پاسخ: نظرسنجی در مورد مادربوردهای ازراک
نقل قول:
نیما جان به همه احترامی که برات قائل هستم ولی فکر کنم دوستان و کسایی مثل من بدون تجربه این حرف رو نمیزنند
خودم مادربورد های زیادی از این برند رو دیدم که مشکل داشتندوو.................................. ....
منتظر نظرت درباره سیستم 1800 هم هستم یادت نره
رضا جان مدلشو بگو عزیز
یه مثال زنده برات بزنم
گرین یه سری پاور 530 وات داشت ( اگر اشتباه نکم f4 یا f6 بود ) این پاور یکی از أشغال ترین پاورهائی بود که تو عمرم دیدم
بعد از یه مدت نسبتا کوتاه خازنهاش باد میکرد و میترکید
آیا این دلیل میشه که پاور گرین آشغال باشه ؟
شرکت آینده سیما خیلی سریع مشکل رو بررسی کرد و رفعش کرد و در حال حاظر پاورهای خوبی عرضه میکنه
قضیه ازراک هم تقریبا همینه در یک زمانی یه سری مادربرد بی کیفیت تولید کرد ولی این مطلب مال زمانهای گذشته هستش و در حال حاضر مادربردهای خوب و با قیمت مناسب عرضه میکنه
در مورد سیستم هم روی چشمم دارم قیمتها رو استعلام میکنم ، به دلیل شک هفته گذشته فروشندهها یکم دارن دست دست میکنن ببینن اوضاع چی میشه
فکر میکنم اگر یه سیستم معرفی کنم که شما نتونید تهیه کنید بیهوده زمان شما و خودم رو از بین بردم ، به همین واسطه باید پیشنهادی که میدم جوری باشه که اگر گفتین کو !!! بگم بفرما این آدرس این تلفن و اینم جنس :wink:
چیدمان و المانهای ازراک هنوز تغییری نکرده . میشه خوشبین بود .
نیما جان من مادربوردهای جدد ازراک رو تست نکردم ولی شاید حرف شما درست باشه به هر حال
نمیدونم دوستان کسی هست تست کرده باشه؟
تا اینجا ففهمیدم کسایی دارن نظر میدن که فقط از ایسوز و گیگا استفاده میکنند و رو این مارک تعصب دارند
به نظرم هرچیزی که تولید میشه اگه مشکل داشته باشه تولیدش قطع میشه
یعنی چی مشکل دارن
نقل قول:
نیما جان من مادربوردهای جدد ازراک رو تست نکردم ولی شاید حرف شما درست باشه به هر حال
نمیدونم دوستان کسی هست تست کرده باشه؟
جواب به دوستم که پیشنهاد داد ازراک رو جایگزین abit کنم این بود : ازراک هم شد فوتبال :lol: یه مادربرد پیشنهاد بده که ۲ روز برای مشتری کار کنه ، مگه آبرو اعتبارمو از تو جوب پیدا کردم رو این آشغال از بین ببرم
ولی دوستم جواب داد فلانی این بردها رو تست کرده ok داده ( این فلانی کسیه که از ۱۰ سال پیش میشناسم و نظراتش رو قبول دارم )
به اکراه و به صورتی که دستم نجس نشه بردهای نمونه رو تحویل گرفتم و مابقی داستان که قبلا هم تعریف کردم
به شما و دوستان دیگه کاملا حق میدم از این برند دلچرکین باشید چون خودم هم بودم ، ولی بنظرم این بردهای جدید رو باید یه جور دیگه نگاه کرد :give_rose:
راستی آقای JEskandari شما گفتی این مدل که من گفتم 140 وات ساپورت نمیکنه
خوب اون مدلیم که شما گفتی فقط یه مدل سی پی یو 140 وات ساپورت میکنه
تنها بدیش همینه که صداش via هست
نقل قول:
حالا مگه كارت صداي VIA بده؟
نقل قول:
آخه AMD یکدونه CPU از نوع 140 وات که بیشتر نداره ولی مثل اینکه قرار CPU 6 هسته ای که میخواد بده بیرون 140 وات باشه بنابراین به نظر من بهتر یک مادر برد بگیری که اونرا پشتیبانی کنه در ضمن اگه از یک CPU 140W پشتیبانی کنه احتمال خیلی زیاد از بقیه هم پشتیبانی میکنه.
چیپ Nforce هم یک مشکل دیگه این مادر برد هستش اگه از چیپ های جدیدتر NVIDIA بود نمیگفتم بد ولی اون چیپ یک ذره قدیمی .
در ضمن به بچه مردم بهتون نزنید من کی مادربرد معرفی کردم اونرا نیما معرفی کرد که منم با نظرشان موافقم که اون مادربرد از اونی که شما انتخاب کردی بهتره .
نقل قول:
حالا مگه كارت صداي VIA بده؟
بد نیست ولی به خوبی RealTek نیست.
آقا این K10N7SLI چنده قیمتش ؟
نقل قول:
با جواد موافقم ازرک و الیت گروپ مفت گرونند
فقط گیگا و بعدش اسوس
کاملا موافقم
تا حالا چندین نوع مختلف از این مادر بررد رو استفاده کردم همشون اشغال بودن ظرف مدت کمی به مشکلات بزرگ برخوردند