دوستان اگه سایت های فروش خارج از ایران رو نگاه کنید تو یه مدل همه ی مارکها تفاوت قیمتشون به 10 دلار نمیرسه
گیگا و اسوس خوب هستند ولی شما مین 90 دلاری رو باید140 هزار تومن بخرید در صورتی که مین 90 دلاری ازراک و الایت تو ایران 100 هزار تومنه
Printable View
دوستان اگه سایت های فروش خارج از ایران رو نگاه کنید تو یه مدل همه ی مارکها تفاوت قیمتشون به 10 دلار نمیرسه
گیگا و اسوس خوب هستند ولی شما مین 90 دلاری رو باید140 هزار تومن بخرید در صورتی که مین 90 دلاری ازراک و الایت تو ایران 100 هزار تومنه
چون اونا اونجا خريدار كم دارن . بخش ماركتينگ شركت اسوس و گيگابايت و msi و فاكسكان كجا و الايت و ازراك كجا . من خودم jetway رو ترجيح ميدم
ببخشید منظورم سازگار بود نمیدونم چرا نوشتم آواژنگ :whistle:نقل قول:
پس آقا نيما به عنوان مبلغ مادربوردهاي ازراک ارزان قيمت در سري AMD Support شما داريد مي گيد که ازراک ارزان قيمتهاي خوب در اين سري داره و مي فرمائيد که Intel Support هاش خوب نبوده.
شما لطفا نظر نهايي خودتون رو بفرمائيد. چون مي خوام بدونم تجربه نهايي شما و پيشنهاد شما کلا در اين رابطه چيه؟
بنده مبلق ازراک یا هیچ برند دیگهای نیستمنقل قول:
وقتی یه مادربرد از نظر قیمت ، کارائی ، امکانات و گارانتی خوب باشه معرفی میکنم میخواد گیگا بایتِ آواژنگ باشه یا جت وی گلسان :wink:
مینهای ازراک شرکت شاب رو تست کردم و بنظرم اکثرشون با پارامترهای بالا جور در میاد
برای دیدن این مدلها از لینک زیر میتونید استفاده کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
معذرت میخوام نیما جان شما فقط میگید تست کردم این مادربردها در دراز مدت و یا طی مدت کوتاه مشکل دار میشوند میشه اینجور بگیم دیگه اون کارایی اولیه خود را ندارندنقل قول:
جواد جاننقل قول:
بنده حداقل چند مدل معرفی میکنم میگم اینها رو تست کردم ، این لینک محصول ، این مشخصاتش ، اینم امکاناتش
از تجربیات خودم هم در مورد خرابی کم و امکانات مناسب روی این مادربردها صحبت کردم
شما و دوستان دیگه تا حالا شده ۱ مدل معرفی کنید بگید اینو تست کردم و این مشکل رو داشته ؟
فقط میگین آشغاله ، شنیدم و ..... خوب بگین این مدل چی بوده تا مشخصات چیپستها ، خازنها و قطعات دیگش رو بررسی کنیم
الان مین m3a770de خیلی زودتر از تخمینهای شرکت تموم شده و دیروز با کلی دوندگی تونستم ۵ تا دونه گیر بیارم ( اونم به قیمت بالاتر )
این مینها پس کجا داره میره ؟
اخلاق ما ایرانیا رو که میدونید کافی بود یدونش مشکل داشته باشه تا تموم فرومها وبلاگها جار بزنند
البته دوستان هم گفتند . باید حداقل 6 تا یکسال بگذره و کامل تست بشه .
امید جاننقل قول:
اولین مادربرد این سری رو 28/5 بستم و تو برج ۶ هم تعداد قابل ملاحظهای از سری a770de+ به فروش رسیده
به دلیل اینکه 48 عدد از این مادربردها روی یک کلاستر بسته شده که فشار سنگین 7/24 روشه و هیچگونه مشکلی نداشته از دید خودم این مادربرد تست خودش رو پس داده
ولی حرف شما هم کاملا متین هستش که برای تست یک مادربرد زمان هم یکی از پارامترهای اصلیه :give_rose:
من روزی 10 تا سیستم تعمیر و یا اسمبل میکنم قرار نیست که بیام اینجا دقیقاً توضیح بدم نتیجه کلی رو میگمنقل قول:
این مین ها بیشتر پایین شهر و جاهای که طرف از نظر مالی مشکل داره رو میاره سمت این مادربرد ها
زیاد قضیه رو کش دار نمی کنم این نظر و تجربه بنده است
ممنون