بله ، همانطوری که سعید جان اشاره کردند به راحتی گیر میاد ...نقل قول:
سپاس
Printable View
بله ، همانطوری که سعید جان اشاره کردند به راحتی گیر میاد ...نقل قول:
سپاس
به نظر من 4800x2 65w یاهمون65 nano بگیری بهتر ه چون این مدلش ترازیستورiهای بیشتری نسبت به 48000ایکس 2 مدل 90 نانو دار ه و پرفرومنس بالای داره.البته شما نگفتی که سی پی یو چه مدلی می خواهی بگیری منظورم هممون 65 وات یا 90 وات 4800 ایکس 2.
محمدجان ایشون با توجه به اینکه شهرستان هستند نمیتونند 65nm پیدا کنند ... ( البته من هم توی کرج 65nm ندیده ام)نقل قول:
دقیقا همین طوره من هم توی اصفهان ندیدم ! ( البته توی اصفهان کلا بد وارد میشه !!! ) خداییش افتضاح پول میدند برای سیستم ...نقل قول:
موفق باشید
شهریار:1. (29):
فکر کنم توی بازار رضا که قطعات کامپیو تری می فرشند راحت پیدا بشه.حالا این پردازنده با مشخصاتی که گفتم خوب هست البته نسبت به پردازند های 90 نانو ای ام دی مدل 4800 ایکس 2 یا با لاتر ازاون مثلا 5000 یا 52000 90 نانو.چون من توی سایت tomshardware قسمت چارتس سی پی یو دیدم در بعضی از موارد از مدلهای 5000 و5200 خیلی جلوتر بود.(البته مدلهای دو هسته ای یا همون ایکس 2 ). با سپاس
اگه میشه منظورتون رو ازی حرف بگیننقل قول:
راستی اینتل هم خیلی ارزون شده با این حساب به نظرتون کدوم amd or intel
منظورم این هست که توئی اصفهان پول برای سیستم کسی نمیده !!! :1. (7): یعنی تا بگی 5600 دو هسته طرف میگه مگه میخوای باهاش فیل هوا کنی!!!نقل قول:
در مورد اینتل یا ای ام دی هم الان ای ام دی ...
قربانت شهریار:1. (23):
سلام دوستان خوب هستید من قصد ارتقا سیستم خودم رو دارم
سیستم الان من این هست
CPU :915 INTEL Pentium D 2.8 4MB Cach
RaM :2GB Kingston DDR2 667
Main : Asus P5PL2 Ver 2.0
VGA : GF 7300 GT 512
و سیستمی که میخوام بخرم
CPU : AMD 4800 OR 4600 X2
Ram : Nocheng
Main : MSI K9A Platinum
VGA : Radeon 2600 Pro Or XT
من کارهای گرافیکی زیاد میکنم مدت کارم هم با کامپیوتر 18 ساعت در روزه و بعضی مواقع سیستم تا 3 روز خاموش نمیشه من سرعت در اجرا دستورات برام خیلی مهمه یعنی به هیچ وجه برام جالب نیست سیستم حتی یک مقدار گیر کند
نظر شما چیه ؟
سعی کنید کل علم و دانش خودتون رو بگید چون من برای انتخابم بیشتر از 10 دلیل دارم و همش رو هم ثابت میکنم :great:
از همتون متشکرم :merci:
سلام دوست عزیز ، به انجمن PCNetwork خوش اومدید
اول باید بفرمائید که چقدر قصد دارید هزینه کنید چون بدون اعلام بودجه نمیشه اظهار نظر کرد
سپاس
بنظر شما نیاز هست سیستم رو آپدیت کنم ؟
یکی از آشنا ها گفت صبر کنم آخر من سیستم رو اسفند 1385 گرفتم و هنوز هم سرعتش خوبه فقط یکم هاردم ناراحتم میکنه که اون هم قصد دارم بفرستم گارانتی
من اطلاعاتم در باره ی اینتل کامله ولی Amd نه
بنظر خودم فعلا بخیال شم چون میخوام سیستم زیر رو بگیرم و از گرفتن Amd منصرف شدم در ضمن پول کافی هم الان برای یک اپدیت خوب ندارم و نمیخوام مجبور بشم 9 ماه دیگه سیستم رو دوباره به روز کنم
CPU : Intel Core 2 Duo E6750 - 2.66GHz
Main : GIGABYTE - P35-DS3P
Ram : 2 X CORSAIR- Dual Channel 1GB - 800
VGA : GF 8600 GTS OR 8800GTS
یک نظر درباره این قطعات بدید
:merci: