاید درست بشه یا ورژن های دیگربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید !
و جای رم هارو با هم عوض کن ! از این کارا باید انجام بدی دیگه راستی حواست باشه شما به داخل ویندوز کاری نداشته باش که چقدر رم را شناسایی کرده اصل بایوس هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینم واسه آپدیت مادربورد ALBATRON px915p4c pro کجا باید بریم ؟
ASUS با OCZ مشکل داشته باشه!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حرفایی میزنی رفیق حالا اگه مادربردم Winfast بود یه چیزیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ...منم واسه همین مسائل جز ASUS و GIGA نمیگیرم...
در مورد آپدیت با ورژن قبل هم باید بگم نرم افزاره فقط بالا میبره...پایین نمیاره...یعنی با تاریخ پایین تر آپدیت نمیشه!!!میگه فقط میتونی از طریق DOS این کارو بکنی که اونم من بلد نیستم!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود کردم میشه بگید چه جوری بایوس این مادربرد تمامو کمال چینیو Update کنم.
The Enemy Of My Enemy Is My Friend
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیگم مشکل داره منظورم اینه که شاید با این رم هات مشکل داشته باشه چون 4 تا 1 گیگ انداختی نه کیت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برو داخل بایوس و ببین که EZ Flash داره یا نه ؟
اگر داشته باشه میتونی با اون ورژن های قبل را بریزی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دفترچه مادربردت راهنماش رو نوشته .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DarknessLord برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DJ VAHID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینجا دوست من : http://www.albatron.com.tw/English/s...load_index.asp
خیلی ببخشید ولی دفترچش کامل چینیه .
The Enemy Of My Enemy Is My Friend
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks