پاسخ: نظرسنجی در مورد مادربوردهای ازراک
فکر کنم هدف ما از این بحث و گفتگو ها این باشه که بهترین محصول را با بهترین قیمت انتخاب کنیم واین را هم در نظر داشته باشیم که نظر هر کدوم از دوستان محترم هست.
مین بوردهای asrock هم مثل تمام محصولات دیگه نقاط قوت و ضعفی دارند که در حال حاظر بنده رده amd ساپورت آن را طبق تجربه و تست سایتهای معتبر به دوستان پیشنهاد می کنم.
نتیجه کلی این شد که asrock در رده amd بسیار خوش قیمت با کارایی عالی است ولی برای intel توصیه نمیشه بهتره پول زیادی برای asus و giga ندین اونا پول اسمشونو میخورن در ضمن مادربردهای قوی asrock اکثرا خازن جامد در تامین توان سی پی یو دارن که اصلشم همون سی پی یو میباشد که باید خازن حالت جامد برای عمر بالا داشته باشد موفق باشید با تشکزر رامین
نقل قول:
تیجه کلی این شد که asrock در رده amd بسیار خوش قیمت با کارایی عالی است
فکر نمي کنيد يه کم داريد تند مي ريد و مبالغه مي کنيد؟ شما ببينيد افراد با تجربه و دست اندرکار(نظير AMD>Intel و JEskandari و ...) نظرشون چي بوده. والا يه کاربر معمولي که بسته باشه قرار نيست معايبشو به صورت تخصصي و يا در حالت غيرتخصصي هم زودي يا به راحتي ببينه.
نقل قول:
بهتره پول زیادی برای asus و giga ندین اونا پول اسمشونو میخورن
اينکه ديگه واقعا از اون حرفاست!؟!؟!؟ لطفا حرفهاي بي منطق و بي دليل نزنيد. اين دو برند در حالت کلي نه تنها از برند Asrock برتر بوده و هستند بلکه جزء برترين برندهاي دنيا محسوب ميشن. اينکه پول اسمشون رو مي خورن يه حرف کاملا غيرحرفه اي و بي اساسه.(البته در کل مقايسه اين برندها بصورت کاملا قطعي کار منطقي نيست اما عموما فرمايش بنده صدق مي کنه)
نقل قول:
باید خازن حالت جامد برای عمر بالا داشته باشد
همونطور که بارها در سايت گفته شده اين موضوع با اينکه در هر سه برند مذکور رعايت شده اما عمر خازن حتي معموليشم اينقدر بالا هست که تا از رده خارج نشدن و بلا استفاده نشدن سيستم جوابگو باشه. پس اين مساله زياد هم مهمه نبوده و بيشتر جنبه تبليغاتي داره.
نقل قول:
نتیجه کلی این شد که asrock در رده amd بسیار خوش قیمت با کارایی عالی است ولی برای intel توصیه نمیشه بهتره پول زیادی برای asus و giga ندین اونا پول اسمشونو میخورن در ضمن مادربردهای قوی asrock اکثرا خازن جامد در تامین توان سی پی یو دارن که اصلشم همون سی پی یو میباشد که باید خازن حالت جامد برای عمر بالا داشته باشد موفق باشید با تشکزر رامین
دوست عزیز شما شماره دی ماه مجله بزرگراه رایانه رو بخونین.یه مقاله تحت عنوان " بررسی کامل مادربوردهای مبتنی بر چیپ ست P55 " نوشته در سه قسمت .قسمت اول در مورد مادربوردهای بین 100 الی 150 دلار هست.فقط ببینید در مورد asrock p55 pro چی نوشته!
ببین دوست عزیز هیچ ملاکی نیست برای اینکه بگین چون این کاربرها تازه واردن پس سوادشون کمتر از مدیر انجمنه اصلا اینطوری نیست اولا این نتیجه رو من طبق جمع حرف های این تاپیک گرفتم شما اگه تاپیکو بخونید متوجه میشین ضمن اینکه من در این مورد زیاد بررسی کردم حالا شما دوس داری قبول کن دوسم نداری قبول نکن اینم بدون ماکزیما با 40 ملیون خیلی کمتر از بنز 200 ملیونی نیست پس مارک خیلی مهمه
میدونی راستش من با این برد خیلی مشکل دارم . دقیقا هم بعد از مدت 6 یا 8 ماه مشکل خودش رو نشون میده . من با بردهای دیگه چنین مشکلی کمتر داشتم . با بردهای چینی که اسمشون بماند هم چنین ایرادهای رو تجربه نکردم . تجربه من روی چیزی حدود 14 برد ازراک که بستم بین سال 2006 تا 2008 به من اثبات کرد این قابل اطمینان نیست . مسلما سازگار به دلیل تجربه ای که داره از این برد رو نتیجه نگرفته که به سمت اسوس متمایل شده .
نقل قول:
ببین دوست عزیز هیچ ملاکی نیست برای اینکه بگین چون این کاربرها تازه واردن پس سوادشون کمتر از مدیر انجمنه اصلا اینطوری نیست اولا این نتیجه رو من طبق جمع حرف های این تاپیک گرفتم شما اگه تاپیکو بخونید متوجه میشین ضمن اینکه من در این مورد زیاد بررسی کردم حالا شما دوس داری قبول کن دوسم نداری قبول نکن اینم بدون ماکزیما با 40 ملیون خیلی کمتر از بنز 200 ملیونی نیست پس مارک خیلی مهمه
عزیز من کی چنین حرفی زدم؟
حرف شما درست ولی من گفتم تو اون مقاله این مینو بررسی کرده ببینید چی نوشته.
نقل قول:
در مورد مثالتون بنز 60 ميليوني هم داريم و بسيار هم از ماکزيما سره. اين از اين. در آخرشم شما مي فرمائيد مارک خيلي مهمه. پس هم بنز و هم گيگا و ايسوس که مارکهاي خوبي هستن برتر از ......
عزيز مساله سواد و تجربه دو امر کاملا جداست. بنده عرض کردم شما بهتره به جرف افرادي استناد کنيد که سالهاست کارشون سيستم بستن و تيت کيفيت دوام اونهاست. والا هر سيستمي ممکنه در ابتدا خوب خودشو نشون بده. اما بعد از مدتي به سبب بکاربردن قطعات يا طراحي نامناسب همه چيز عوض بشه. بنده به شخصه تجربه اميد جان رو چند بار داشتم و به همين دليل عرض کردم که اين برند عموما(شايد در مدلهاي خاص خوب عمل کرده باشه که اونم بنده تجربه نکردم) از نظر کيفيت و طراحي از برندهاي Asus و GigaByte و FoxConn ضعيفتره.
معمولا آدمای بی سواد دنبال یه اسم هستن تا با توجه به سابقه خوب اون اسم خرید خوبی داشته باشن و زیاد به مغزشون فشار نیاد!!! (راهی هوشمندانه اما پر هزینه و گاهی هم نادرست)
ولی انسانهای آگاه و آشنا به صنعت با صنعت با نگاه اسم هنر قیمت شایعه قیافه و از این مسایل نگاه نمیکنن
بلکه نگاه صنعتی دارن الان متاسفانه در زمینه کامپیوتر اکثر کشور های دنیا غیر از چند کشور نگاه صنعتی ندارند بلکه صنعت رو از دریچه هنر و اسم و شایعات میبینند از جمله خانه پدری ما !
یکی از دوستان بی سوادی رو توهین قلم داد کردند
در جواب ایشون بقیه دوستان دیگر که این تصور رو دارند عرض کنم
نداستن عیب است نه پرسیدن و البته بی سوادی !