در حال حاضر بهترین انتخاب نسبت به بودجه را براتون می نویسم دیگه انقدر وسواس بازی در نیار با توجه به تستهای مختلف مچترین قطعات هستش :
cpu athlon x2 3800
main abit kn9 ultra
ram ocz 512*2 800
vga gainward bliss 7600 gs.
Printable View
در حال حاضر بهترین انتخاب نسبت به بودجه را براتون می نویسم دیگه انقدر وسواس بازی در نیار با توجه به تستهای مختلف مچترین قطعات هستش :
cpu athlon x2 3800
main abit kn9 ultra
ram ocz 512*2 800
vga gainward bliss 7600 gs.
جناب WORYA_SH شما که دوباره همه چیز رو به هم زدین اخه 3800 هم رده 4800 هست ما میخواهیم تا چند سال سیستم باشه شما میگین :1. (8): 3800
دوستان انتخاب من شد
vga :7600GT با برد asus یا xfx (تو بازیهای جدید که کم نمیاره)
رم ocz 1 گیگ با باس (هنوز نمیدونم 533 یا 800 )چون میگن برا سیستم amd رم خیلی مهمه (این مین M2N-E رم با باس 800 بزارم روش که قاط نمیزنه چون من شنیدم باید بایوسش رو اپدیت کنم)
main:M2N-E در ضمن خیلی ازجاها میگن این مین بایوسش باگ داره وهر چند وقت یه بار بایداپدیت بشه ولی شما ها همتون از این مین تعریف کردین
cpu :4200 ' 4600' 4800 هنوز خودم درست نمیدونم ولی میخوام هستش windsor باشه
فقط یه کمک دیگه تو رم و cpu بکنین تمومه
ممنون
خوب از اینجا به بعد را خود دانی من خواستم با کمترین هزینه بهترین را داشته باشی و جنابعالی اگه می دونستی در عمل این دو سی پی یو هم قدرت هستند و با 20 در صد اور روی مینی که بهت گفتم نتایج بهتری از 4800 می گیری پولت را دور نمی ریختی .
این تفاوتی که داری بابتش پول می دی :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اینم کارهایی که با x2 3600 , 3800 با قیمت 80 و 90 هزار تومان می تونی انجام بدی :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوستان به نظرتون چطوره یه 4300 بگیرم با ga-965p-s3 گیگا بایت :1. (3):
بقیه مشخصات هم همون
چون من به این M2n-E شک دارم خیلی جاها ازش بد شنیدم به اون abit هم دست رسی ندارم
با تشکر از همه دوستانی که تو این تاپیک من رو راهنمایی میکنن:1. (22):
دوست عزیزم قطعا شما دارین در چند جای دیگه سوال و راهنمایی میگیرین ! لطفا و خواهشا بهشون بگین یه لحظه بیاند اینجا که این قدر حرف الاکی نزنند آخه !!! من خودم به شخصه چندین سیستم را با این مین بستم دیدم بعدش هم هیچ مشکلی نداره !نقل قول:
در مورد سیستم اولی باید بکه S3 مین قوی ای نیست نه برای ارتقاع برای بعد و نه استفاده حال حاضر ...
با توجه به کاهش قیمت ها الان پلتفرم ای ام دی بهتره ...
نظر من همونه ...
قربانت شهریار:1. (26):
دوست عزیزم قطعا شما دارین در چند جای دیگه سوال و راهنمایی میگیرین ! لطفا و خواهشا بهشون بگین یه لحظه بیاند اینجا که این قدر حرف الاکی نزنند آخه !!! من خودم به شخصه چندین سیستم را با این مین بستم دیدم بعدش هم هیچ مشکلی نداره !نقل قول:
در مورد سیستم اولی باید بکه S3 مین قوی ای نیست نه برای ارتقاع برای بعد و نه استفاده حال حاضر ...
با توجه به کاهش قیمت ها الان پلتفرم ای ام دی بهتره ...
نظر من همونه ...
قربانت شهریار:1. (26):
شهریار جان در جواب پست جناب WORYA_SH چی میگین 3800 رو با 4800 مقایسه کردن
پس شما میگین این مین هیچ مشکلی نداره
حالا اگه بخوام یه مینه دیگه برا amd از گیگا یا asus بگیرم که از این مین کمی بهتر باشن چی پیشنهاد میدین
چون به محصولات دیگه دسترسی ندارید بهترین انتخاب asus m2n-e هستش.
سلام.
ببین محمد جان ...
مین M2N-E بیشتر مشکلش واسه اورکلاک هست که در این زمینه خوب جواب نمیده ...
ضمنا اینکه شما در چندجای مختلف دارید راهنمایی میگیرید خیلی به نفعتون نیست ، چون بیشتر سردرگم میشید.
من پیشنهاد میکنم شما اونایی که دارن اون ور بهتون راهنمایی میکنند بفرستیدش اینجا تا باهاشون یک بحث کلی بکنیم تا معلوم بشه حق با کیه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگه اهل اورکلاک هستید 3800 بردارید و اورش کنید( که در اینصورت باید مین هم عوض بشه چون همانطور که قبلا گفتم این مین توی اورکلاک خوب جواب نمیده)
اگه هم اهل اورکلاک نیستید میتونید 4800 بردارید ...
انتخاب با شماست. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
داشتیم در مورد مادر بورد M2N-E بحث میکردیم ( میخوام رم ocz با باس 800 و cpu 4800 بندازم روش)
همچنین در مورد هسته ی windsor و toledo سوال داشتم میخواستم ببینم هسته ی toledo مال سوکت 939 هست چون من هر جا که دیدیم رمش ddr بوده
و cpu هایی که با سوکت am2 تو بازارن هستشون چیه و از کجا بفهمیم که یه وقت toledo قالب نکنن
ممنون