سلام و درود
میخوام بدونم برای برنامه نویسی ایا نیاز به سی پی یو قوی نیازه؟ چه نوع cpu ای پیشنهاد میشه؟
آیا core i3 6100 برای برنامه نویسی .net جوابگو هست؟
کاربر شهرسختافزار
سلام و درود
میخوام بدونم برای برنامه نویسی ایا نیاز به سی پی یو قوی نیازه؟ چه نوع cpu ای پیشنهاد میشه؟
آیا core i3 6100 برای برنامه نویسی .net جوابگو هست؟
|
|
corei3 6100 جوابگوست ولی اگر بتونید corei5 6420 بگیرید مطلوب تره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gheyasi.sk برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
gheyasi.sk (15-07-16), mohammad- (20-07-16), SajjadKhati (15-07-16)
کاربر شهرسختافزار
سرچ کردم corei5 6420 تو فروشگاههای انلاین نیست. intel است یا amd؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سوال: اینکه شما فرمودید 6420 بهتره از چه لحاظه؟ سرعته؟
intel corei5 6400برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gheyasi.sk برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
-----------
Intel® Core™ i5-6402P
هست عزیز دل . قیمتش 576 تومنه
-------------
از نظر تعداد هسته واقعی . مقدار کش . همه تاثیر داره تو کار شما .البته اگر حرفه ای باشید و پروژه های سنگین ب---ید .
gheyasi.sk (15-07-16), mohammad- (20-07-16)
کاربر شهرسختافزار
بسیار عالی.
قیمتش با 6400 تفاوتی نداره اما طبق فرمایش شما قویتره.
البته به جز برنامه نویسی کار دیگه ای باهاش ندارم.
لطف می کنید سایر قطعات کیس رو هم متناسب با همین پردازنده 6402P پیشنهاد بدید؟ 8 گیگ رم برام کافیه
cpu corei5 6400برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gheyasi.sk برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
main Gigabyte GA-H110M-S2HP
ram GSkill Aegis 8GB DDR4 2133MHZ CL15
ssd samsung 750 evo 120gb
hdd 1tb seagate barcuda
case green oraman
power elite 550 ver 2
dvd/rw hp 24x
-----
پردازنده گرافیکی 6400 بهتره .به خاطر همین همون 6400 را پیشنهاد دادم .
gheyasi.sk (15-07-16), mohammad- (20-07-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
درود .پردازده های xeon e5 نسل جدید چطورن برای برنامه نویسی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
یه سوال: بین پردازنده های زیر کدوم بهتره و چرا؟
Gigabyte GA-H110M-S2HP
Asus B150 M-A
مقایسشونو دیدم. از نظر خودم بدی Gigabyte GA-H110M-S2HP اینه که دو تا اسلات رم داره. میگن به جای یه رم 8 بهتره دو تا 4 انداخت. اینطوری باشه برای افزایش رم روی این مدل گیگا یه مقدار محدود میشم.
از طرفی Asus B150 M-A هم ظاهرا اسلات PCI نداره.البته هر دو اسلات PCI Express x1 دارن. اطلاعات ندارم نمیدونم این قضیه مشکل ساز میشه یا نه.
ممنون میشم راهنماییم کنید کدوم بهتره
مادربردهای هم سطح باید مقایسه بشه . همون H110 کافیه نیازی به هزینه بیشتر نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gheyasi.sk برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرقی نداره هم رم 8 میشه انداخت هم رم 4 . این حرفا را از کجاشون در میارن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم لیست QVL
http://download.gigabyte.cn/FileList...h110m-s2hp.pdf
اون مسئله هم مشکل ساز نیست . اگر دوست داری بیشتر هزینه کنی خود دانی . کلا هر جور صلاح میدونی عمل کن . فقط امیدوارم بعد از خرید پشیمون نشی از گوش کردن حرف مغازه دار
کاربر شهرسختافزار
به خاطر تکنولوژی dual Channel میگن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من اگه بهشون مطمئن بودم که از شما سوال نمی کردمفقط امیدوارم بعد از خرید پشیمون نشی از گوش کردن حرف مغازه دار
دست شما درد نکنه اما من متوجه نشدم این چیه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks