corei3 6100 جوابگوست ولی اگر بتونید corei5 6420 بگیرید مطلوب تره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gheyasi.sk برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
|
|
corei3 6100 جوابگوست ولی اگر بتونید corei5 6420 بگیرید مطلوب تره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gheyasi.sk برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
gheyasi.sk (15-07-16), mohammad- (20-07-16), SajjadKhati (15-07-16)
کاربر شهرسختافزار
سرچ کردم corei5 6420 تو فروشگاههای انلاین نیست. intel است یا amd؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سوال: اینکه شما فرمودید 6420 بهتره از چه لحاظه؟ سرعته؟
intel corei5 6400برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gheyasi.sk برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
-----------
Intel® Core™ i5-6402P
هست عزیز دل . قیمتش 576 تومنه
-------------
از نظر تعداد هسته واقعی . مقدار کش . همه تاثیر داره تو کار شما .البته اگر حرفه ای باشید و پروژه های سنگین ب---ید .
gheyasi.sk (15-07-16), mohammad- (20-07-16)
کاربر شهرسختافزار
بسیار عالی.
قیمتش با 6400 تفاوتی نداره اما طبق فرمایش شما قویتره.
البته به جز برنامه نویسی کار دیگه ای باهاش ندارم.
لطف می کنید سایر قطعات کیس رو هم متناسب با همین پردازنده 6402P پیشنهاد بدید؟ 8 گیگ رم برام کافیه
cpu corei5 6400برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gheyasi.sk برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
main Gigabyte GA-H110M-S2HP
ram GSkill Aegis 8GB DDR4 2133MHZ CL15
ssd samsung 750 evo 120gb
hdd 1tb seagate barcuda
case green oraman
power elite 550 ver 2
dvd/rw hp 24x
-----
پردازنده گرافیکی 6400 بهتره .به خاطر همین همون 6400 را پیشنهاد دادم .
gheyasi.sk (15-07-16), mohammad- (20-07-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
درود .پردازده های xeon e5 نسل جدید چطورن برای برنامه نویسی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
رفتم بازار:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 تا مشکل دارم و نیاز به کمکتون...
سی پی یو 6402 بود. یکی میگفت B150 MA ایسوس بگیری برات بسه، یکی می گفت H170 HD3 گیگا یا H170 pro ایسوس بگیر. یکی می گفت Z170p ایسوس رو بگیر.
خلاصه ندونستم چکار باید کنم. لطفا راهنماییم کنید
میگفتن ssd سامسونگ تقلبی اش هم تو بازار اومده. میگفتن kingstone(قیمت 144) , (قیمت 167)adata , (قیمت 195)corsair بگیرید. میگفتن اینا اصلش هست. می گفتن تقلبی adata اصلا تو بازار نیست.
به نظر شما کدوم برند رو بگیرم؟
ازم پرسیدن گفتن کامپیوتر در طول روز چند ساعت روشنه؟گفتم 10 ساعت. یکی می گفت B500 Coler Master بگیر یکی می گفت 500 وات بگیر یکی می گفت 530 یکی می گفت 450.
همه هم خودشونو عالم نشون میدن آدم نمیدونه چکارکنه. لطفا تو این مورد هم کمکم کنید
- - - Updated - - -
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من الان این جملتونو دیدم. 6400 بگیرم بهتر از 6402 است؟
من رفتم دنبال 6402 . اگه 4600 بهتره همونو بگیرم
به حرف این جماعت گوش نکنید . میحوان جنس خودشون رو بفروشن .پاور b500 هم خوبه ولی الایت کاملا متناسب با نیاز شماست . به مادربرد بالاتر هم نیازی ندارید . همین کاملا مناسبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gheyasi.sk برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu corei5 6400
main Gigabyte GA-H110M-S2HP
ram GSkill Aegis 8GB DDR4 2133MHZ CL15
ssd samsung 750 evo 120gb
hdd 1tb seagate barcuda
case green oraman
power elite 550 ver 2
dvd/rw hp 24x
طبق لیستی که دادم خرید کنید .
gheyasi.sk (20-07-16), mohammad- (20-07-16)
کاربر شهرسختافزار
با این سیستم میشه 7-8 سال راحت برنامه نویسی کرد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks