پاسخ: نظرتون درباره این سیستم چیه
نقل قول:
بنظر شما نیاز هست سیستم رو آپدیت کنم ؟
یکی از آشنا ها گفت صبر کنم آخر من سیستم رو اسفند 1385 گرفتم و هنوز هم سرعتش خوبه فقط یکم هاردم ناراحتم میکنه که اون هم قصد دارم بفرستم گارانتی
من اطلاعاتم در باره ی اینتل کامله ولی Amd نه
بنظر خودم فعلا بخیال شم چون میخوام سیستم زیر رو بگیرم و از گرفتن Amd منصرف شدم در ضمن پول کافی هم الان برای یک اپدیت خوب ندارم و نمیخوام مجبور بشم 9 ماه دیگه سیستم رو دوباره به روز کنم
دوست عزيزم ميشه بگيد چرا AMD نه ؟!چون من هيچ دليل منطقي براي اين صحبت شما نميبينم .
اما دركل اينتل داره پردازنده هاي جديدي ميده كه خود به خود روي قيمت پردازنده ها تاثير ميگذاره و صبر كنيد از اينتل بگيريد براي ارتقاع بهتره ! چون تا سال 2009 اينتل روي همين سوكت هاي 775 سي پي يو ميده و اگه بتوني مادربورد P35 يا X35 بخري برد كردي .
در غير اين صورت يه دو هفته اي صبر كن تا AMD Athlon 64 X2 5000+ Black Edition بياد ايران بخرش كه پردازنده فوق العاده اي هست .
قيمت نهاييت را هم اگه ميشه بگو .
گرافيك را هم اگه ميتوني 2600XT بردار .
سلام لطفا نظرتون رو درباره یکی از این دو سیستم بگین
main: x38-dq6 or x38t-dq6
cpu:qx6850 or q6600
graphic: bfg8800gt oc2 or bfg8800gts oc2
ram: ocz 2gig dual 1066 ddr2 or ddr3
monitor samsung bf1931 or lg (b
power 780 or 680 green
:merci:
به نظر من این سیستم احسان واقعا خوبه ولی:
مانیتور را اگه Bw یا Cw بگیری بهتره چون واید هستند و تفاوت قیمت زیادی هم ندارند و
با توجه به کارتهایی که انتخاب کردی میتونی با این سیستم بری به فضا!!!!!!!!!
پردازنده هم فقط Q6600 چون قابلیتهای اورکلاکش به نظر من بهتره.
من این رو نگفتم یکی از دوستام گفت من گفتم AMD باز نیستم
:wink::lol:
سلام مهراد جان ممنون از پاسخ سریعتون .
من مین های x38t-dq6 رو به خاطر آینده رم های ddr3 می گم؟
سی پی یو های qx6850 و q6600 چه فرقی از نظر سرعت و اور با هم دارن ؟ چون من که مشهد هستم qx6850 رو 670 پرسیدم؟
گرافیک اگه سریbfg 8800 gt بگیرم خوبه ؟
مانیتور CRT چی خوبه 17 ؟ 19 هم دارن؟:merci:
نقل قول:
سلام مهراد جان ممنون از پاسخ سریعتون .
من مین های x38t-dq6 رو به خاطر آینده رم های ddr3 می گم؟
سی پی یو های qx6850 و q6600 چه فرقی از نظر سرعت و اور با هم دارن ؟ چون من که مشهد هستم qx6850 رو 670 پرسیدم؟
گرافیک اگه سریbfg 8800 gt بگیرم خوبه ؟
مانیتور CRT چی خوبه 17 ؟ 19 هم دارن؟:merci:
برای رمهای DDR3 فعلا باید صبر کرد چون نه برای قیمتش توجیهی هست و نه برای پرفورمنسش
در مورد CPU باید بگم که QX6850 از خانواده Core 2 Extreme هست و Q6600 از خانوده Core 2 Quad
6850 از FSB1333 و 6600 از FSB1066 استفاده میکنه ضمن اینکه کلاک QX6850 برابر 3.0GHz هست ( در مقابل 2.4)
اصلاحیه هسته یک پردازنده هست که در استپینگ G0 مشکلات دما و توان مصرفی و اور برطرف شده
سپاس