سلام دوست عزیز.
ابتدا مشخص کنید سیستم کامل میخواهید یا فقط کیس؟
دوم سقف بودجه رو به ازای هر سیستم مشخص کنید تا بشه تصمیم گرفت اینتل باید بسته بشه یا AMD
کاربر شهرسختافزار
سلام
دوستان بنده قصد دارم برای یک شرکت دو سیستم بخرم
معمولا کار های زیادی انجام میدهند(چند تا کار با هم).حسابداری انبارداری گزارش گیری.
سرعت و روانی سیستم خیلی براشون مهم هست
خواهشا یک سیستم مچ به من پیشنهاد کنید.
====================
پشنهاد خودم این هست:(ببینید خوب هست یا نه؟سیستم خودتون رو هم پیشنهاد بدید)
AM3 - Phenom II X4 965 - 3.4GHz
گرافیک مهم نیست
رم 2 گیگ کافی هست.(ولی یک رم مچ با قطعات باشه)
ASUS - M4A88TD-V EVO/USB3(به نظرم خیلی گرون هست برای این کار.نظر دوستان چی باشه)
پاور480 گرین
یک کیس معمولی
هارد 320
====================
اگر هم یک سیستم بر مبنای اینتل می بندید سرعت پردازش بالا باشه.(به نظر شما این سی پیو سرعت و قدرت کافی رو داره؟Intel Core i3 - 3.2GHz - 550)
با تشکر
شیر کن تا شیر ببینی!
واقعا نپرسیدن عیب نیست ندونستن عیبه
پس عادت کنیم که عادت نکنیم(فکر هم بکنیم)
|
|
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
با تشکر از توجه شما
فقط کیس باشه
600 الی 700 تومان(فقط برای هر کیس)
============
مانیتور خوب برای کارهای اداری هم اگر میشه معرفی کنید.(من خودم ترجیح میدم که مانیتور بزرگ باشه 22 تا 24)
آخرین ویرایش توسط esyoo در تاریخ 12-02-11 انجام شده است
شیر کن تا شیر ببینی!
کاربر شهرسختافزار
cpu:x4 965=180
mb:elite a785gm ad3=80
or
asrock 880gmhle usb3=90
ram:2*2gb kingmax 1333=50
hdd:500gb seagate 7200.12=45
odd:liteon=24
power:green 430a=45
case:zest=30
460
monitor:lg 2253tq=200
من نمیدونم چرا انقدر میخواین برای کارهای دفتری هزینه کنین چون با بودجه خیلی کمتری هم سیستمه خوبی میشه بست.
esyoo (12-02-11)
کاربر شهرسختافزار
با تشکر
سیتمی که با بودجه کمتر بشه بست رو میشه معرفی کنید؟
من سیستم های ارزون تر زیاد بستم ولی همشون به مشکل بر خوردن!یک خورده بهتر می بندم تا در آینده به مشکل بر نخورند
با تشکر
شیر کن تا شیر ببینی!
کاربر شهرسختافزار
mehrdad_ab (13-02-11)
|
|
برای اینکه یک سیستم بتونه سالیان زیادی بدون مشکل برای شما کار کنه شما نیاز به یک سری پارامترهای دارید که با اجازتون اینجا توضیح میدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esyoo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- برق ورودی سالم : اگر شما در منطقه ای هستید که برق شما از نظر ولتاژ یا هرتز دارای ثبات نباشد هر چقدر هم پاور شما دارای مدارات محافظ باشد حداقل برای پاور مشکل ایجاد میشود که در نتیجه سیستم شما از کار خواهد افتاد
اگر شما با این مشکل روبرو هستید به شما توصیه میکنم یا با اداره برق تماس بگیرید یا در فکر تهیه ups از نوع آفلاین باشید ( در این مدل مدار ورودی شارژ کننده باطری ، از مدار خروجی که توسط باطری تامین توان میشود کاملا مجرا عمل نموده و در نتیجه مشکلات ورودی در خروجی تاثیر گزار نخواهد بود )
2- انتخاب پاور با توان مناسب و ریپل پائین - شما در عبور از یک جاده طولانی نیاز یه جاده ای با عرض مناسب ( توان ) و هموار ( ریپل ) دارید
طبیعی است که اگر جاده نا هموار باشد هر چند وسیله نقلیه شما ( سیستم شما ) دارای کیفیت بالای قطعات باشه باز هم قطعاتی مانند تایر ( مدار تغذیه پردازنده ) و کمک فنرها زودتر مصطحلک شده و عمر مفیدشان کم میشود
3- انتخاب مادربرد با مدار تغذیه جدید - یکی از پر اصطحلاکترین قطعات کامپیوتر خازنهای مدار تغذیه هستند
در گذشته از خازنهای الکترولیت معمولی برای این قسمت استفاده میشود ولی با گذشت زمان این خازنها با نمونه حالت جامد تعویض شدند که دارای طول عمر 2.5 برابر نسل قبل بودند
با یک نگاه به سیستمهای قدیمی و عمر 3-4 ساله این قسمت میتوان تخمین زد که مدار تغذیه جدی بالای 7.5 سال عمر خواهند کرد که بنظرم برای یک سیستم کاملا کفایت میکنه
4- انتخاب هارد دیسک مناسب - متاسفانه به وفور دیده میشه به دلیل قیمت پائین هارد دیسکهای سری گرین یا LP این دسته از هاردها برای هارد سیستم بر روی سیستمها قرار میگیرند
این دسته از هاردها علاوه بر سرعت انتقال پائین معمولا از سیستمی بهره میبرند که در زمان بیکاری هارد خاموش ( پارک ) میشود و این خاموش روشنهای ممتد باعث پائین آمدن طول عمر و بروز مشکلات فراوان در سیستم میگردند
البته به جز مواردی که در بالا عرض شد موارد دیگری همچون سیستم خنک کننده کیس ، هیتسینکها و فنهای مناسب و .... در طول عمر سیستم موثرند ولی تاثیر این 4 موردی گه در بالا عرض شد معمولا تفاوت اندکی در هزینه شما ایجاد میکنند ولی تاثیر چشمگیری در عمر مفید سیستم دارند
پوزش میخوام که پستم طولانی شد در پست بعد با توجه به موارد ذکر شده پیشنهاد خودم را خدممتون عرض میکنم تا این پست به درازا نکشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
نیما جان منتظر پیشنهادت هستم.
با تشکر
شیر کن تا شیر ببینی!
کاربر شهرسختافزار
خوب نیما جان منتظر شدم ولی نیامدی توی این تاپیک
همچنین از بقیه دوستان که من رو هراهی کردند بسیار تشکر میکنم
من دو کیس با مشخصات زیر برای این شرکت گرفتم که تا اطلاع ثانوی کار سرور رو هم انجام میدن
asrok 890fx delux 4
6 هسته ای 1090
4 گیگ carchl
8400 گرافیک
535 b green
500 sagete
dvd pioner
magnum 2 black
=========
840 تومان
فردا باید برم قطعی بکنم
باز هم اگر نظری دارید ممنون میشم
با تشکر از همه دوستان
شیر کن تا شیر ببینی!
ببین عزیز شما نه میخوای آورکلاک کنی که این پردازنده را انتخاب کردی نه میخوای از چند تا گرافیک کارت استفاده کنی که که این مادربرد را تهیه کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esyoo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد 880g extreme3 و 890gx extreme3 از نظر تعداد فاز و ساختار مدار تغذیه با سری fx برابرند و گرافیک کارت آنبرد آنها برای کار شما کافیه
البته برای این کاربری مادربرد 4 فاز هم کفایت میکنه مثل 880gxh/usb3
پیشنهاد میکنم یکی از این مادربردها را تهیه کنی که به دلیل گرافیک آنبرد مصرف کمتری دارند و گرمای کمتری داخل کیس ایجاد میشه
فن گرافیک کارتهائی مثل 8400 معمولا نویز زیاد و اصطحلاک بالائی داره از این گرافیک استفاده نکنی بنظرم بهتره
پردازنده هم 1075 تهیه کن که حدود 50 تومن ارزانتره
یدونه فن مثل 1216x هم بگیر که خیالت از نظر دمای پردازنده راحت باشه و نویز کمتری هم داشته باشی
پاور هم 430a-eu بگیر که موقع بی کاری مصرف سیستم زیر مصرف مجاز نیاد ( پاور قوی برای این سیستم نه لازمه و نه خوبه )
پینوشت : به دلیل کسالت بعضی از تاپیکهای دوستان از دستم در رفته ، لطفا اگر در تاپیکی سئوالی ازم شده که جواب ندادم دوستان لینکش را برام ارسال کنند تا در خدمتشون باشم
esyoo (23-02-11), mehrdad_ab (24-02-11), ViViD (23-02-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks