این مادربردهایی هستند که قبلا شرکت ماتریکس وارد میکرد . فاکسکان هستند ولی کدوم مدل خدا میدونه چون خیلی سخته . بعضی وقتها شاید روی برد نوشته باشه
این مادربردهایی هستند که قبلا شرکت ماتریکس وارد میکرد . فاکسکان هستند ولی کدوم مدل خدا میدونه چون خیلی سخته . بعضی وقتها شاید روی برد نوشته باشه
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت دوستان و مدیران محترم
میخواستم بدونم با توجه به اجرای برنامه @BIOS آیا مدل مادر برد من این میشه (P55-UD3L-TPM)؟
در صورت امکان میخواستم اگه برای دوستان زحمتی نیست آخر ورژن بایس این مادر برد برام بزارن و از هم مهمتر اگه زحمتی نیست با توجه به آخرین ورژن برنامه @BIOS راهنمای دقیق کار با اون رو هم بزارن (با توجه به اینکه اینجانب درایو فلاپی ندارم، که از طریق داس آپدیت کنم آیا استفاده از این برنامه تحت ویندوز مشکلی ایجاد نمیکنه؟ و آیا باید الزاماتی رو رعایت کنم؟).
آیا مراجعه به این سایت برای گرفتن آپدیت بایس معتبره
لینــــــــــــــــک سایتدر هر صورت اگه سایت معتبرتر هست معرفی کنید.
باز هم از زحماتی که متحمل میشید کمال تشکر رو دارم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
با سلام
من یه مادربرد پلیت با چپپست g31 دارم که میخوام بایوس اون رو آپدیت کنم
اگه امکانش هست روش آپدیت اون رو برام شرح بدین ، چون من تاحالا این کار رو نکردم
بایوسش AMI هست و فایل لازم رو هم از سایتش دانلود کردم
فقط موندم چه جوری اجراش کنم
آیا از راه cd هم امکانش هست که اینکار رو انجام بدم یا از محیط ویندوز ؟
آخرین ویرایش توسط mehrdad_ab در تاریخ 15-06-10 انجام شده است
سلام
من یه MSI K9N Ultra دارم میخوام بایوسش رو آپدیت کنم ولی هیچی بارم نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه یه راهنمایی تو این زمینه بکنید چه فایل هایی دانلود کنم از چه روشی برم خلاصه دقیقا چیکار کنم؟
ممنون
AMIFlash BIOS Update Guide
http://www.xbitlabs.com/articles/mai...os-update.html
AMIFlash BIOS Update Guide
http://www.xbitlabs.com/articles/mai...os-update.html
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
من مادربورد اسوس دارم فايل آپديتش رو از سايت اسوس گرفتم ولي با پسوند بين هستش توي آموزش نوشته حتما با پسوند رام باشه حالا چكار بايد بكنم
کاربر شهرسختافزار
مشکل در سرعت مادربرد intel-dp45sg
M.B : Intel DP45SG
CPU : Intel Core 2 Quad Q9550 Box
RAM : 2*2GB Cursial DD3/BUS1333Mhz
H.D.D: 500GB max
VGA : gigabyte 9600 GT-1GB
Power: Green 585Watt
سرعت در حد تیم ملی پایینه با ید چی کار کنم ؟؟؟
اگه ممکنه آپدیت بایوس را واسه این مادر برد بزارین .
با تشکر
منظور شما از سرعت واضح نیست سرعت سیستم پایینه؟؟؟
cl00t (12-01-11)
کاربر شهرسختافزار
Curtisجان سلام . با عرض خسته نباشید خدمت شما دوست گرامی و تشکر از اینکه خیلی زود جواب دادین .
ببخشید اگه منظورم واضح نبودش. سیستم من با مشخصاتی که خدمت شما عرض کردم به نظر نباید موقع باز کردن مای کامپیوتر یا باز کردن یک درایو چند ثانیه طول بکشه . سرعت باز کردن صفحه و اجرای برنامه های مختلف و پخش موزیک - فیلم وموقعی که داخل یک پوشه یا درایو هستم و می خوام بک بزنم و به شاخه قبلی برگردم مدتی رو باید منتظر بمونم .مثل سیستمهای دیزلی . نمیدونم مشکل چیه . اگه احتیاج به آپ دیت بایوس داره فایل آپ دیت رو واسم بزارین و راه حلی بهم بگین و بازم ممنون و آرزوی سلامتی برای شما و همه کسانی که در این سایت زحمت میکشن .
آخرین ویرایش توسط cl00t در تاریخ 12-01-11 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks