یک سیستم به ذهنم رسید
core2 e4400
main abit ip35-e
ram 2*1gb transcend bus 800
vga 8600gt biostar oc edition
Printable View
یک سیستم به ذهنم رسید
core2 e4400
main abit ip35-e
ram 2*1gb transcend bus 800
vga 8600gt biostar oc edition
من p5e را به جای GA-x38-DQ6 معرفی کردم و به نظر می رسه که با توجه به قیمت انتخاب خوبی باشه.
در مورد 6400 از amd از سری black edition بهتره بدونید که 6750 اونو به راحتی شکست می ده و با توجه به تفاوت قیمت مادربردهای amd و intel به نظر من 6750 خیلی بهتره.
در کل به نظر من با توجه به قیمت p5k بهترین انتخاب برای یک حرفه ای است. اونم با Q6600 و alpha dog از xfx و reaper از ocz با این سیستم میشه به راحتی در اورکلاکینگ خیلی کارها کرد.
به هیچ وجه موافق نیستم P5k حتی از P35 Ds3l هم توی اور شکست میخوره به نظر من یک مادربرد خوب و خوش قیمت باید همه کارایی ها رو داشته باشه که طبق تحقیقاتی که انجام دادم P35 Ds3p بهتر از اکثر مین های موجود هست
من که نمی تونم قبول کنم که یک مادر برد از گیگابایت اونم با یک هیتسینک فلزی ساده بتونه p5k از ایسوس با اون سیستم هیت پایپ شکست بده آیا در این مورد ریویو دارید که ارائه بدید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
وقتی P5K3 با او کلاسش کمتر اور کنه میخوای P5K درست اور کنه
یک چیز دیگه من خودم بشخصه اگر بخوام انتخاب کنم P5K-E رو انتخاب میکنم
دلیلش هم اینه من به ظاهر مین هم اهمیت میدم و دلیل دیگش اینه زیاد با گیگا جور نیستم
راستی با تشکر فراوان :merci:
سوال اینجاست که کدومشون در شرایط سخت کاری بیشتر تحمل دارند.
asus p5k e
giga p35 ds3r
abit ip 35 pro
توی یک سایت خوندم P31 و P35 با مدل DS3L حتی در بعضی مواقع قویتراز DS3R و DS3P کار میکنن خودش گقته بود برای اتخاب یک مین خوش قیمت بین Abit IP35 و P35 DS3L یکی را انتخاب کنید خیلی برام جالبه توی فرمش نوشته بود اگر DS3L رو بررسی کنن خیلی مین ها در برابرش کم میارن حلا من موندم کدوم بهتر برای خرید Abit یا گیگا در ضمن اگر کسی
قیمت P5K-E روداره بگه
یا حق :love:
راستی باتشکر :great: