برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] چند جا خوندم که نوشته بودید با اسیلسکوپ ازمایش میکنی رو این مادر برد و نتیجش رو به صورت یک ریویو مطبوعاتی میگذاری جناب بسه دیگه این همه از این مادر برد اشغال طرفداری نکن
Printable View
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] چند جا خوندم که نوشته بودید با اسیلسکوپ ازمایش میکنی رو این مادر برد و نتیجش رو به صورت یک ریویو مطبوعاتی میگذاری جناب بسه دیگه این همه از این مادر برد اشغال طرفداری نکن
به نظر من اصلا نمیشه اینجوری قضاوت کرد من خودم سه تا مادر برد گیگا به عمرم خریدم هر سه تاشون در عرض یک ماه رفتن برای گارانتی یکیش که هیچی داشتم یک بیوس که با نرم افزار خود گیگا بایت لوگویشرا تغییر داده بودم فلاش میکردم که اینجوری شد .نقل قول:
یکیش یه مادربرد 790FX-UD5 بود که الکی الکی سر یک هفته خراب شد و باعث میشد سیستم هنگ کنه که فرستادم برای گارانتی توی 10 روزی که اونجا بود جاتون خالی یک MSI 790GD70 گرفتم حالش رو بردم اون گیگا را هم تا از گارانتی گرفتمش بردمش پاساژ ایران فروختم.یکی دیگه اش هم سیستم اونقدر ادا و افاده در میاورد که کل سیستم را بردم عوض کردم.
ولی آیا این موارد دلیل میشه من راه بیفتم بطور کلی بگم GigaByte بده . هر مادر برد را باید بصورت جدا مورد بحث قرار داد.
منهم زياد با ازراك كار كردم تا حالا هم مشكلي نديدم به نظرم با توجه به قيمتش برند خيلي خوبيه
اگه سطح overclocking شما از متوسط به بالا هست برند هاي استفاده كنيد كه امتحانشون رو پس دادن حالا نه اينكه بگيم گيگا يا asus برنداي ديگه در حد حرفه اي هستن msi يا evga و..... براي over متوسط به پايين همين برند ها خوبن در كل 2-3 سال طول مي شه تا Asrock به جمع حرفه اي ها بپيونده
ولي اين نكته رو بايد بگم كه اگه كسي از Asus يا giga طرفداري مي كنه بايد بهش حق داد يه مثال مي زنم كه كيفيت و پشتيباني برند گيگا رو متوجه بشيد اقا من 3 سال پيش يه برد گيگا با چيپ nvidiaخريدم البته پلت amd اقا بعد 2-3 سال افتادم توخط اور اين چيزا كه بگم با اين كه تا 3 سال پيش اور در اين سطح براي كاربرا اهميت نداشت باز هم گيگا همچين قابليت رو در مادربردش در حد قابل قبولي كنجانده بود 3 سال پيش خلاصه بعد سه سال هم به لطف و ياري پشتيباني خوبه گيگا من روي اين برد از cpu سري Athlon II استفاده مي كنم و با خريد كولينگ دارم به صورت 24/7 از سيستم به فركانس 3.7 كا ر مي گشم وواقعا هم 24 ساعت روشن هست و راضيم نمي دونم
كي مي خواد بتركه :1. (20):
مشکل ایرانیها اینه که فکر مکنن هرچی گرونتره بهتره
اگه این جوریه پرایدو جی ال ایکسو پرشیاو ... ماشینای آشغالی هستند چرا بنز نمیخرید سوار شید
فقط بنزو بی ام و ماشینه
بقیه مفت نمیارزه
البته همینطورم هست
من امروز هم يه دونه ديگه Asrock 785 بستم
واقعا مادبرد خوبيه و موجب خوشنامي من هست چون با يه قيمت كم سيستم خوب ميبندم
فکر کنم یکی از بهترین راه ها برای اینکه بفهمیم برندی خوب یا نه، علاوه بر ریوییوها و تست ها باید دید چه قدر محصولات اون برند میره گارانتی .. اگه بشه یه جورایی از آواژنگ یه آماری گرفت مشخص میشه، آمار رسمی که نمیدن اما شاید بشه از زیر زبونه یکی از کارمنداش کشید بیرون، کسی آشنا نداره؟
به شما قول میدم که یدونه ازراک هم تا به حال به گارانتی آواژنگ نرفته :lol:نقل قول:
با احترام به تمام نظرات نيما . من خودم به عنوان كسي كه مدتيه سيستم ميبندم . ازراك رو هيچوقت توصيه نميكنم . فكر ميكنم جوابش رو براي من پس داده و احتياجي به هزينه كردن و ....
چون سازگار دلايلي داشته حتما براي كنار گذاشتنش . اگر جنس تاپي بود دليلي نداشت بره سراغ اسوس
امید جان اون پست بالا شوخی بود عزیزنقل قول:
آخه همه میدونند آواژنگ از خیلی مدت پیش فقط گیگابایت میاره و تا اونجا که میدونم هیچ موقع مادربرد ازراک نیاورده که بخواد گارنتی کنه :wink:
آمار خرابی مینهای اینتلی ازراک یه آمار وحشتناک بود که عالم و دنیا میدونند احتیاج به آمار گیری نداره :give_rose: