مشخص نیست چقدر میاد پایین ولی در هرصورت قیمتها میکشه پایین ...
من هم با نظر شهریار جان در پست 16 ( پلن اول) موافقم ...
فعلا دور ، دوره اینتله !!
Printable View
مشخص نیست چقدر میاد پایین ولی در هرصورت قیمتها میکشه پایین ...
من هم با نظر شهریار جان در پست 16 ( پلن اول) موافقم ...
فعلا دور ، دوره اینتله !!
خوب دوست عزیز با توجه به اتفاقاتی که این هفته در بازار افتاد شما پلان دوم من را قطعا انتخاب کن و یک پردازنده ی Athlon 64 X2 4800+ بردارید که الان باید حدود 150 هزار تومن باشه ( یه چند تومن این ور اون ور ) و مین برد Asus M2N-E که 95 تومن هست ...
بقیه هم قبلا فکر کنم معرفی کردم ...
قربانت شهریار:1. (26):
آقا این قیمتهای X2 چه غوغایی کرده توی بازار !!! تو این هفته قیمتها ثبات نداشتند ... بیچاره کسایی که هفته پیش X2 گرفتند چون چند روز بعد قیمتها خیلی اومد ...!
مین هم اگه اورکلاکر نیستید Asus M2N-E بردارید ... وگرنه اگه اورکلاکر هستید بگید تا یه مین دیگه معرفی کنیم.
سپاس
نه اهل اور کلاک نیستم
فقط میخوام یه رم 1 گیگ 2*512 با باس 800 بندازم روش
میخوام یه مینی باشه که اذیت نکنه
راستی به نظرتون ocz با باس 800 خیلی بهتر از 533 هست ارزش داره که پول بدم برا 800
محمد جان شما که نمیخواید کار حرفه ای بکنید همین رم با باس 533 براتون کافیه ...
باس 800 برای شما خیلی ضروری نیست ( با توجه به نوع استفادتون از کامپیوتر)
سپاس
بیشتر برا بازی میخوام
پس به نظرتون 533 خوبه
به جای 7600 gs gt بگیرم چی (با هم چه قدر اختلاف دارن)
چرا Gs بگیرید؟ بودجه تون کمه ؟
7600gt به مراتب قوی تر از 7600gs هست ...
سلام
من یه تاپیک تو p30world زدم همه گفتن رم با باس 800 بگیرم ولی شما میگین برا من 533 کافیه
در مورد cpu هم میگن 4300 اینتل ولی خودم بیشتر نظرم رو 4200 یا 4600 amd هست
در مورد کارت گرافیک هم 100% 7600Gt با برد asus یا xfx میگیرم
مین هم m2n-e
فقط خواهشا در مورد cpu و رم یه کمک بکنین دوباره دو دل شد
در ضمن قیمت های amd تو سایت ها و شهرستان ها کی پایین میاد؟
سلام.نقل قول:
عزیزم ، من با توجه به سطج کاربریتون و اینکه شما نمیخواید استفاده حرفه ای بکنید گفتم باس 533 بردارید چون به نظر من برای شما باس 800 خیلی ضروری نیست ، البته اگه بودجشو دارید میتونید باس 800 بردارید .:1. (3):
در مورد CPU هم قبلا خیلی بحث کردیم ... اگه در آینده میخواید ارتقاء بدید اینتل Core بردارید ولی اگه نمیخواید حالا حالاها ارتقاء بدید همین پردازنده ای که شهریار جان گفتش براتون مناسبه ( با توجه به افت قیمتهاشون)
در شهرستانها هم معلوم نیست کی میاد پایین ... شاید 3 روز ، شاید یک هفته شایدم همین فردا !!! بازار ایران حساب کتاب نداره ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سوالی بود در خدمتیم ...
دوست عزیز میشه به اون هایی که گفتند با این قیمت پردازنده های ای ام دی X2 نگیرین بیاند بگند چرا ؟ ممنون میشم !
چراکه یا از بازار خبر ندارند نه نمیدونم والا...!
ببین عزیزم 4800 X2 تا چندین سال دیگه راحت جواب میده یعنی اصلا نیازی به ارتقاع نداره ! گرافیک هم کیه 20-30 تومن اختلاف داره در مارک های مختلف فرق میکنه ...
در مورد مین برد همین خوبه برای شما ...
در مورد رم هم با توجه به اینکه شما بیشتر برای بازی میخواین باید رمش Latency پایین تری داشته باشه که در معمول کینگ استون پایین تره مگر در مدل های خاص OCZ در کل هر دو عالی هستند ...
کسی نمیگه باس 800 بده میگیم برای بازی تفاوتی نداره ! شما اگه این پول را صرف کارت گرافیک کنید بیشتر به کارتون میاد ...
قربانت شهریار