تو سری p35 گیگابایت عالی کار کرده . حتی مادربرد value این سری p35-ds3l عالی هست .
Printable View
تو سری p35 گیگابایت عالی کار کرده . حتی مادربرد value این سری p35-ds3l عالی هست .
فکر کنم ds3p منظورتون باشه.
در مورد p5k هم باید بگم که این مادربرد در مشهد 173 و ds3p حدود 190 هست اما گارانتی ds3p بهتر جوابگو است.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
همونطور که می بینید ds3r در حد p5k deluxe عمل کرده.(قسمت quake 4)
پس چرا ds3p که گرونتره نکنه؟
از اینجا و اون دلیلی که در مورد گارانتی گفتم ds3p انتخاب بهتری است. البته شاید بعضی امکانات اور در p5k را به عنوان یک مزیت بیان کنند که باید بگم در این مورد من هم موافقم.
با تشکر.
الان شما بحث P35C-DS3R میکنید یا P35-DS3R ؟نقل قول:
فکر کنم یه اشتباهی رخ داده !
هیچکدوم الان بحث ga-p35-ds3p هست.
میخوام بدونم کدوم قویترند p5k یا ds3p.
به نظر من با توجه به خدمات در ایران ds3p بهتره.
با تشکر.
نه آخه شما لینکی که داده بودید شامل P35C-DS3R بود ، بگذریم ...نقل قول:
من هم با DS3P موافقم ، ولی اگه من باشم به همون DS3L اکتفا میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
می خواستم به همین جا برسیم. آخه ds3p دو تا pci-e 16x داره و به خاطر همین میشه بعدها برای کارت فیزیکی از اون استفاده کرد. ds3l با اینکه مادربرد واقعا مناسبی نسبت به قیمتش هست بخاطر همین low price بودنش یک pci-e 16x بیشتر ندارد. حالا بحث بین p5k و ds3p هست چون تقریبا در یک رده قرار دارند حتی هیتسینکهاشون مثل هم هست. می خوام بدونم با توجه به مزایایی که گفتم نسبت به p5k انتخاب بهتری هست یا نه؟ (قیمت p5k کمتره)
با تشکر.
من هم با gigabyte p35-ds3l موافقم . نسبت به قیمتی که دارد ارزش خوبی دارد
:1. (12):ds3l خیلیییییییییییییییییییییی یییی خوبه.
بین ds3p و p5k کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نظرم روی ds3p
حالا بگید اگه شما بخواهید از بین این دو تا یکی را انتخاب کنید کدام را انتخاب میکردید.
ds3p + Q6600
p5e+6750
با تشکر.